הולך בטל - דבר ידוע הוא שהגמל לא רואה את הדבשת שלו ולכן מצאתי לנכון לתאר לליה כמה חלקים מגופה שכשאר היא תיארה לנו אותם היא תיארה לנו אותם ב"מילים מכובסות" שפשוט מעוותות את המציאות.
אני בהחלט מבין את המילה מילפית ואת משמעותה. MILF פירושו MOTHER I LIKE TO FUCK. ברור שהמילה MOTHER אין משמעותה אמא ממש שכן יכולה להיות גם מישהי שהיא בת 20 והיא אמא והיא עדיין לא תענה להגדרה של מילפית. מצד שני גם לא כל מי שהיא בגילאי 40 פלוס היא מילפית. משמעות המילה מילפית היא מישהי שהיא בת 40 פלוס ואתה מת לזיין אותה ולמה אתה מת לזיין אותה? כי היא כוסית ומכיוון שליה איננה כוסית היא לא עונה להגדרה של מילפית.
נכון שליה אירחה אותי בביתה ונתנה לי שירות אבל מנגד היא גם קיבלה אתנן בעבור שירות זה כך שלטעון שבגלל שהיא נתנה לי שירות אסור לי להעביר עליה ביקורת זו שטות מוחלטת.
לגבי הישבן של ליה - הטוסיק של ליה מקומט ולא מלהיב כך שהוא ממש לא טוסיק שהייתי מצפה לפגוש אצל אחת שמגדירה את עצמה כמילפית.
נימרוד_M - דבר ראשון יש הבדל גדול בין המילה "עליהם" לבין המילה "אליהם" ואם לא שמת לב אז במשפט הראשון שלך יש לכתוב "עליהם" ולא "אליהם"
דבר שני - מצחיק אותי שחשת אי נוחות בתיאורים שלי לגבי ליה. יש פה עניין של צרכנות נטו. מצד אחד יש את נותנות השירות שמציעות את מרכולתן (גופן) ומצד שני יש אותנו - מקבלי השירות -צרכני המין בתשלום וכמו שכשאתה קונה מכונית אתה לוקח אותה לבדיקה כדי לא ליפול חלילה עם מכונית שיש לה מנוע גמור ושאסי דפוק כך גם אני - כאשר אני משקיע את מיטב כספי אני רוצה לקבל מישהי כוסית עם שירות מעולה ולכן קיים הפורום הזה - כדי להעביר חוויות וביקורות על נותנות השירות.
menice - נכון שתוך 2-3 דקות ראיתי מול מי אני נמצא ובכל זאת החלטתי להישאר אבל אתה שוכח 2 דברים:
1)כשאתה בא חרמן אתה לא רואה בעיניים וגם אם הבחורה לא דוגמנית על אתה כבר נשאר.
2) כאשר הבחורה פותחת לך את הדלת אתה לא רואה אותה בעירום מלא ורק לאחר שאתה משלם לה את הכסף היא מתפשטת - ואז מה תגיד לה? לא מתאים לי...תחזירי לי את הכסף?
אכן ביליתי איתה שעה ותתפלא - אפילו נהניתי אבל אני לא אחזור אליה מהסיבה הפשוטה. אני לא חושב שזקנה שאינה ענה על הגדרה של מילפית שווה 400 שקל.