ליה - חבל שאת לא מסוגלת לקבל ביקורת. תיאור גופך לא נעשה בעידנא דריתחא - תיאור גופך כפי שתיארתי הוא תיאור גופך האמיתי מנק' מבטי.
לא אמרתי שאת כל כך מכוערת אבל את בטח ובטח גם לא עונה להגדרה של יפה. מה שאמרתי זה שפנייך נראות זקנות וניכר על פנייך שאת יום הולדתך ה-45 לא חגגת בזמן האחרון.
זה שאת לא חכמה גדולה הוכחת פה לכולם בויכוח עם רמי שפירא.
מכיוון שאת ממשיכה לטעון בתוקף שאת כוסית הורסת עם גוף של דוגמנית צמרת אתייחס לתיאור שנתת על עצמך וארשום בדיוק מה אמת ומה שקר.
ישראלית וצברית - אמת
חתיכה - שקר. פנים זקנות ולא יפות.
רזה - אמת...אבל יש בזה סילוף העובדות. בד"כ כאשר מתארים בחורה כרזה הכוונה שיש לה גוף יפה. יש הבדל בין גוף רזה (שמשמעותו גוף יפה) לבין הרזון שלך. הרגליים שלך נראות כמו מקלות סנוקר. העצמות בולטות מהן.
משקלי כ50 קג' - שקר. לדעתי את שוקלת הרבה פחות.
גובהי 164 - אמת.
יש לי שיער שחור מתולתל וארוך יותר מבתמונה - אמת.
פנים עדינות - שקר. פנים זקנות.
עיניים חומות וחכמות - אמת...עיניים חומות אבל מה הקשר ל"חכמות"? האם יש עיניים חכמות ויש עיניים טיפשות? שוב את מוכיחה את "חוכמתך" ברבים.
שפתיים מלאות ויפות - שקר. השפתיים שלך לא מלאות ולא יפות
ציצים יפים וטבעיים במידה C - אמת לאמיתה. זה הפרט הכי נכון והכי אמיתי בכל הדיווח. יש לך חזה יפה
ומוצק. הלוואי על הרבה בחורות חזה כמו שלך.
טוסיק קטן ועגול- אמת...טוסיק קטן אבל מקומט ומה הקשר ל"עגול"? עוד לא נתקלתי בטוסיק מרובע או משולש.
חלקה למשעי - אמת.
איכותית - 

איכותית? הרגת אותי מצחוק בייבי. בחורה איכותית לא עובדת בזנות.
סקסית - שקר.
חמת מזג - אמת.
אוהבת מאד סקס - אמת.
אשת שיחה מעניינת - אמת.
מארחת באוירה נינוחה ומפנקת כשהנאתך ושביעות רצונך הם בראש מעייני - אמת.
המפגש הוא לשעה - אך לעולם לא תזורז ללכת - אמת.
מתייחסת לגברים שבאים לבקר אותי כמו למאהב יקר ועושה איתו אהבה, נשיקות עמוקות ליטופים ,סקס אוראלי חשוף והדדי (לא עד הסוף) סקס רגיל ומשובח - אמת.
האירוח הוא פרטי ומאד דיסקרטי בדירה מפוארת ונקיה - אמת.
pinokyo2010-5-8 6:59:21
אני צריך להיות אידיוט אמיתי כדי לזלזל בהנהלת הפורום - אני כנראה טמבל ללא תקנה.