כ ליה לחווית MILF מענגת + תמונות - דף 8 - סקס אדיר

ליה לחווית MILF מענגת + תמונות

72
[QUOTE=selular1]

חברה הרסתם לכם לא כל יום מגיעה גברת עצמאית עם רצון וליבלרלית.

[/QUOTE]

שום דבר לא נהרס הייתי מושבתת בערך שבוע והיום אני אענה לכל ההודעות הפרטיות שהצטברו.

באהבה ליה

פורום סקס MILF ליה מילף

כשאנשים קטנים עושים צל גדול- סימן שהשמש שוקעת

73

שלום לחברי הפורום

קבעתי פגישה בתקווה להיפגש איתה אך כמו לרבים מחברי הפורום במועד הפגישה לא ענתה וברגע שענתה

הייתה מאוד כעוסה למה אני מטלפן 6 פעמים כדי לתפוס אותה.

בקיצור בזבוז זמן...

סליחה את יודעת במקרה איזה אוטובוס מגיע לרחוב השפתיים שלך?

74
[QUOTE=lahav]

שלום לחברי הפורום

קבעתי פגישה בתקווה להיפגש איתה אך כמו לרבים מחברי הפורום במועד הפגישה לא ענתה וברגע שענתה

הייתה מאוד כעוסה למה אני מטלפן 6 פעמים כדי לתפוס אותה.

בקיצור בזבוז זמן...

[/QUOTE]

שלום להב, וחברי הפורום

אולי אוסיף כמה פרטים "אמיתיים" ותשפטו בעצמכם,הפגישה נקבעה בשעה אחת בצהריים והיתה יעודה ל6 וחצי,

בין 1 ל5 להב הנכבד טילפן 4 פעמים בכל מיני תירוצים וכמו כן שינה שלוש פעמים את מועד הפגישה שלבסוף נקבעה ל7:30. לאחר שהתקבלו עוד מספר טלפונים להודיע לי שהוא באוטובוס וכו,הבחור מגיע ב7. מכיוון שהיתיי עסוקה עם מישהו אחר בקשתי ממנו להמתין כיוון שהקדים, ואז הוא פצח בתלונות בסגנון "מה תשארי אותי בחוץ?"... תני לי להיכנס... ועוד, מיותר לציין שאיבדתי את החשק...ויכוחים לא עושים לי את זה.

לסיכום : אני מקבלת אנשים מעל גיל 25 בוגרים בנפשם המתחשבים בזמנם של אחרים - תודה!

באהבה רבה

ליה

75

לליה הנכבדה

כנראה אין לך זכרון את שוכחת פרטים חשובים , לא אספר זאת אין צורך להוכיח זאת בפורום.

מנסיון של אחרים שאף התלוננו זה לא מקרה הראשון...

אני פשוט מזהיר את חברי הפורום לא להתקרב ולהנהלת הפורום מציע לא לפרסם את עצמה באתר הזה.

סליחה את יודעת במקרה איזה אוטובוס מגיע לרחוב השפתיים שלך?

76

למרות שחיפשתי בכל השירשור לא הצלחתי למצא את אותם "רבים" שהתלוננו

ניראה לי שכל בר דעת רואה היטב מה קורה כאן

ולך להב, אני מתנצלת מאד אם נפגעת אבל ניראה לי שרבים ישמחו אם תנהל את המלחמות שלך בהודעה פרטית.

ולשאר בני הנוער: טיפ לחיים, כשאתם שומעים תלונה מיד תחפשו מחדל אצל המתלונן. בדרך כלל תמצאו חוסר יכולת לקחת אחריות מצד המתלונן,

ולך להב,אם אתה רוצה להיות בעולם של ה"גדולים", קח אחריות, ותעשה זאת בהודעה פרטית בבקשה

שבת שלום

באהבה

ליה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”