כ המלכה אן - סקס אדיר

המלכה אן

1
המלכה אן... כך היא קוראת לעצמה, בתרגום חופשי שלי, באתר אחר שבו היא מפרסמת, במחילה מבעלי האתר..

לפרטים..

מראה: אוקראינית עם עיניים אפורות חתוליות יפות שפתיים בשרניות ושיער אדמוני.. באזור 168 ס"מ לא צעירונת אני מניח באזור 35 אבל שמורה טוב חזה בינוני רך ונעים למגע פטמות שמגיבות לעבודה נכונה .. היתה רקדנית בלהקה ונראה מהתמונות שהופיעה בכל מיני מקומות בעולם בחורה אינטלגנטית דוברת אנגלית לא רע ורוצה גם ללמוד עברית .. פנים יפות ובואפן כללי אישה מאוד סקסית וגמישה עם גוף יפה ..לא יודע למה אני אוכל את הראש במקום להגיע ישר לסיכום ..

הגעתי עם שוקולד ויין לבן קצת שתינו קצת קשקשנו ולעניין

לא אפרט על האקט כשיר בשיר השירים אלא אצמד לקונקרטיות שאני מנסה לדגול בה כדי להעביר את האפשרויות הקיימות
בירידה קשובה ונכונה עם עבודת אצבעות הגברת משפריצה יפה למי שאוהב וגם למי שחשוב לו שהאישה גם תהנה ... לאחר מכן הנשיקות הפכו לוהטות יותר וזה תמיד נחמד כששני הצדדים בעניין .. מציצה חשופה וטובה עם יכולת מפתיעה ונעימה לגרון עמוק .. לא הייתי אגרסיבי בשום שלב הכל בהתחשבות והיא הגיבה בהתאם .. חדירה עם קונדום .. היא על הגב ועושה שפגט כמו שכתבתי רקדנית גמישה .. בהמשך חדרתי מאחור גם אצבעות התקבלו בברכה ונראה שנהנתה מהעניין והשפריצה קצת שוב לאחר עבודה משלובת .. אז אנאלי גם היה סבבה בסוף גמירה בפה לא מיהרה נשארה עליו יפה ונעים עד הטיפה האחרונה ואז הלכה להעלים ראיות ...

אחרי עשיתי לה עיסוי טוב ונראה לי שקניתי אותה :)

בקיצור חוויה מאוד נעימה וסקסית .. לא מלחיצה בזמן בפועל הייתי שעה וחצי .. מחיר יש לתאם מולה
אני אישית לא נוהג להתמקח יותר מידי לא נעים לי מהאישה .. אני חושב שהיא שווה את מה שהיא מבקשת
אני חושב שהיא מציעה גם אופציות של שליטה נשית אבל לא בטוח וקבענו שלפגישה ראשונה נשאר בסטנדרט בפעם הבאה נבדוק מה עוד יש .. יש מקום למשחקי תפקידים והגשמת פנטזיות ... אני חושב

מי שרוצה את המספר שישלח הודעה בפרטי .. כל מי שיעמיס על הפורום בבקשה למספר לא יקבל אותו שם אז מיותר תתאמצו טיפה .. אגב כדי לא להעמיס אז בשבוע הראשון אעביר לעשרה ראשונים ואחרי לשאר

שיהיה פסח שמח וכשר :)

המלכה אן

4
מה העניינים אולי פעם או עדיין היא מזמינה לחדר בעיר התחתית? ליד איזה פאב כזה שם במספר 68? אם כן הייתי גם. חוויה נעימה היא באמת יקרנית ממש היא שווה אבל הציצי שלה קצת מקומט וריק אם אני זוכר נכון

המלכה אן

5
שלום חברים

10 כבר קיבלו את המספר .. נקווה שיהיו פה דיווחים יותר ענייניים ..
היא לא ממוקמת בעיר תחתית ליד פאב והחזה שלה ממש לא ריק ומקומט

בהמשך שבוע הבא כל המבקשים יקבלו לאט את המספר גם לפי הסדר של הבקשות

חג שמח

המלכה אן

9
אם זה ייחצון הוא משובח ומתוחכם במיוחד. אם לא בהחלט שווה ביקור ולו מהסקרנות של השוואת רשמים. אך שמא העלות למימוש הסקרנות מעט יקרה . נשאיר בצריך עיון.
העם דורש סקס להמונים

המלכה אן

10
וואיי חח יש כאן פראנויה רצינית מיחצנים חחחח האמת אחרי שראיתי כמה פוסטים עם הרומני ההוא אני גם מבין למה. Zzz סליחה על הטעות בזיהוי פשוט התאור שלך הזכיר לי בדיוק מישהי שהייתי אצלה ופירסמה פה בחיפה באתר וגם במרכז אבל עכשיו אני לא מוצא את הפרסום אז לא פירסמתי עליה דיווח.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”