אז החלטתי בכל זאת ללכת ולבדוק על מה הגברת מדברת,
התקשרתי בשעת צהריים (למרות שהיה די קשה להשיג אותה), מציגה את עצמה כיוליה.
מכוונת לרחוב דליה ואומרת להתקשר כשאגיע.
בנין מגורים גבוה בערך 9 קומות, מוסרת קוד כניסה לבניין ומכוונת לדירה.
פותחת את הדירה ואז נגלית בחורה יחסית צעירה, סביב גיל ה30 שלה, די גדולה, לא יודע אם להגדיר כשמנה, אבל מתוחזקת יפה, עם חזה ענק!!! , עינים מהפנטות ושיער שחור, מריחה מבושם.
מלווה עם חיוך לחדר השינה ומוסרת את הפרטים, עד חצי שעה מספר 1 ב300 ש"ח, עד שעה 2 מספרים ב400 ש"ח.
הלכתי על הכפול.
היא הולכת "להתארגן" ואני מתפשט, היא חוזרת חזרה, קצת ליטופים קצת מזמוזים, מנשקת בפה, אמנם לא צרפתית אבל על השפתיים, מתמזמזים מספר דקות, והיא מתחילה למצוץ, מציצה די מושקעת, לא הכי טובה שקיבלתי אבל מושקעת ורטובה.
לאחר כמספר דקות של מציצה נותן עבודה, קצת מיסיונרי, קצת דוגי, קצת קאובוי, לא מוכנה שירדו לה גם לא בתוספת, לאר מספר דקות ושהרגשתי שאני מוכן, הורדתי את הקונדום וגמרתי על החזה שלה.
לאורך כך האקט היא גונחת, ומשקיעה ונראה כי נהנית באמת מהאקט עצמו.
וכעת מנוחת הלוחם, בערך 10 דקות, של שכיבה והחזרת הדופק למצב נורמלי.
תוך כדי המנוחה, שיחת חולין קלילה, לא ממש מעניינת, בעברית.
בזמן השיחה התלטפויות הדדיות ביננו, עד שהרגשתי כי המוח התחתון שלי, מתחיל להתרומם שוב, כמובן שהיא קלטה זאת מיד, והחלה לעבוד עליו במרץ במציצה נוספת, לאחר מספר דקות, מלבישים את המוח הקטן, ומתחילים שוב במגוון תנוחות.
בפעם השניה כבר קשה יותר לגמור ולכן כאשר הרגתי כי אני עומד לגמור, שלפתי שוב את הכיסוי, ונתתי לה למצוץ עד מספר שניות לפני השפריץ, קצת עבודת יד, ושפריץ נוסף ועסיסי על החזה והפנים של יוליה.
סה"כ ביקור כשעה ועשר דקות, ללא הרגשת לחץ מצידה שאסתלק.
מאוד נהניתי, המחיר קצת העיק לי אבל אמרתי, ננסה.
אולי בעתיד שישתחרר לי כסף, אפגש איתה שוב.
עובדת בדרך כלל עד שש.