למה אתה סתם משמיץ סוף סוף עד שמצאנו אחלה בחורה .
אני היתי אצלה מספר פעמים נתנה שירות מצין בחורה חמה ולבבית
כ
למה אתה סתם משמיץ סוף סוף עד שמצאנו אחלה בחורה .
אני היתי אצלה מספר פעמים נתנה שירות מצין בחורה חמה ולבבית
אני עדיין מחכה לפגוש אותך הביקורות עלייך מאוד טובות [/QUOTE]
למוס338 המשתמש המתחיל.
יהיה נחמד מצידך לפנות את הבמה הפומבית ולבצע את התיאומים האישיים שלך בהתכתבות פרטית.
מתחת להודעותיה של ליה ישנו לחצן המיועד בדיוק לשם כך וכדי להקל עליך הנני מדביק אותו כאן לנוחיותך:
להתכתבות פרטית עם ליה לחץ על הלחצן >>>
בהצלחה שימי מצוות מנהלי הפורום.
לפני מס' ימים ביקרתי את ליה לאחר תיאום בפרטי. היה תענוג. תיאום הפגישה היה פשוט למדי ולא נתקלתי בקשיים עליהם דיוחו אחרים. הביקור אצלה הוא חוויה חברתית, חושית ומינית. המקום דיסקרטי, נקי ומוקפד. ליה היא אישה אמיתית בכל רמח חלקי גופה הסקסי. חושנית, סקסית ויודעת לענג. מאהבת של ממש.
ליה, נהניתי מאוד. אחזור.
אני עדיין מחכה לפגוש אותך הביקורות עלייך מאוד טובות [/QUOTE]
למוס338 המשתמש המתחיל.
יהיה נחמד מצידך לפנות את הבמה הפומבית ולבצע את התיאומים האישיים שלך בהתכתבות פרטית.
מתחת להודעותיה של ליה ישנו לחצן המיועד בדיוק לשם כך וכדי להקל עליך הנני מדביק אותו כאן לנוחיותך:
להתכתבות פרטית עם ליה לחץ על הלחצן >>>
בהצלחה שימי מצוות מנהלי הפורום.
[/QUOTE]
אחחחח ליה ליה ליה
פגשתי בליה אתמול בערב, וביחס אליי, אכן הייתה חווית milf והמבין יבין.
התיאום והקבלה ללא בעיות. מקום דיסקרטי באיזור מהיותר איכותיים של ת"א. החלטתי להתנסות בחווית אישה
יותר בוגרת מאלה שהייתי איתן עד היום, ולשמחתי לא התאכזבתי.
ליה אישה נאה, הגיל אמנם ניכר על פניה, אך בגופה צעירות רבות יכולות רק לקנא ולבקש לעצמן מידות תואמות.
ליה רזה, חלקה, נעימה, חזה בינוני מאוד נעים למגע, ובכלל מילפית כהגדרתה.
לאחר שיחת היכרות קצרה, עברנו לעניין שלשמו הגעתי, ובו התנהלו הדברים כאילו היינו זוג יזיזים משכבר הימים.
יחס נעים ורגוע, מפנקת ומתפנקת, ועם טאצ' נשי מנוסה שיודעת מה היא עושה...
בד"כ אני נוטה לתאר מה ואיך בדיוק היה, אבל הפעם אני מעדיף לשמור לעצמי, ורק להמליץ לכם, שנאמר
"למביני עניין" להתפנק ולפנק מאישה איכותית ומנוסה.
למיותר לציין על דיסקרטיות מלאה, ואסתטיות וניקון של הדירה והמקלחת, ואפילו המגבות).
ליה ו
דון קיחוט
שלום רב ,
לאחר ביקור אצל הגברת אילו רשמיי:
בחורה מבוגרת מעל 40 , רזה מאד חזה בינוני וטוסיק אכן יפה .
הגעתי וישבנו בסלון שתינו יין היה נחמד מאד , למי שמחפש מלכות יופי אז שיחפש במקום אחר ,
נכנסתי למקלחת , הכל מאד ביתי וחם , ולאחר מקלחת עברנו למיטה ,
ושם כאילו בסיבוב מפתח התחלף היחס והפך לדי תקתקני , השמיעה הרבה קולות אך ניתן היה להבחין במהירה
שאינם אלא זיוף קל וזול, מספר תנוחות , מציצה של שניות אחדות , ושם נגמר האקט הראשון ,
ולאחר האכזבה של האקט השני , ניסתה להעמיד מחדש את הבחור בסגנון התקתוקיות עלתה מעליי וניסתה לתקתק אותי , באיזשהו שלב ניסתה גם להעביר אם איני טועה לחור האחורי דבר שכיבה אותי לגמרי כי מה לעשות אינני חובב של החור האחורי, לאחר כמה שניות כאלו חבריקו נפל התקלחתי וברחתי משם כל עוד נפשי בי .
ליה נשמה ,הגעתי נקי, מריח טוב, אסטטי נכון קצת משקל עודף אבל לא חושב שהגיע לי היחס הזה , אם לא התאים לך יכולת להגיד מהתחלה שלא יאה ולא נאה, ולא לתת לי לצאת עם הרגשה כזו , אבל לבריאות .
שיהיה חג שמח
שלום לחברי הפורום
אני אמנם בחופשה עד יום העצמאות אבל חייבת לומר שאתם חסרים לי
ואני דיי מתגעגעת לארץ וגם אליכם.
אשמח לשמוע ממכם כשאחזור מח"ול
באהבה רבה
ליה
אני בלונדון הקרה והמאובקת בענני הר געש,
מקוה ששדה התעופה יפתח בקרוב..אני אופטימית
להתראות
ליה
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”