כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 21 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

202
באחד הערבים הסוערים ביקרנו שוב את מירב.
מה היה לנו בביקור ולא בהכרח לפי הסדר:
מרדף סוער אחר צרעה(הסתיים בהצלחה),בקבוק יין אדום ,שוקולד 100% קקאו, אחד ויברטור אדום, אחת מירב, דבש, סוכריות שוקולד, שדיים מתוקות וטעימות, מציצה ארוכה ומשגעת בליווי האדום אדום וקצת דבש, סערת ברקים בחוץ, מירב כבר אמרנו?, הרבה סקס, מסאג' מיקצועי, שיחה מרתקת, מסאג' חושני, נשיקות חושניות, הזכרנו כבר את הויברטור האדום? כי מירב יודעת לעשות איתו דברים ש, אורגזמה פהאורגזמה שם ובכלל ערב כחול עמוק

אנחנו חייבים לציין שהיה פשוט WOW!!!

תודה מירב

אחים שלו גברים2010-1-25 21:3:55

207

זאת הפעם הרביעית או החמישית שאני נפגש עם מירב. הפסקתי כבר לספור, וכמו בכל מערכת יחסים סטנדרטית כל פעם שאנחנו נפגשים זה נהייה קרוב ואינטנסיבי יותר...

מה שמדהים אותי בכל פעם מחדש זה סוג האינטמיות שמירב מיצרת לא רק איתי אלא עם רוב אורחיה. זה שהיא חכמה, מענינת, יפה, כבר כולם יודעים, על זה רוב התגובות כאן ואני לשם שינוי רוצה לתאר את הצד הגופני הפעם.

היא פותחת לי את הדלת יפה כמו תמיד והפעם גם מכוסה מכף רגל ועד צוואר, נכנסים לדירה שלה, היא מורידה את המעיל שמתחתיו יש שמלה שחורה קצרה ומכנסיים צמודות תחת השמלה. אחרי שהיא מגישה לי כוס יין אדום היא מתחילה בהכנת התה שביקשתי, חם קר לא משנה על התה אני לא מוותר. לא כי אני חסיד גדול של התה אלא כמובן נהנה משימוש הנפלא שמירב עושה איתו תוך כדי.מקודם היה קר בחוץ אבל עכשיו התחממתי קצת כשתוך כדיי נשיקות וחירמונים קטנים היא גם מתקלפת מהמכנסיים,

אח"כ היא בשמלה השחורה הקטנה מתיישבת על הברכיים ליד המיטה ויורדת למציצה מושקעת, עומד לי טילים...היא ממליצה לי לעבור לשכב פרקדן על מיטה, מפרקת לי קצת את הגב ואז מתפקסת לי על הישבן, עד פגישה זו לא כל כך טיפלה בחור שמאחור. אבל מה שהיא עשתה שם הודיתי על כל רגע לא חשבתי שאני מפיק את קולות הנאה מהרימינג המושקע, תוך כדיי כל זה היא גם מלטפת את הביצים והזין ששמחו מאוד. מידי פעם היא לוקחת שלוק של תה חם, בולעת את זה ומייד מלקקת את החור, תענוגגג. אח"כ היא מסובבת אותי והחלק הקדמי שלי מקבל טיפול דומה, מציצות ארוכות עם תה חם שממלא את הפה שלה, בינתיים האצבע שלה מטיילת ליד החור האחורי, לא נכנסת, רק מזכירה לי מה שהיה שם מקודם ואני מתפלל שלא להתפוצץ מוקדם מידי.

היא אומרת לי שהיא רוצה לתת לי מתנה, מה- שאלתי...., אני רוצה אותך בתחת היום.... היא אומרת.... ולא הייתה צריכה לבקש עוד פעם....אני חודר אל עכוזה בתנוחת כפיות, יותר נכון היא מחדירה אותי ומתפמפמת עלי, עוברים לדוגי אנאלי, אני בקושי זז שלא יכאב לה, בינתיים היא מפעילה את ויבי הוויברטור שלה ושמה אותו על הדגדגן ומתרגלת לזין שלי בחור האחורי ואז אומרת לי לזוז חופשי, ואני זז מאוד חופשי.....אוחח החור כל כך צר וחלקלק ואני חופר בה דקות ארוכות לאחר מכן היא מחליפה קונדום ועוברים לדוגי רגיל, שם אני גומר בפיצוץ גדול צ'יק צ'אק אחרי החדירה הצפופה והאורגזמה שאני מקבל ממש חזקה. שנינו נשכבים לנוח מעט, מירב מורידה בעדינות את הקונדום ממני עם מגבון לח ומנקה אותי ואותה ואז שנינו רואים שהחבר שלי עדיין ער לגמרי ועומד דום למסדר המפקדת, למרות שכרגע סיימנו אימון בוקר.

מירב לא מתבלבלת לרגע ומלבישה אותו מחדש, אני מסביר לה שזה בסדר- ככה הוא מתנהג כשהגמירה כל כך חזקה וזה רק בכאילו הוא ככה, הוא בטח תיכף יבין שהוא עייף ויפרוש, מירב מצחקקת ואומרת שיעשה מה שבא לו- אבל כל עוד הוא עומד היא תשתמש בו כאוות נפשה, לא מתווכח עם ההיגיון, אני שוכב לצידה והיא מחדירה אותו מהצד כשויבי מדגדג את שנינו אותה בדגדגן ואותי בבסיס הזין, אני לא זז יותר מידי, היא משפשפת אותי בתוכה ומענגת את עצמה, שנינו עוצמים עיניים ועפים ככה בארוטיקה גמורה, אני בטוח שאין סיכוי לאורגזמה שנייה ואנחנו סתם משחקים בכיף, שיחקנו איזה חצי שעה, כך זה מרגיש לי, אולי עברה שעה ואולי עשר דקות, איבדתי לגמרי את תחושת הזמן , עכשיו תורה לגמור, והיא אכן גומרת בקולות גניחה עמוקים ומתפתלת עלי, אני מייד מתרומם ועובר למיסיונרית, היא מרימה רגליים על הגב שלי והיא רטובה לגמרי מהגמירה שלה. וכן, אני גומר שוב, לא מאמין אבל גומר בגדול.

אז מה היה לנו סקס מדהים רוב הזמן בתוך מירב שלושה קונדומים שתי גמירות שלי ואולי גם של מירב. אם היא לא גמרה הרי היא במקצוע הלא נכון על משחק כזה היתה מקבלת אוסקר.

עזבתי בצער לאחר שגם השארתי טיפ יפה.

מירבי אני כבר מתגעגע, מתי שבוע הבא?

דרך אגב אל תורידי במחיר עם כבר להתגמש רק במיטה.

אגב, אני אישית לא ממליץ עליה!! (שתישאר פנויה כל פעם שבא לי לקפוץ)

sugardaddy2010-1-29 13:14:30

209

[QUOTE=אחים שלו גברים] באחד הערבים הסוערים ביקרנו שוב את מירב.
מה היה לנו בביקור ולא בהכרח לפי הסדר:
מרדף סוער אחר צרעה(הסתיים בהצלחה),בקבוק יין אדום ,שוקולד 100% קקאו, אחד ויברטור אדום, אחת מירב, דבש, סוכריות שוקולד, שדיים מתוקות וטעימות, מציצה ארוכה ומשגעת בליווי האדום אדום וקצת דבש, סערת ברקים בחוץ, מירב כבר אמרנו?, הרבה סקס, מסאג' מיקצועי, שיחה מרתקת, מסאג' חושני, נשיקות חושניות, הזכרנו כבר את הויברטור האדום? כי מירב יודעת לעשות איתו דברים ש, אורגזמה פהאורגזמה שם ובכלל ערב כחול עמוק

אנחנו חייבים לציין שהיה פשוט WOW!!!

תודה מירב
[/QUOTE]

WOW אחים שלו איזה דיווח צועק הרבצת פה! אין ספק שהתעלת עלי בכמות הסמיילים פר מילה

שאפו על הדיווח המקורי

שתהיה לך שבת שלום כחולה!

מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

210

מירב, את נשמעת לי מדהימה ומלכה אמיתית (אני מניח שגם במובן הS&M זה יכול לעבוד, אבל לא לכך כוונתי), עוד לא נפגשנו לצערי. המינוס היחיד - קשה לתקשר איתך בפרטי...זו בעצם אחת משתי הסיבות שאני כותב כאן בפומבי.

את הסיפור שלי את כבר יודעת מההודעה הפרטית ששלחתי לך, אך בכל זאת אזכיר, שאני מחכה לאבד את בתולי איתך בצורה "מאושרת" כלומר, שאני גם אגמור (מה שלא קרה בתיקתוקיות למיניהן), אני כותב זאת כאן כי כבר פרסמתי את זה בפורום, דרך המלצה באותו שירשור הגעתי אלייך מלכתחילה.

השאלה, והיא לא בשום נימה תלונה, היא כמה אצטרך לחכות לשם כך, אם לוקחים בחשבון שאת מתכננת חופשה ושאת לא נפגשת עם הרבה "לקוחות" (הגדרה שכל כך לא מתאימה לי כאן - לקוחות)אז אני רוצה לדעת את מקומי ב"תור". בין היתר זה יעזור לי כי אני חיפאי כאמור, ולתאם הגעה לת'א זה לא קל, אבל כדי לפתור את הצרות שלי אני מוכן לעבור אי אילו קשיים.

הסביה השנייה שאני כותב כאן היא כדי להביע התרשמות מהכתיבה שלך, מהדיווח של הטוכן (שלא חזר לכאן מאז), מדיווחים של כמה אחרים - נתברכת ביכולת כתיבה שפעם התיימרתי שתיהיה לי, היום אני יותר מודע לעצמי, ובלי קשר לסקס, אבל עם המון קשר לארוטיקה טהורה, את נהדרת.

אשמח לקבל תגובה בפרטי, וגם כאן, אם את רוצה להבהיר לכולם מה הזמינות שלך.

כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”