ביקרתי היום בדירה שממש קרובה למועדון הספורט בנווה שאנן נראה כמו בניין של סטודנטים די חדש
הבחורה נראה מצויין בת 26-28 בערך זורמת מתנשקת ירידות חשופות הדדיות ממש נהנתי
שילמתי 300 שח עבור חצי שעה מלאה ממש מומלצת אחזור שוב
אין לי את המודעה ולא זוכר את הטלפון שלה מי שהיה שיצרף בבקשה זה מופיע באתר הזה
דירה ליד מועדון הספורט חיפה
31. משתמש מחיפה חבר פעיל בפורום מזה שנתיים, ומרבית ההודעות שלו הינן דיווחים ולא ברברת
2. מר' אבי יוסף... אם היתה קורא את הדיווח בעיון, היתה שם לב, כי הכותב ציין שאין לו את הפרטים. בכל מקרה מן הראוי לנהוג כבוד זה בזה
2. מר' אבי יוסף... אם היתה קורא את הדיווח בעיון, היתה שם לב, כי הכותב ציין שאין לו את הפרטים. בכל מקרה מן הראוי לנהוג כבוד זה בזה
5מה חוצפה בזה?עזוב את הבנאדם.אם קנית עכשיו מנה פלאפל אתה שומר את הקבלה?לא כול אחד שומר זונות בטלפון.מישתמש חיפה אוליי נסה לתאר לנו את מראה הבחורה במודעה רמז כלשהו.תודה על הדיווח.
8ינתי פרזי צודק עכשיו שמתי לב נראה שאני לא היחיד שמרוצה ממנה
לחיפאי סקסי אין בעיה למצוא מתקשרים לכמה מודעות עד שמגיעים לא כזה סיפור
אבי יוסף אני לא מבין איך אחד כמוך שאין לו דיווחים בכלל מעביר ביקורת על מדווחים ועוד אומר שזאת חוצפה
והכי גרוע עוד נכנס לי לכיס ואני לא מתכוון להמשיך את הוויכוח הזה
בברכת חג שמח
לחיפאי סקסי אין בעיה למצוא מתקשרים לכמה מודעות עד שמגיעים לא כזה סיפור
אבי יוסף אני לא מבין איך אחד כמוך שאין לו דיווחים בכלל מעביר ביקורת על מדווחים ועוד אומר שזאת חוצפה
והכי גרוע עוד נכנס לי לכיס ואני לא מתכוון להמשיך את הוויכוח הזה
בברכת חג שמח
9הי לא בכוונה לתת ביקורת. פשוט הדיווח הוא על נסטייה והמיקום הוא די כללי בבניין דירות שם (אני יודע שפועלות שם עוד 2 דירות לפחות). אולי כדאי לעדכן את הכותרת ולרשום שמדובר על נסטייה שם או לאחד עם שרשור שכבר קיים עלוה מלפני. חג שמח
10אתמול הייתי שוב פתחה לי מישהי אחרת
גם נהנתי סכה היה סביר ואף יותר לא אחזור אליה אנסה לחזור לבחורה הקודמת שהייתי איתה
גם נהנתי סכה היה סביר ואף יותר לא אחזור אליה אנסה לחזור לבחורה הקודמת שהייתי איתה