כ דירה ליד הקריון דרך עכו 182 מעל החנות אופניים - סקס אדיר

דירה ליד הקריון דרך עכו 182 מעל החנות אופניים

1
הגיע הזמן שנפסיק להיות פריירים. אני מתקשר מתאם אומר לפקידה עשר דקות אני מגיע היא אומרת לי אין בעיה 5 דקות הבחורה מתפנה הגעתי תוך פחות מ10 דקות אני מתקשר אומרת לי הבחורה יש מישהו בפנים. לי נמאס הם עושים מאיתנו צחוק חושבים שאפשר לשחק בנו. אני קורא מכאן לעשות חרם עליהם וככה הם ילמדו וישפרו את השירות.

2
חביבי זה המצב ולא ישתנה הם פועלים לפי מיטה חנה כל הקודם זוכה .מה שתעשה פעם הבאה תשאל כמה אנשים יש לפנייך תעשה כפול 20 דקות ותדע מתי הבחורה מתפנה ואים מתאים לך תבקש מהפקידה שתתקשר אלייך .יש סטיה של 7 עד 15 דקות יותר .

3
הדירה לא מעל אלא מאחורי החנות . אם אתה לא לקוח קבוע אז הן נוהגות ככה .
אל תשכח שיש כמוך שאומרים שהם באים ושיחכו להם ובסוף מבריזים .
למטבע שני צדדים . בחיים צריך סבלנות וגם לי זה קרה עשרות פעמים , אני יושב באוטו ומחכה .

4
קודם כול כן הייתי לקוח קבוע . היתרון בעיני היה שכמעט כול שבוע הם מביאים בחורה אחרת מרוסיה. היו שם כמה מציעות מדהימות. דבר שני שאלתי לפני שהגעתי אמרה לי הפקידה חמש דקות . אמרתי לה אני תוך 10 דקות מגיע. בפועל אפילו פחות היא אמרה לי תגיע היא מחכה לך. בפועל הגעתי תצטרך לחכות. אני לשם לא יגיע יותר. הם מזלזלים במי שמביא להם את הפרנסה.

10
הייתי היום בדירה המדוברת, לדעתי לא מדובר בלינק של הדירה שdd נתן למעלה, המספר הוא מספר קווי, ולא של סלולרי(מתחיל ב073 או 074.) הגעתי לדירה בסביבות 17:30 ונכנסתי ישר. כשראיתי את הבחורה נשארתי ללא מילים! רזונת, גבוהה(להערכתי סביבות 175 ס"מ), ציצי קטן עם פנים יפות, לדעתי ברמות של דוגמנית מסלול. המחיר הוא 200 ש"ח, עושה הכל עם קונדום. לא בדקתי אופציות לאקסטרות וכו'. נשכבת עלי, מנשקת בגוף ובצוואר, מלבישה את הקונדום עם הפה ומורחת חומת סיכה על הכוס. אני גמרתי ממש מהר, בחורה כזאת לא מזיינים כל יום. אני מעריך שהייתי שם בסביבות רבע שעה כולל הכל.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”