כ יאנה תחת משגע - סקס אדיר

יאנה תחת משגע

1
מפרסמים כאן באתר במספר שמסתיים ב606.. פקיד אדיב ששולח לרוטשילד בקריית אליעזר. מגיע לאחר תיאום שלטענת הפקיד הבחורה חדשה לגמריי בתחום.
מגיע לדירה,אכן דירה מסודרת וממוזגת,את הדלת פתחה לי יאנה לבושה סט סקסי ונעלי עקב,בת כ 40 לאחר לידה,גוף די שמור,תחת משגע,חזה בינוני חצוף מזדקר,קצת בטן רפוסה ופנים נאות.להגדרתי היא ממש סקסית.
סגרנו דיל לפעמיים,ניגש למקלחת לשטוף את כל הסחונייה שהגעתי איתה ממהלך היום,כשהתיישבנו סיפרה לי (גוגל תרגום) שאני הלקוח הראשון שלה בארץ ושהיא קצת נבוכה והססנית..אך אחרי כמה דקות נרגעה ונפתחה כמו פרח שנהנה לקבל את קרני השמש הראשונת של הבוקר.יש לה תחת נהדר עגול ובולט והיא די מנסה לרצות.לא בנויה לקבלני הריסות,נותנת שירות טוב ללא הלחצת זמן.לא בדקתי לגביי אקסטרות.מומלצת בכיף.איתנו לעוד חודש.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=18288
דיווח מהימן בהחלט!

יאנה תחת משגע

4
לוקחת 300 לחצי שעה. נותנת לרדת. לטענתה חדשה בתחום. התגרשה מבכלה והגיעה לארץ לעשות כסף. הייתי ונהנתי. השקיעה כמו שצריך במציצה ובקונטרות. אכן אגן מפואר וסקסי.
u gatta risk it, to deep the bisquit

יאנה תחת משגע

5
שלום חברים
ביקרתי אצל העלמה אכן יש לה טוסיק עסיסי יחד עם זאת גוף יפה לטעמי עם שדיים עומדות לתפארת.
היא נותנת לרדת עשתה קולות של גמירה , אוהב איך שעשתה זאת...
קשה לתקשר איתה היא לא יודעת אנגלית לאלה שלא דוברי רוסית.
שילמתי לה 500 זוזים לשעה והייתי יותר משעה שלמה, היא ל א מתקתקת.
מי שעונה לטלפון זה אחד שהביא את יוליה ואת המלוכסנת משפרינצק.
בסך הכל היה מעולה וכיף לגעת בתחת המשגע.
הייתי חוזר אלייה לעוד מפגש.
מבחינת כימיה אפילו שאני לא דובר רוסית התחבבה עליי,לא מניפולטיבית , אדם אמיתי לגמרי .
סליחה את יודעת במקרה איזה אוטובוס מגיע לרחוב השפתיים שלך?
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”