כ אחת הפגזיות - העליה השניה 15... - סקס אדיר

אחת הפגזיות - העליה השניה 15...

1
חברים
רציתי ללכת לקבוע שלי מרחוב ארלוזרוב אבל לצערי הבחור אמר שהבחורה במחזור ולא תעבוד כמה ימים...

אהבתי !! בחורה נקיה ואמיתית... כמו שכתבתי בעבר...

אז ניסיתי משהו אחר...
אני חושב שזו המודעה:
https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=20154

העליה השניה 15, קיימות שם שתי בנות,
שתיהן פתחו לי את הדלת,
אחת נמוכה ואחת גבוה יותר - סביב 170 ס"מ,
הלכתי על הגבוהה כי !!!!!!!!!

היא הכי יפה שזיינתי בשנה האחרונה..

אשכרה דוגמנית..בת סביב 22.... הכל משורטט... עיניים כחולות... שפתיים עדינות... חזה מדהים (בינוני), רגליים ארוכות... בטן שתוכה....

מציצה עמוקה... זיון בכל התנוחות... הייתה נשיקה אחת רצינית ומיד הפסיקה להתנשק... מוזר...

זורמת לפירוק...

התעריף הרגיל.... 300X1 או 500X2..

שאלתי לשמה - ענתה "סוניה"....

החיים הומצאו כדי לנצלם, הנאה מינית היא ההנאה המועדפת עלי :-)

7
שלום
חדש כאן בכינוי הזה אבל בעבר הייתי חבר גם רק שהכינוי נחסם כנראה ואני כאן חזרה בטירונות .
ביקרתי גם האמת אין מה יותר מדיי לפרט מבחינת המראה באמת כוסית יפהפייה אמיתית. איתי לא התנשקה בכלל ירדתי לה ונהנתה מאוד לפחות ככה נדמה לי, סקס בדוגי הכוס שלה צר ונעים ומרגיש שהיא צעירה . החזה שלה והפתמות הוורודות לדעתי זה הדבר הכי יפה שראיתי ולטעם שלי מושלם.
סך הכל יצאתי מאוד מסופק 300 שקל לא יודע אם הייתי את כל החצי שעה.
כן דיברתי איתה בזמן שהתלבשתי והצלחתי להבין ממנה שלא ממש אוהבת את זה (למרות שלא מראה בכלל). והגיעה לזה בגלל מצב לא טוב בחיים לטענתה ושזאת פעם ראשונה ויחידה .. תמשיך כאן בערך עוד שבוע. טוב מקווה שזה היה ממצא וטוב ושעניתי על מה שלא הועלה בדיווח המצויין שהיה לפניי . מקווה שאצליח להגיע לעוד פעם אצלה אבל כסף לא צומח על העצים.

8
היי אני רואה שהתגובה הקודמת שלי עדיין לא פורסמה... חבל.
בינתיים החורה עזבה אבל באותו טלפון הייתי עם בחורה אחרת (מסתיים ב5424).
הבחורה פחות יפה מהקודמת שמשום מה עסבה אחרי זמן לא רב.. ההיא הייתה דוגמנית באמת שלדעתי ולנסיוני הדל נדיר.. אבל היא עזבה. החדשה קצת יותר מלאה.. היא יותר שעירה לבמה יותר חזה בערך אותו גודל בינוני צעירה ולי היה ממש כיף איתה סקס עדין ופרוע בכיף עושה רושם שנהנתה וצחקנו הרבה איתה כן התנשקתי והאוירה הייתה יותר כיפית. אגב היא יותר יקרה 400 לחצי שעה ... לא יודע אם משתלם אבל אני שילמתי ... נראה לי שאני לא ישלם סכומים כאלה יותר כי זה מאוד יקר מצד שני הבחורות לא צעירות במחירים מתחת ל300 ואז אני לא באמת נהנה כי אני בעצמי לא מבוגר בגילאי ה20 המאוחרות אמנם אבל עדיין מעדיף בחורות בגילאי ה20 המוקדמים מקסימום 30...

10
קטע,
לאחרונה הרבה בנות שמגיעות לחיפה היו קודם בת"א

כולן אומרות שבת"א יש היצע כל כך גדול שלא הייתה עבודה שמלאה יום שלם...

והקטע שבת"א העסק יקר יותר...

בת"א אביב כוחות השוק פועלים הפוף... ההיצע עולה על הביקוש והמחיר גבוה יותר משאר הארץ.
החיים הומצאו כדי לנצלם, הנאה מינית היא ההנאה המועדפת עלי :-)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”