כ פלאטין 3 והכשרת היישוב - סקס אדיר

פלאטין 3 והכשרת היישוב

1
שלום לכולם,
לפני כשבועיים הייתי בפלאטין 3 באזור התעשייה בראשון לציון עם בחורה בשם דנה.
רוסיה רזה ויחסית גבוהה, חזה קטן שיער בלונד ופנים יפות.
נראית כבת 30 או קצת פחות.
התחילה במסאז' מקצועי ונעים, השקיעה לגמרי! באמת היתה תחושה של מסאז' של מקצוענית.
אחרי כעשרים דקות עברה לבודי והתחככה במשך דקות ארוכות כשהיא מלאה בשמן על הגב והתחת.
ביקשה ממני להסתובב והמשיכה לעבור על כל הגוף כשהיא נעצרת ממש קרוב לפנים, אבל מתחמקת מנשיקות...
בסיום הרפיה ידנית במקצועיות מעולה.

בתור חדש בעולם לדעתי היתה לי חוויה מעולה!! ואני מפחד ליפול.
הייתי רק עוד פעם אחת עם מישהי בשם מעיין לא מהאזור והיה חלש (בלי בודי והרפיה גרועה...)

מבקש את עזרתכם, בפלאטין 3, או הכשרת היישוב (שמעתי שגם שם יש בנות לא רעות) מי הבחורה שעושה בודי הכי טוב, משקיעה ומסיימת את העבודה בצורה הכי מקצועית ומהנה??
אציין שאני אוהב בנות יחסית רזות ועם חזה יחסית גדול...

החייל

פלאטין 3 והכשרת היישוב

2

שלום חייל וברוך הבא לפורום,

אני לא יודע מי זאת דנה, וכשאתה מדבר על פלאטין 3 - יש שם שני מקומות, אחד במרתף- בנקוק ספא, ואחד על הגג - פלטין ספא.

בכל אופן גם אני עוד זוכר את הטיפול בודי מסאז' הראשון שלי ( זה היה מזמן... ) כחוייה מעולם אחר, ועובדה שעד היום, שנים אחרי, החיידק לא עזב אותי, אז אני מבין על מה אתה מדבר.

העניין הוא שיש הרבה סגנונות למסאז' סקסי, והרבה מאד סוגים של בחורות, וכל אחת מפנקת בצורה אחרת, ועד שלא תנסה קצת יותר, לא תדע מה אתה אוהב ומעדיף.

קח בחשבון שכולם פה ושם "נופלים", אבל במקרה שלך, אין לך כל כך דרישות, וברוב המקרים אתה תיהנה, ופשוט תנסה להגדיר לבחורה בפרטים לפני המסאז' מה אתה מחפש ומה עושה לך את זה.

אני דווקא מעדיף לא לכתוב לך שמות של בחורות מומלצות.ההמלצה הכי טובה שלי: לך למקומות שציינת או שנוח לך לבקר בהם, שב בחדר המתנה ותבקש לראות את הבחורות בלי לחץ. גם תנסה לבוא בזמנים שאין הרבה לקוחות, ואז הן יותר נחמדות ופחות לחוצות. ככה תוכל לבדוק בנחת מי הכי מתאימה לך. ואם במקרה "נפלת", לא נורא, קורה, בפעם הבאה תבחר אחרת, ומובון שאתה יכול לקרוא המלצות של חברים כאן בפורום על בחורות, למרות שחשוב שלכל לקוח יש טעם אחר, וגם יש בחורות שלא מתנהגות באופן שווה לכולם. ( מה לעשות, הן לא רובוטים...). בהצלחה!

מחפש את הדבר האמיתי!

פלאטין 3 והכשרת היישוב

3
היי אבשלום!!
תודה על העצות המועילות!!
באמת בגלל שזאת היתה הפעם השניה עמדתי במקום (פלאטין ספא) ופשוט חיכיתי קצת לראות את כל הבנות וגם שמעתי להמלצתו של הברמן החביב (צדוק..) ודנה בלטה לעיני.
ולדבריך:
א) מה זה נקרא שעות פחות לחוצות?
ב) האמת שכתבתי כי לא מצאתי יותר מידי מידע על שני המקומות הנ"ל בפרט על שמות של בחורות...
תודה!

פלאטין 3 והכשרת היישוב

4

שוב היי,

אז ככה: א. שעות פחות לחוצות- בדרך כלל המשמרת בוקר היא פחות לחוצה מהמשמרת ערב. תנסה לא לבוא לקראת חילופי המשמרת- בדרך כלל זה 6 או 7 בערב, אז הן תמיד לחוצות. אם אתה בא בערב, תבוא או באזור 8-9, או אחרי 1-2 בלילה ( יש מקומות שעובדים גם בלילה עד 3 או 4 ).

לגבי בנות - בפלטין ספא אני לא מכיר בכלל אז אני לא יכול להמליץ.

בהכשרת הישוב - הבנות שאני מכיר ובעיניי הן מומלצות הן: טופז ( אתיופית מאד נחמדה וסבלנית ), דניאל, שהיא קצת מלאה אבל יודעת לפנק, ומאיה שהיא רוסיה נחמדה. אבל יכול להיות שיש שם בנות שיותר מתאימות לך, לא הייתי שם הרבה, לכן עדיף שתבוא ותבדוק בעצמך. מקווה שעזרתי!

מחפש את הדבר האמיתי!

פלאטין 3 והכשרת היישוב

6

אני גם ביקרתי אתמול בהכשרת הישוב !

אומנם חיפשתי משהו מעבר למסאג' אבל לא הסכימו שמה בכלל !

מה שכן ניכנסתי עם מאיה בחורה נורא חמודה וגוף יפיה עם חזה מעל לבינוני ואמיתי

נהנתי מכל 40 דקות ואף גם נעימה לשיחה !

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”