מספר שמסתיים ב-338 ,היו לי נפילות במשך הזמן ,לא הרבה אני חייב לציין היות ויש לי אינטואיציה,אבל לאחרונה היו לי 2 ברצף וזה לא נעים ,עונה פקידה שנשמעת חמודה בטלפון ומפנה אותך לארלוזורוב 74 ,שם אתה מחכה בתחנת אוטובוס עד שמגיע גבר בריא במראה ולוקח אותך לדירה שנמצאת מעבר לכביש בצד הלא זוגי לכיוון המספרים הנמוכים ,תוך כדי הוא מתאר לך שיש לו דוגמנית עם שירות שטרם היה בארץ ,אני מבסוט ומחכה לראות את הדוגמנית ולקבל חוויה של פעם בחיים לפי התאורים,נכנסתי לדירה ואכן בחורה עם גוף פצצה ,חזה סיליקון קטן מה שאני פחות אוהב אבל הסיפור על השירות והחיוך הממזרי שלה משך אותי להכנס ,מוריד בגדים ומתיישב על ספת נוער שיש לה ותק של לפחות 30 שנה עם סדין מגעיל ,הבחורה מתפשטת ומתגלה גוף שמור של בחורה מבוגרת בסביבות גיל 40 שמורה בצורה יוצאת דופן ,מתיישבת ליידי וישר מלבישה חליפה ,שאלתי אם אין קצת חימום לפני ,אמרה לי בלי נשיקות ,בלי לגעת במנוע ,
אין אנאלי ,אין ירידות (לא שאני יורד לבחורה עובדת ) ,אמרתי לעצמי יאללה עוד נפילה נגמור ונלך ,מתחילה מציצה מקונדמת לא רעה של דקה וחצי לא מסכימה יותר ואז מכוונת את עמרם למנוע,אחרי 4 דקות היא מתחילה לזוז בחוסר סבלנות תוך כדי שהיא מסננת לעצמה ברוסית בעצבים ,היא מכתיבה את הקצב ואת התנוחות ,אתה לא קובע כלום ,אחרי חמש דקות של זיון היא אומרת לי שיש לי עוד דקה לגמור ,אני חטפתי עליה את החלסטרה, הורדתי את הקונדום וזרקתי לה אותו על הפנים ,דבר שבחיים לא עשיתי לבחורה מעולם ,כנראה בגלל כל הציפיות שסיפר לי הבחור שליווה אותי זה פשוט הטריף אותי מעצבים ,התלבשתי בלי לגמור כמובן ובאתי לכיוון הדלת שם הבחור ראה אותי שאני עצבני ושאל אותי מה קרה ,אמרתי לו שהיו לי נפילות עם נערות עובדות אבל זאת הגדולה ביותר שהיתה לי ,הבטיח לי שאם אגיע מחר החל משעה 11 בבוקר הוא יפצה אותי על עוגמת הנפש שנגרמה לי ,כמובן שלא אחזור לשם גם אם יבטיח לי זיון בחינם ,בדרך החוצה ראיתי 2 בחורים צעירים מחכים בחוץ שאצא החוצה ,כאב לי הלב שגם הם יזרקו את הכסף שלהם לפח ולקחתי החלטה שלא אכפת לי לחשוף את עצמי בפניהם העיקר להציל אותם מנפילה כואבת,הם הודו לי מאוד והעריכו אותי על האומץ ,בקיצור אותם הזהרתי ,ואני מזהיר גם אתכם לא להתקרב לדירה בארלוזרוב ראו הוזהרתם!!!