כ דגימה מוצלחת ניקול מדגניה מתוך אתרים מתחרים - סקס אדיר

דגימה מוצלחת ניקול מדגניה מתוך אתרים מתחרים

1
שלום לכולם חברים, לא מזמן נתקלתי במודעה של בחורה צעירה עם חזה גדול שקוראת לעצמה ניקול. אפשר למצוא אותה באתר של ליאור סקס או סקס עדן. נמצאת בדגניה.

אז ככה... הבחורה בתמונה זאת באמת היא. אכן חזה גדול ומאוד יפה עם פטמות גדולות וטעימות. בחורה צעירה. רוסיה ישראלית, מדברת עיברית כמעט ללא מבטא. בחורה טיפה מלאה בבטן, תחת יפה עם קעקוע על הגב תחתון.
לוקחת רק 200 שקל למספר. דירה חמודה ונקיה.

מוצצת עם קונדום אבל ממש טוב, מזדיינת בכיף. לא נותנת שירדו לה ולא מתנשקת. את ה 200 שקל היא ממש שווה. הלכתי אפילו פעמיים - 2 ימים ברצף ))) ומתכוון גם להמשיך לפקוד אותה.

בקיצור, מאוד ממליץ

6
אני הייתי אצלה כבר פעמיים ונהנתי ומתכוון להגיע גם עוד פעם. לא חושב שזה תקתות. היא למשל לא ענתה לטלפונים והיה נחמד. 20 דקות זה מספיק בשביל מספר אחד.
לא חובב של לרדת לזונה אך כן אוהב להתנשק. עם ההיצע והמחירים שיש היום, לא מבין למה אנשים כאן מתלוננים. מה אתם כבר מצפים לקבל ב 200 שקל? לדעתי היא שווה את הסכום

7
שלום לכולם
ביקרתי אצל ניקול.
הבחורה לדעתי יפהפיה בפנים היא בחורה לא במוד או צורה של דוגמנית אבל היא סקסית ברמה שאם היא הייתה בחברת מספר כוסיות כנראה שהייתי הולך ומתחיל דווקא איתה כי היא סקסית רק בלהריח אותה בלנשום אותה ובלדבר איתה.
אין הרבה ישראליות שמדווחים עליהן ושהן נראות טוב ושהשירות שלהן מעולה.
ניקול לדעתי היא ברמה אחרת לגמרי ממה שאתם בכלל מכירים או שהכרתי עד שפגשתי אותה. והמחיר מגוחך בשביל החווייה איתה.
זה פשוט בגלל שזה משהו אחר לגמרי לניקול יש מקצוע אחר שמניב לה הרבה יותר כסף מזה והיא עובדת מאוד קשה והיא מבינה הרבה בתחום ומאוד מקצועית ומלומדת. היא מקבלת בביתה הפרטי וניתן לראות גם בלי להאמין למילה שלי רק מכמות הדיפלומות והמקצועות וההתמחויות השונות בהן.הכל אורגינל.
מצטער על החפירה רק צריך לתת לפני כן הקדמה כדי שבאמת תתנהגו אליה יפה היא באמת שווה את זה והיא תתן לכם כל כך הרבה ועם כל כך הרבה תשוקה והנאה הדדית שאתם תבינו שכל אך כדאי להיות טוב איתה היא תהיה פי 10 טובה אתכם.
היה לי איתה סקס מדהים עם חרמנות אדירה והתלהבות שלה מהכלי שלי וגם מחמאה על הגיל שמאוד שימחה אותי .. זה ממש לא כמו עם החברה כי עם ניקול זה לא בקטע הזה בכלל זה גם לא מכני ... אתם בטח מתבלבלים ניקול היא באמת נימפומנית וגם הודתה בפניי בלשונה:" ... אני נימפומנית כאילו באמת חח .... אתה מבין? אני אוהבת זין וגם כסף ברור אז זה שילוב ממש טוב ככה". והיא ממש נהנית כשאתה נחמד וחביב וקליל ומגיע אליה עם שמחה וצחוק. מזדיינים וצוחקים ומדברים והיא מזיזה אותך גם לעשות דברים שנעימחם לה ואיך שהיא רוצה וגונחץ על אמץ ונכנסת לזה באמת כי ככה היא זה העניין. ניקול אם את קוראת את זה אני מת עלייך הרמת רף חדש. FFE FUCKFRIEND EXP' זיון כמו עם יזיזה חח חברים תהנו.
ואתם מכירים אותי קצת כבר לא מתלהב ככה סתם.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”