רוצה קצת לשתף בהמלצות על מעסות אקסטרה
נתחיל ממכון הדבש בחלוצי התעשייה יש אחת בשם אליסה אם היא עוד שם. יפה במיוחד ומאד שונה. עיסוי טוב ובודי והכל ואין לה מעצורים ובמיוחד אוהבת שמפנקים אותה בחזרה בעיסוי. הגוף שלה מושלם אבל קצת עצובה ולא בגלל המקצוע שלה. לא ליזה רק אליסה שימו לב. 200 שח טיפ כרצונכם אין לחץ.
יש בנשר ליד אחים מרסל מכון נדיר בלי פרסום בבנין צול חברת חש מל בקרקע צד שמאל עם בנות כיפיות ומיסות מעולות אחת אחת במחיר 150. דגש על ויקטוריה ודניאלה או שם דומה. 150 אווירה רגועה וממש כיף שם תמיד נהנה.
2 מכונים עם אותן בנות ליד לב המפרץ וברחוב התל רוצות 200 פלוס 50 על נגיעות והכנסת ידיים. המלצה חזקה על אדל נינה וגינגית ששכחתי את שמה. שלושתן רזות אבל יפה ואדל מעל כולן ממש שווה. אל תיפלו על שלי חוויה בעייתית . אלינור משקעינית וסקסית אבל טראומה להתנשק איתה ולהרגיש שפם קל.
בתעשייה נשר גם מוצלח מעת לעת בחורות נדירות. היתה אחת חסל שהיא איננה ממש נכנסת לך לנשמה. ברח לי השם. פעם היתה שם אליזבת אחת ראיתי שנכנסה חשבתי מצלמה נסתרת. כאילו ליגת על. הייתי משלם גם 1000 שח. לא מודעת לעצמה. נתנה עיסוי מהטובים אבר וחזרתי שוב ושוב עד שהתפיידה. 180 שח.
אחרון במוריה מעל הבורקס בחורות משקיעות ומקום איכותי מאד. 200 מתחלפות הרבה אבל תמיד בסדר. אפשר לבחור.
אני כבר לא בעניין זיונים לא סובל את הגומי הזה. רק לנה מדי פעם כי זו חוויה טוטאלית.
צריך לארגן איזה אורגיה עם לנה וקטי נראה מי יצליח.
תרבחו ותתעסו