ביקרתי במספר מקומות וטיילתי בכל אזור הצפון כדי למצוא דיווח טוב ומעניין.
אז ככה. לשתי מקומות פרסמתי דיווח אחד יהיה בשירשור על ארלוזורוב מאת ש.ג והשני פורסם בנושא על הזוג מטוטאל צאט בחורב.
הלכתי גם לנסות את המודעה הזו:
https://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7507
מי שעקב קצת אחרי הדיווחים שלי שם לב שאני מחפש ישראלית או ערבייה כוסית באותה רמה של הרוסיות שזיינתי כי לדעתי בטח לא יהיה כיף מזה גם אם הכימייה תהיה טובה אז בכלל.
בכל מקרה נפגשנו מחוץ למיקום שלה ואיך שהגעתי היא הבחינה שכנראה שאוותר וכך הלכתי משם.
הגעתי לאחר בדיקה ללובה אליאב הידוע היכן שזיינתי את נסטיה הידועה... התקשרתי ונאמר לי שיש שתי בנות חדשות הטלפון מסתיים ב 8174 ויש שתי מודעות תמונות אמיתיות רשום בהן. לפני שהגעתי גם ביררתי שתינתן לי האופציה לבחור , הגעתי והרמתי טלפון נאמר לי שניתן לעלות הגעתי מול החדר שוב בעיה בתאום מול הבחורה ואני מחוץ לדלת רק אחרי 2 טלפונים נפתחה הדלת... ר4יתי את הבחורה אין משהו להצביע למה לא אהבתי כלכ כך אבל רציתי לראות את השניה (מפורסמת עם שיער שחור בשם טוי) שבכל מקרה בשבילה הגעתי וגם תיאמתי מול הפקידה שאוכל לבחור. אז הפקידה אמרה שהפחורה עם מיהו ותתפנה עוד חצי שעה 20 דקות ושהיא לא יכולה להפסיק מישהו באמצע ועוד אומרת לי כאילו היא לא דיברה איתי שאמרה שאם הבחורות שתיהן יהיו פנויות אז אני יכול לבחור שזה לא נכון ממה שהיא אמרה לי לפני.... אז הלכתי משם גם לא בגלל שאני חושב שהם לא מביאים משהו טוב אלא בגלל שהיחס והצורה שבה התנהלו אליי לא מצאה חן בעיניי גיליתי שיש עוד מלא כנראה באזור שמביאים כוסיות ונותנים יחס יותר טוב ולשם אתן את כספי חבל בשבילם כי מי שקרא פה דיווחים שלי יכול להבין שאני יכול לפרנס אותם יפה מאוד... כנראה שמתייחסים ככה לכולם אולי לחלק מגיע אבל לפעמים הם עושים טעות כלכלית באיך שמתייחסים ללקוח הלא נכון. חשיבה עסקית תעזור לכולם בנושא הזה.
לא היה יום ממש מיוחד אבל רבוי פגישות ובדיקות.