כ מריה המתוקה - סקס אדיר

מריה המתוקה

1
ברחוב החשמל יש לפחות שתי דירות אירוח ושתיהן - הפלא ופלא - שוכנות זו מול זו - אך את זה גיליתי רק אתמול.
אני כבר מזמן מפנטז על מריה וביום המתאים מצאתי חלון הזדמנויות והופ - צלצלתי.
המתווכת החמודה שתמיד עונה ב"בוקר טוב ומבורך" אמרה שמריה עסוקה עד שעה כך וכך, "לשמור לך?" שאלה ואני עניתי "כן". חשבתי לעצמי, יופי, בדיוק זמן לקניות בסופר.
אלא שבגילי המופלג, מה לעשות, עוד לא למדתי שקניות בסופר, ועוד לפני פסח, אינן מדע מדוייק, וכך החמצתי את השעה.

כעבור שעתיים חייגתי שוב לאותו מספר אך תשובה - אין. איזה זין!
חייגתי למספר נוסף שהיה לי, ולהפתעתי עונה מתווכת אחרת. אני שואל על מריה והיא עונה: מי זו מריה? ואז הבנתי את הקטע.
קיצר, הגבר דורש את שלו ועל החור מוכן להתפשר, גם אם זה חור של אווזה (לא צוחק אתכם - פעם, בכפרים, בארצות שונות, היו הנערים מזיינים גם אווזות, גם עיזות... כל מה שמתלבש על הזין). אני שואל: ומי מחכה לי בדירה? עונה לי, בחורה כך וכך. שיהיה.

יאללה, איזה טרחן נהייתי.
הגעתי למקום, הודעתי שהגעתי ומסתבר... מישהו אחר תפס את מקומי.
לפני שאני מתייאש, אמרתי לעצמי, ננסה שוב למספר המקורי. האאאא, אלוהים גדול, ישו ומריה! אולי עכשיו גם רוח הקודש יופיע, בכבודו ובעצמו!
תכלס, באזור, למי שמכיר, יש חנייה בשפע. רוב שעות היום גם לא מסתובבים שם הרבה אנשים.

את פניי מקבלת מריה בחיבוק ונישוק, כמו שנערה מקבלת פני אהובה.
היא אוקראינית, בת 28, לא שמנה ולא רזה מדי, לא גבוהה ולא נמוכה מדי. הייתי נותן לה 170 ס"מ על 70 ק"ג.
חזה בינוני זקוף, רך ונעים למגע, פנים נאות, תספורת בלונדית קצוצה, נוסח "טום בוי" כזה.
5 מלים בעברית, 20 באנגלית, אבל העיקר - חיוך נעים לא מש מפניה והיא כולה מתמסרת לאורח.

המודל הזנותי שלי לא שואב השראה מסרטי פורנו (רק קצת). אין לי צורך "לדגום" 17 תנוחות ב-27 דקות. בטח לא בכושר גופני המוגבל שלי. מריה קלטה אותי וזרמה אתי בדיוק לכיוונים שהתאימו לי, על חלקם לא חלמתי שאזכה לחוות בשארית חיי.
זה כלל, על הדרך, תנוחת 69 קלאסית וזה הסתיים במציצה חשופה (אני יודע שלא כולם שמחים על הרעיון), כשהיא מעודדת אותי, בו זמנית, להכניס לה אצבעות לשני החורים גם יחד. הכוס שלה היה חם ולח - אלוהים ישמור - ולא משמן קוקוס.
כנראה שהיא מאלה שאומרות לעצמן: אם אפשר להינות על הדרך, אז למה לא?

דווקא זיון ואגינלי לא היה שם, אבל היא מצצה אותי בדיוק בעוצמה ובקצב שהתאים לי, עד גמירה, ואז הניחה לבולבולוני לפרפר לה בפה, עד שנרגע. רק אז קמה לאט לאט, כשאינה חדלה ללטף אותי והשכיבה אותי לנוח ולהירגע.
אחרי זה חזרה ונשכבה לידי, קשקשה אתי קצת, לפני ששלחה אותי ל"דוש" כיפי.

אין צורך למהר, בחורים. מריה מתכננת לשהות באזורנו עוד כשנה.
התעריף שלה לחצי שעה - 200. לבעלי האון שביניכם אני ממליץ - קחו אתה שעה ותיהנו מכל מה שיש לה להציע.

תשע פלוס בסולם קשישון שעומד לפרוש מחברתכם לתקופה בלתי ידועה, אבל זה בפוסט נפרד.
טלפון אמסור בפרטי. אם תצלצלו לטלפון המופיע כאן:
https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19618
, תגיעו לדירה השנייה, זו שהזכרתי בהתחלה (וגם הייתי בה לפני ארבעה או חמישה חודשים).

שבת שלום לכל זייני בית ישראל.

מריה המתוקה

2
חברים יקרים,
לחלק מהשואלים העברתי מספר טלפון שגוי ואחרי זה התחלתי סבב עם המספר התקין.
אנא בדקו בתיבה שלכם את המסר האחרון ממני ואם המספר אינו מסתיים ב-4618 בבקשה כתבו לי שנית.

אויש א-ברוך Dead

מריה המתוקה

3
בשבילי היא הייתה נפילה כואבת,
אחרי שנאמר שדומה לתמונות הגעתי ולאכזבתי
גליתי שבכלל משהיא אחרת לא מושכת כלל בעיני.
הפלוס היחידי שבגללו נשארתי זה היחס הטוב והמציצה
הטובה,אבל לא נהנתי בכלל ורק רציתי לעוף כבר.
תחיה ותן לחיות

מריה המתוקה

5
לאחר שקשישון נתן לי בטוב ליבו את המספר קבעתי עם המפעילה של מריה.
בחורה לבבית. לצערי בגלל מחסום השפה שאינני דובר רוסית היה לי קשה לדבר איתה וחבל כי היא נראתה אשת שיחה מעניינת וניסתה לתקשר איתי כמו שלילי האהובה מנשר בשעתה ניסתה.

לגבי המראה באמת שלא עפתי. קשישון נתן סקירה די הולמת. רק שאני חושב שהפנים שלה לא נאות. כמילות השיר "בסדר. לא חמודה ולא כונפה אבל בסדר."
המציצה היתה מושקעת אבל קצרה. זיון סטנדרטי ומקיף. נשיקה לסיום.

לצערי כנראה שלא אחזור בעיקר בגלל מחסום השפה. אבל שווה בדיקה לדוברי הרוסית ואוהבי השירותיות.

מריה המתוקה

6
הייתי גם שם בעבר ואכן חוויה מאד נעימה למרות שהבחורה לא מושכת אבל סבירה פלוס. בהחלט מפצה ביחס וכישורי מיטה. אין טעם לפרט יותר קשישון בנחלט העביר את המסר. קשישון מקווה שהכל בסדר אצלך אתה בעיני אחד מהטובים ומאחל לך רק בריאות והצלחה.
העם דורש סקס להמונים

מריה המתוקה

8
טוב חברים, לא התכוונתי לתפוס כזה נפח.
הבריאות סבבה אך הסיטואציה המשפחתית אילצה אותי לפרוש מפעילות, וכמו לפני 25 שנה כשחדלתי לעשן, העדפתי גם הפעם לחתוך במכה.
עדיין יש ברשותי כמה טלפונים אם מישהו צריך עזרה בעקבות דיווחיי האחרונים (למרות שכידוע יש כל הזמן שינויים במספרים ובכתובות).

שמעו, יש פה חבר'ה על הכיפק! עם כל השוני בין אחד לשני מצאתי סוג של "אחווה" גברית (ואני לא מהטיפוסים של "גבר גבר").
שום ילד שנשאל "מה תעשה כשתהיה גדול" לא ענה: "לקוח בתעשיית הזנות" או "מדווח תורם עם עתיד (וכוכב מסתובב)".
כולם פה מכירים את המורכבות של העסק הזה, אבל זה לא הזמן והמקום. רק רציתי, כמו שהבטחתי, לבוא ולומר תודה ושלום.

אחרי
שאוסיף גם תודה להנהלה ולאדמינים של "סקס-אדיר", ארשה לעצמי
להזכיר (בייחוד לצעירים או פחות מנוסים) כי יש מלא אתרים שאפשר למצוא בהם
מידע שימושי. בסך הכל צריך להקליד בחיפוש את המלים המתאימות.
לסיום, חברים יקרים, בקשה מכל הלב: שמרו על כבוד הנשים, באשר הן! שמרו על בריאותכם ובכלל - היזהרו שם בחוץ!
חג שמח וזיונים כשרים ... ק ...

מריה המתוקה

10
אותה פקידה שמפנה למריה מפנה גם כן לרחוב החשמל 57.שם נמצאת טינה-בת כ 50 שמורה יחסית,לא יפה,מתולתלת.300 לפעמיים..לא מפנקת במיוחד ,רצתה תוספת למ.חשופה ונדחתה(גם בלי תוספת עשתה) די אנמית.לא מומלץ במיוחדאצבע למטה
דיווח מהימן בהחלט!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”