כ [כפל דיווח] אורית או קריסטל חוותי אותה - סקס אדיר

[כפל דיווח] אורית או קריסטל חוותי אותה

1

שלום לכולם !!!

אחרי תיאורים שלכם על אורית או קריסטל (השם האמיתי אורית ) התקשרתי אליה , ענתה לי מייד והציעה לבוא , זו מתגוררת במלון "נורדאו" נחלת בניימין 27 מול חניון גונזברג (יש חניה בשפע ) , עליתי לקומה שלישית טרם היא מסתכלת מי זה מהמרפסת , מדובר בחדר קטן בו היא מתגוררת , האישה כבת 45 בלונדה שמנמונת גוף חלק צחקנית מפריחה נשיקות באוויר נפתחת מייד והציעה מקלחת לאחר תשלום של 300 במזומן ) המקלחת משותפת איתה , היא מסבנת , תוך שהיא יושבת על האסלה ומבקשת שתשתין לה בפה אם יש לך , היה לי , היא לא בולעת , אך אתה משתין לה בפה חופשי , היא נראת אוהבת את הקטע , לאחר מכן הלכנו למיטה , היא מתחילה בליקוקים ארוכים בכל מקום אפשרי החל מהאוזן יורדת לביצים לחור של הטוסיק , לכפות הרגליים , וכל עוד לא הפסקתי היא ליקקה במרץ רב , דחפתי אצבעות לכוס ( שהוא צר במיוחדגם לטוסיק) תוך שאני מכה אותה בישבן מכות נמרצות דבר שהיא אוהבת , לאחר רבע שעה ליקוק ומכות בא לחוש את השבלול שלה ... אני גוהר מעליה מזיין בעוצמה , היא נראת נהנת מבקשת עוד , התחלתי לסטור על הפנים והיא מנשקת את ידי לאחר כל סטירה , משם עברנו לזיון אנאלי , שהיא גם נהנת ממנו , תוך כדי היא מספרת על חוויות עם לקוחות אחרים , ההתרשמות שאין לה כמעט גבולות , למעט בעלי חיים וביזאר קשה , היא גם מספרת על החבר שלב ושהם מנסים לעשות ילד , לאחר שעה וחצי נמאס קצת גמרתי , והיא העניקה לי עיסוי בגב רבע שעה , סיימתי התלבשתי הלכתי , תאמת חברה די מרוצה , למעט העובדה שמדובר באישה מבוגרת . לחובבי סאדו וביזאר ממולץ

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”