כ חלומות מהעבר - סקס אדיר

חלומות מהעבר

1
איך להתחיל אני לא יודע כל כך אבל שופך את שעל ליבי אז ככה,לפניי בערך 3שני פלוס מינוס הייתי הולך לזונות קבוע לפחות פעם בשבוע ומה אני יגיד לכם יש רגעים שלא יוצאים מהראש במיוחד במצב של היום.
היתה דירה בדרך עכו בחלקו הצפוני של הרחוב קומה רביעית שם פגשתי 2 נשים לשעה של כיף ללא הגבלת מספרים כולל הכל חוץ מאנאלי ב 500 ש״ח אני לא מצליח לשכוח את היום הזה ועד היום עומד לי עליהן רצו תוספת של 250 ש״ח לאנאלי כמובן לשניהן.
משם נמשיך ליעד הבא,דירה בקרית ים 2 נערות בנות 20 רוסיות דוגמניות על ב 500 שקלים 2 מספרים לשעה ושניהם עליי יחד הכל כולל הכל פרט לאנאלי כי אמרו שיש לי זין גדול אבל קיבלו ממני יחד מנות לפנים באהבה אני לא מצליח לשכוח את הריח שלהן הוא עוד מהדהד לי בראש ובקצה של הזין, משם נמשיך למלכה הבלתי מעורערת ששברה לי את כל השיאים כמן חברים אני מדבר על ליקה המלכה ליקה היתה בשבילי בערך כל חיי את כל החלומות הכי פרועים שלי הגשמתי איתה מה גם שהיא השיא שלי 5 מספרים בשעה(כן אני בכושר שיא ,חולה כוס,בשילוב עם זונה פצצת על עם שריטה לסקס זה אפשרי),ליקה זה נזקפת בוקר שלי אחריי על לילה אני לא מפסיק לחלום עליה עוד במחירים של קשר חברי בכלל היה שווה אין ספק שליקה היא החלום הרטוב שלי גם היום. החברה שלה הלא פיות שווה ממנה ,זוכרים אותה? אווה השווה קצת פחות חברותי מחיקה אבל מחיר שווה את התמורה אני לא יכול לשכוח את הגמירה הראשונה שלי על הפנים שלה הרגשתי שאני בסרט פורנו ו הסיטואציה עמד לי יותר חזק אחריי שגמרתי. זוכרים את לרה המתוקה? לרה עזבה לצערי אבל גם איתה היו חוויות טובות וכמובן שוב המחיר הכי שפוי שיש 400 שקל 3 מספרים כולל חריגים והשפרצות שלה בלי סוף אין ספק שהיא היתה ממתק במחיר שווה.
היו עוד כמה בודדות שהצליחו להטריף היתה אחת בקריות בדירה הקבועה והמוכרת בגיבורי ישראל נהיגה חרמנית כל כך עד שהסכימה לי לדחוף לה אצבעות לתחת לגמור לה על הפנים וכ״ו וכל זה ל 3 פעמים ב 400 שקל למרות הטלפון של הפקידה המציקה היא ביקשה שאשאר ואגמור לה שוב על הפנים כמובן שהיו גם נפילות שם לפעמים מה לעשות אין טוב בלי רע.זוכר גם את קטי מקרית אליעזר היתה פצצה עשתה איתי הכל תמורת 500 ש״ח 2 גמירות לשעה היתה חרמנית אש גם סוג של חוויה אבל כמובן יקר מאוד מה גם שהבחור הנחמד שהיה שם הוחלף במישהי אנטיפתית שלא נותנת פרטים מי יודע מה הבחור היה אמין ואחלה גבר.
כמובן שכמו לכולם היו גם נפילות לא בהכרח בזונות לפעמים הן היו בסדר וגם פצצות רק הסכום לא היה שווה כל כך אבל בפוסט הזה החלטתי להתמקד בדברים הטובים ולא בעבר הרע.
לסיכום חברים לצערי היום הכל במחירים גבוהים והנערות לא כל כך נראות טוב ואם היא נראת טוב אז היא לא עושה כלום ועולה הון תועפות אני כנראה ימשיך לחלום עד שתבוא מישהי נורמלית שאפשר לתת לה בראש שתיהיה חברותית ועושה הכל באהבה כמובן במחיר שפוי.
לילה טוב לכם ווווו לכו תזדיינו.
אם למישהו יש איזשהי מציאה שלחו לי בפרטי בבקשה.

חלומות מהעבר

4
צחוקוואלה קראתי אחי... היה מעניין... אחלה פוסט חבר..אצבע למעלה
קשקשן או לא... הבחור הביא פה נקודה למחשבה חברים...מוחא כפייהצחוק

אני מאז ומתמיד יותר בקטע של ליווי... ונכון להיום גם בליווי זה אותו סיפור ...
לפני3-4 שנים... היו אחלה בנות ... שעושות הכול ... ובכיף...Tongueקריצה
היום הכול יקר .. ולא שווה תכסף... Shocked

גם במעט המכונים והדירות שביקרתי בהן ... המצב אותו דבר ... מחיר בשמיים.. מראה גרוע עד סביר ... מידי פעם יש מישהי יפה... בדר''כ השירות גרוע ... תיקתוקייה... וזהו לא שווה תכסףףףףףעצוב (בכללי אני נמנע מדירות ומכונים רק כשאין ברירה..חח.. (אני לוקח ליווי בדר''כ.))
Stern Smile

בא לי לחזור 3 שנים אחורה ... כמה זיונים טובים ... רוסיות, ישראליות... הכול היה טובבב... היה שירות טוב... ומחירים סבבה... הייתה תמורה לכסף... מממ...בכיTongueצחוקבכי מתגעגע לימים ההם חחחחחחח...חיוך גדולTongueצחוקצחוקחיוך

חשוב לי לציין.. שכיום הבנות שבאות מחו''ל ...(ליווי/דירות/מכונים) בהתחלה הן עושות את זה בכיף... אבל מהר מאוד .. הן גם
'' לומדות'' את הישראלים.. ומרשות לעצמן לתת שירות חרא... אני באמת מנסה להבין למה??..
נפגשתי עם בנות כאלה ... בהתחלה היה טוב ... אבל לאט לאט .. אחרי שהן שוהות בארצנו 2-4 חודשים פתאום היחס ''קצת'' אחר... מה אנחנו עושים לא בסדר ??! חחחחTongue
צחוקShocked

בכל אופן תודה על הפוסט חבר.. שיהיה סופ''ש נעים לכולנוקריצה

סקסוש אש !!! :) :) :) !!

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”