כ דיווח סוניה כתום/לבן - סקס אדיר

דיווח סוניה כתום/לבן

1
מפרסמת בשם SONYA בכתום ובלבן, מדגיש מראש התמונות לא אמיתיות בעליל אבל יש אבל...
הבחורה לא דוגמנית אבל מאוד נחמדה, שירותית, מלאה עם ציצים בהתאם, מוצצת מעולה ללא חליפה(לא שאלתי על גמירה בפה), לא מסכימה לאנאלי, יש רימינג ויודעת להזדיין בשלל תנוחות.

לוקחת 600, הרימינג כלול אבל ביקשה תוספת על נשיקה. נוצרה כימיה ולדעתי זה תרם לפגישה.
לדעתי היא סביב גיל 28-30, מקבלת באזור קרית אליעזר בבניין מגורים, דיסקרטיות חצי קלאץ'.

מומלצת לאוהבי מלאות ו/או מתפשרים ולמי שחפץ איברו בזיון עם אוירה חיובית.
לא מומלץ למי שמחפש דוגמניות רזות ו GFE

שורה תחתונה: היה סבבה ולא אחזור

דיווח סוניה כתום/לבן

3
הבחורה דורשת דוברי רוסית בלבד. אני אומנם דובר, אך לא באופן מושלם- עושה טעויות.
היא שולחת תמונות דרך וואטסאפ וטוענת שזו היא- אני התכתבתי איתה מחשבונות שונים, והתמונות לא של אותה הבחורה.
אחרי השעה 20:00 היא מקפיצה את המחירים. כי הרי ברור שכוס של 20:05 עולה יותר מכוס של השעה 19:55.

כל הערה ש"לא במקום" גוררת תגובה תוקפנית על גבול, הפסיכוטי.
למשל: אסור לשאול אותה אם יש אפשרות לחצי שעה, כי אז היא תגיד שהיא "לא אוהבת גברים קמצנים".
כל דבר הכי קטן שלא מתאים לה מביא אותה לחסום את החשבון שלך בוואטסאפ.

בקיצור, לא פגשתי אותה, אבל ברור לי שמדובר בבחורה עם הפרעה נפשית או סתם שנאת גברים. אף באוויר והיא מסוג הנשים שרוצות פשוט לקחת ממך הכל, אם תתן לה הזדמנות.

אני אליה- לא אלך.

דיווח סוניה כתום/לבן

4
[QUOTE=Zayan Lavan2]
היא שולחת תמונות דרך וואטסאפ וטוענת שזו היא- אני התכתבתי איתה מחשבונות שונים, והתמונות לא של אותה הבחורה.
אחרי השעה 20:00 היא מקפיצה את המחירים. כי הרי ברור שכוס של 20:05 עולה יותר מכוס של השעה 19:55.

למשל: אסור לשאול אותה אם יש אפשרות לחצי שעה, כי אז היא תגיד שהיא "לא אוהבת גברים קמצנים".

בקיצור, לא פגשתי אותה, אבל ברור לי שמדובר בבחורה עם הפרעה נפשית או סתם שנאת גברים. אף באוויר והיא מסוג הנשים שרוצות פשוט לקחת ממך הכל, אם תתן לה הזדמנות.

אני אליה- לא אלך.

שתלך לעזאזל גם ככה היא לא מציאה
גם ב 200 שקל לא הייתי הולך

דיווח סוניה כתום/לבן

5
[QUOTE=Zayan Lavan2]
אני אליה- לא אלך. 

[/QUOTE]

סוניה מספר טלפון מסתיים בספרות : 9381
דיברתי איתה כבר ביומה הראשון לעבודה למעלה מחודש ימים .
מההתחלה היא אמרה לי ''אתה חייב לדעת רוסית מלאה בכדאי לפגוש אותי'' , לא מספיק רוסית בסיסית.
ואז ששאלתי למחיר היא השיבה : אליי באים כמו חברה ולא כמו זונה !
ראו פוסט שפתחתי שנקרא יחס ותאגידים
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”