כ הפתעת השנה בתיקתוקיה - סקס אדיר

הפתעת השנה בתיקתוקיה

1
הכתובת היא במוצקין. הבחורה שנמצאת נראית כמו פצצת על מסרט פורנו. בת 25 לערך. רוסיה כמובן. מדהימה מבחינת מראה ודוברת עברית שוטפת. מוצצת בלי קונדום יפה מאוד מתחבקת ומתערטלת סביבי תוך כדי המציצה ואז מלבישה קונדום ועולה לרכיבה אלוהית. גופה רך ונעים ועורה מתוח וריחני. חזה בינוני ותחת מושלם. כוסית שכל אחד מכם היה מסובב אליה את הראש ברחוב ועושה גם תאונה אם הייתם במהלך נהיגה. 200 שקלים לחצי שעה. לאחר 20 דקות סקס שבהם היא יותר זיינה אותי מאשר אני אותה, הציעה לי כמה דקות של מסאג' למרות שהקליינט הבא צלצל בדלת. שמה ומספרה שמור במערכת. יינתן בפרטי לחברים התורמים לפי שיקול דעתי. אני מצטער שכך אני פועל אך יותר מדי עלוקות נכנסו לורידי הפורום בשנה האחרונה ולא לכולם מגיע כזה ממתק. נא וותרו מראש על בקשת המספר בפרטי- שלא בהודעה פרטית(אלא כאן בתגובות.. כהרגל העלוקות). וכמו כן, אם הייתם מיותרים עד היום בפורום, תזכו להתעלמות. כל החברים שתרמו בשנה האחרונה משהו- ייענו בשמחה.
בכל לשון של בקשה- אנא מכם, אל תשלחו הודעה אם רק התעלקתם.
תודה ויום טוב.
אין אנשים- אין בעיות.

הפתעת השנה בתיקתוקיה

8
לא מבין את הגישה של חלק מהאנשים פה?
אתם מדווחים כדי שנגיד לכם יופי גבר היה לך טוב?
מה זה עוזר לנו עם היה מפגש מוצלח או נפילה אם אין אפשרות לדעת מי הבחורה?
עם אתם לא נותנים טלפון ו/או קישור עדיף לא לדווח. זה ממש לא עוזר לנו.
כל נושא הסודיות בפורום מייתר את כל הדיווחים.
זה פורום סקס. תנו טלפונים וקישורים . אפשר לחשוב שזה עולה לכם כסף או שהבחורות זאת האחות שלכם ולא נעים לכם לתת טלפון.
מספיק אם השטויות האלה.
יום טוב לכולכם.

הפתעת השנה בתיקתוקיה

10
פיש שלום.
ייתכן שאתה לא מבין את הגישה כי אתה לא מכיר את הפורום בימי הזוהר שלו בו לא היו עלוקות וכולם כאחד שכבו על הגדר וחוו נפילות לצד הצלחות. אני אישית עדיין בקשר חברי עם מספר חברי פורום שכאן הכרתי וכבר אינם מבקרים כאן.
כמובן שאין לי צורך בטפיחה על השכם ומילות עידוד מצידך על המציאה שלי.
ואין כאן נושא של סודיות. נהפוך הוא- חילקתי לכ30 חברי פורום את המספר והפרטים של הבחורה. זאת לאחר שקיבלתי כ50 פניות ולאחר סינון של הראויים בעיניי.
לך, במקרה הנ"ל, המידע הזה באמת לא עוזר.
המשך יום טוב ודרך צלחה.

בנוגע לשאר החברים, מה קורה אף אחד לא ביקר?
אין אנשים- אין בעיות.

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”