כ פצצה בצפון - סקס אדיר

פצצה בצפון

3
200>300>400
קפיצות מחירים על הגב שלנו Evil Smile
באמת חוצפה .
מצד שני לפרוצות החסודות , מה שחשוב זה כסף כמה שיותר הרבה וכמה שיותר מהר=תיקתוקייה
מרגיז שכבר שאלה ש"נכנעים" משלמים 300 לכמה דקות וההצע ירוד ביותר גם מבחינת יחס
אז לשלם 400 לחצי שעה???Ouchכועס
אולי כבר עדיף להוסיף עוד 200-300 לליוי כמו שעושה החבר היוג'דיק וזהו......

Dirty Deeds Done Dirt Cheap

פצצה בצפון

6
היי..חיוך
ראיתי תמודעה.. ''תמונות אמיתיות'' חחחח... כן נכון ברורררר...ShockedDead
בקיצר אם זה מריח מסריח... בטוח משהו רקוב... חחח...Deadצחוק
חברים שלי ... אני באמת לא מבין אותכם... אתם אוהבים ''שמזיינים אותכם''.. מה אתם סנג'רים /פראיירים .. Ouch
מחיר בשמיים ! , מריח כמו תיקתוקית על!!!כועס
אל תבזבזו כספים ... על חרא כזה.. פשוט חבל!!!!! זה פשוט מבאסססס!כועס
בגלל שאנשים ממשיכים ללכת לתיקתוקיות .. המחירים עולים ואתם מקבלים חרא של שירות ...כועסעצוב
חבר'ה .. תדעו לדחות סיפוקים .. ''דפקו תיד'' (לפעמים אין ברירה) בכי ותחסכו כסף למשהו טוב!!!! חיוך גדול תהנו ''מידי'' פעם ... אבל לפחות תהנו בגדול! קחו פאקינג ליווי!!!! חיוך גדולקריצה
(מזכיר לכם שוב: גם בליווי יש נפילות.. אבל לא כמו בדירות ומכונים!) OuchShockedצחוק

לכן חברים שלי תחסכו לכם כאב נפשי,כאב לב,כאב בכיס ,כאב זיבי .. חחח .. צחוק

תחשבו על זה... Hug

אני כבר מזמן נטשתי דירות ומכונים... רק ליווי בישבילי ... Tongueאתה משלם סכום נכבד זה נכון!! .. אבל הסיכוי שתקבל חוויה טובה הרבה יותר גבוההה !! מניסיון!!!!אצבע למעלהחיוך גדול

שתהיה לנו אחלה שבת .. וערב נעים TongueTongueקריצהאצבע למעלהCoolחיוך גדולמוחא כפייה

סקסוש אש !!! :) :) :) !!

פצצה בצפון

8
היי טל , בגדול אני מבין אותך ...חיוך
תראה .. לדעתי כל אחד צריך לעשות מה שטוב לו ומתאים לו .. לי אישית מתאים ליווי .. אני מעדיף להתאפק .. כי כל פעם בדירות ומכונים אני שורף כסף ולא נהנה ... Sleepy מסכים איתך שעל ליווי יש הוצאות מסביב.. זה לא זול ..Sleepy אני גם לא אדם ''עשיר'' חח ..Tongue
אני מצליח ללכת פעם בחודש .. ומקבל חוויה טובה בדרך כלל ..Tongueחיוך גדול
בגדול אני נהנה וסבבה לי..אצבע למעלה

תודה חבראצבע למעלהקריצה

סקסוש אש !!! :) :) :) !!

פצצה בצפון

10
[QUOTE=hugedick26] אני מצליח ללכת פעם בחודש .. ומקבל חוויה טובה בדרך כלל [/QUOTE] גם על נערות בשירות ליווי אפשר לכתוב דיווח, אנא שתף גם אותנו בחווייה, פלוס לינק לשירות עצמו
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”