כ דיון שבוער ל-pinokyo = avi920 בדגדגן - דף 2 - סקס אדיר

דיון שבוער ל-pinokyo = avi920 בדגדגן

11

הולך בטל - דבר ידוע הוא שהגמל לא רואה את הדבשת שלו ולכן מצאתי לנכון לתאר לליה כמה חלקים מגופה שכשאר היא תיארה לנו אותם היא תיארה לנו אותם ב"מילים מכובסות" שפשוט מעוותות את המציאות.

אני בהחלט מבין את המילה מילפית ואת משמעותה. MILF פירושו MOTHER I LIKE TO FUCK. ברור שהמילה MOTHER אין משמעותה אמא ממש שכן יכולה להיות גם מישהי שהיא בת 20 והיא אמא והיא עדיין לא תענה להגדרה של מילפית. מצד שני גם לא כל מי שהיא בגילאי 40 פלוס היא מילפית. משמעות המילה מילפית היא מישהי שהיא בת 40 פלוס ואתה מת לזיין אותה ולמה אתה מת לזיין אותה? כי היא כוסית ומכיוון שליה איננה כוסית היא לא עונה להגדרה של מילפית.

נכון שליה אירחה אותי בביתה ונתנה לי שירות אבל מנגד היא גם קיבלה אתנן בעבור שירות זה כך שלטעון שבגלל שהיא נתנה לי שירות אסור לי להעביר עליה ביקורת זו שטות מוחלטת.

לגבי הישבן של ליה - הטוסיק של ליה מקומט ולא מלהיב כך שהוא ממש לא טוסיק שהייתי מצפה לפגוש אצל אחת שמגדירה את עצמה כמילפית.

נימרוד_M - דבר ראשון יש הבדל גדול בין המילה "עליהם" לבין המילה "אליהם" ואם לא שמת לב אז במשפט הראשון שלך יש לכתוב "עליהם" ולא "אליהם"

דבר שני - מצחיק אותי שחשת אי נוחות בתיאורים שלי לגבי ליה. יש פה עניין של צרכנות נטו. מצד אחד יש את נותנות השירות שמציעות את מרכולתן (גופן) ומצד שני יש אותנו - מקבלי השירות -צרכני המין בתשלום וכמו שכשאתה קונה מכונית אתה לוקח אותה לבדיקה כדי לא ליפול חלילה עם מכונית שיש לה מנוע גמור ושאסי דפוק כך גם אני - כאשר אני משקיע את מיטב כספי אני רוצה לקבל מישהי כוסית עם שירות מעולה ולכן קיים הפורום הזה - כדי להעביר חוויות וביקורות על נותנות השירות.

menice - נכון שתוך 2-3 דקות ראיתי מול מי אני נמצא ובכל זאת החלטתי להישאר אבל אתה שוכח 2 דברים:

1)כשאתה בא חרמן אתה לא רואה בעיניים וגם אם הבחורה לא דוגמנית על אתה כבר נשאר.

2) כאשר הבחורה פותחת לך את הדלת אתה לא רואה אותה בעירום מלא ורק לאחר שאתה משלם לה את הכסף היא מתפשטת - ואז מה תגיד לה? לא מתאים לי...תחזירי לי את הכסף?

אכן ביליתי איתה שעה ותתפלא - אפילו נהניתי אבל אני לא אחזור אליה מהסיבה הפשוטה. אני לא חושב שזקנה שאינה ענה על הגדרה של מילפית שווה 400 שקל.

אני צריך להיות אידיוט אמיתי כדי לזלזל בהנהלת הפורום - אני כנראה טמבל ללא תקנה.

12

תודה לך רים על שהטרחת את עצמך והסברת לנ"ל איך כותבים דיווח חיובי,כתמיד אתה עיניני וחכם, לצערינו יש אנשים אשר שליליותם מעוורת את ראיתם והבנתם את העולם, נסיון ללמד אותם להתקדם בשלבי האבולוציה - אבוד מראש- חבל על המאמץ, פלפינוקיו יש עוד הרבה לעבור משלב בובת העץ שתלויה על חוטים - לשלב הילד השמח וטוב הלב כי הפסיק לשקר .... עזוב מיותר זה עניין למקצוענים... או מקצועניות ... אהה ושיהיו כוסיות כמובן

למען הסדר הטוב, נישקלתי הבוקר ואני שוקלת 52 קג' - אנורקסית אני לאגם לגיל 50 עוד לא היגעת .. נולדתי ב 69 תעשו חשבון

אכן אי אפשר לרצות את כולם.. אני שמחה שאני מצליחה לרצות את רוב מכריי- תודה גם למי שעודד בהודעות פרטיות.

תודה מיוחדת למשה מינייס שתמיד מעלה חיוך על פני , באיזה משפט שנון או ראיית מציאות מפוקחת וכנה

ולך הולך בטל היחיד ששם לב שהנ"ל ניכנס כדי להשתתף בויכוח.

ולזיו על הערב הנפלא

אפילו לפינוקיו אני מאחלת הצלחה בהמשך דרכו

באהבה

ליה

ליה2010-5-8 12:43:54
כשאנשים קטנים עושים צל גדול- סימן שהשמש שוקעת

13

ליה - גם אם משקלך הנוכחי הוא 52 ק"ג עדיין אין זה אומר שהגוף שלך חטוב ונראה כמו גוף של דוגמנית. הגוף שלך רחוק מאוד מלהיות שכזה.

יש הבדל בין המילה "מפוכח" ובין המילה "מפוקח".

המילה "פיכח" פירושה "צלול" (דהיינו אדם שנקי מאלכוהול) ולכן יש לומר "ראייה מפוכחת" (ראייה צלולה) ולא "ראייה מפוקחת".

המילה "פיקח" פירושה "חכם" אבל המילה "מפוקח" נגזרת מהמילה "פיקוח" ולא מהמילה "פיקח" ולכן אם נאמר על משהו שהוא מפוקח הכוונה שהדבר הזה נמצא תחת פיקוח.

מכיוון שאת לא פיקחית (או שמא בגלל שאינך מפוכחת כעת ) החלפת בין "מפוכחת" למפוקחת" ויצא לך משפט מצחיק. אמרת "מציאות מפוקחת וכנה" כאשר התכוונת לומר "מציאות אמיתית וכנה" אבל בעצם יצא לך "מציאות תחת פיקוח וכנה" - שוב ושוב את מראה את "חוכמתך" ברבים.

לסיכום - אין לי שום דבר נגדך ולא הייתי נגרר לכל הויכוח הארוך הזה אלמלא הגבת באוסף שטויות שחייבו אותי להגיב עליהן.

אני מאחל לך בהצלחה.

14

פינוקיו עד כאן ! אחרי שאחלת לגברת בהצלחה ואחרי שהגברת איחלה גם לך הצלחה, אפשר להתקדם הלאה ..

נראה שנרשמת לכאן לא רק כדי לדווח אלא גם לומר מילים נועזות ומאוד מאוד פוגעות.
אני חושב שבאמת הגזמת ..גם ליה קצת הגזימה בתגובותיה, אבל במקום שזה יהפוך להיות דיווח ודיון, זה הפך לגל השמצות הדדיות.

מקווה שתסגרו עניין עם 2 ההודעות "הנורמאליות" האחרונות ומי יודע אולי אפשר לעשות סולחה ???

התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

15

פינוקיו יקירנו,

אתה משחק באש. זכור שאתה רק בובה מעץ למרות שאתה נורא אינטליגנט ודדקטי.

לפני שאתה נכנס עניינים של עריכה לשנית בחרון אפך, הייתי במקומך משייף את שלך היטב, שכן ידוע כי הפוסל במומו פוסל. פינוקיו כותבים באופן הבא: Pinocchio.

דרך אגב, אל תתאמץ למצא אצלי שגיאות לשוניות כי תמצא אותן בקלות יחסית.

יש לי תחושה שאתה מביט על מין כאילו העין שלך עוברת עדשת מצלמה של במאי בסרט פורנו. רק שלאחרון יש כמה עשרות – אם לא מאות= מעומדות למבחני קבלה והוא יכול לבחור את המילפיות שלו לפי ראות עיניו. קח רק בחשבון שעם זוויות צילום אפשר לשחק, ועל סצנות חוזרים אין ספור פעמים. הסרט, אם כן, הוא סוג של פנטזיה, לא הדבר האמיתי. מה שמחזיר אותי לנושא, פינוקיו. מה אמת, מה שקר , ומה בדיה הם עניין מאוד סובייקטיבי. מניסיון חיים אני יכול לומר לך שאם תמשיך להתעקש על אידיאל של סקס רק על סמך נתונים גופניים פיזיים תואמים עבורך, נכונו לך אכזבות מרות בחיים כי תחלום על תמונה של הפיסגה בעוד שבכל פעם שתפגוש מחדש את ה"ג'ינה ג'יימסון" האישית שלך ללא מייק אפ . לפי הרציונל הזה שלך, כל בחורה היא שקרנית. יודע מה, כל אחד הוא שקרן בעצם, ולכן תמיד תתאכזב. כשמדובר בסקס בתשלום אין תמונות לגמרי אמיתיות. פשוט אין!! קח את זה כאקסיומה והפק מזה את המיטב. עצה ידידותית ממני, למד להביט בדברים כמכלול, בפרט כשמדובר בנשים.

רימינג מעשי2010-5-8 13:22:50

16

LifeStyle - אני מבין שהתחפשת למנהל פורום עם ההודעה המאיימת שלך ("עד כאן") רק הבעיה שפורים היה לפני חודשיים.

אני לא מבין למה אנשים מתרגשים מקצת אקשן. בלי זה הפורום היה משעמם פחד.

17

כנראה בגלל זה נכנסת בגלל "אקשן" ..אקשן זה סבבה כל עוד לא פוגעים במכוון בבחורה ....על כל פנים אני ממליץ להנהלה להעביר מהדיון הזה את כל ההכפשות שכתבת ..זו התגובה השניה והאחרונה שלי בדיון הזה, לא אענה לך יותר ולא ארד לרמה הזאת....
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

18

רים יקר, שמחה שחזרת.. מילים כסלע

מסתבר שטימטום ורוע לב יכולים להסתתר מאחורי צורת ביטוי מושחזת ודידקטית

על זה נאמר "הכלבים נובחים והשיירה עוברת".

פינוקיו הוא אדם מהפורום שכניראה נחסמה גישתו מפני שהוא מקלל ועובר על חוקי הפורום באופן כללי.ונכנס מחדש בכינוי אחר וממש כמו רים גם אני חושבת שהפוסל במומו פוסל, אדם המאשים אחר בחוסר אמינות - הוא אדם לא אמין בעצמו, ולכן פינוקיו ברמתו הפילוסופית עוסק באמת ושקר

ולכן הוא בחר בכינוי חדש ונכנס לפרום שנית כדי לעורר "אקשן" לדבריו.

וכשנשלח המשתמש פינוקיו למראה לבדוק אם גדל לו האף- רק שכחנו שהוא עוד בשלב החוטים...

או אם תירצו.... צעיר חסר כבוד.

המלצה להנהלת הפורום לחסום אותו שוב

תודה

ליה2010-5-8 14:6:51
כשאנשים קטנים עושים צל גדול- סימן שהשמש שוקעת

19

כל התגובות בדיון זה נופו מהדיון המקורי: ליה לחווית MILF מענגת + תמונות

המשתמש pinokyo הושעה בפעם "המי סופר כבר כמה ..." מהפורום.

הבחור מקבל מאתנו כל פעם מחדש את הצ'אנס להיטיב את דרכיו ולתרום לקהילה אבל הוא מעדיף לא להשכיל

החברים כבר הביעו דעתם וברצוני לציין לשבח את התגובות של

[QUOTE=רימינג מעשי]

פינוקיו יקירנו,

אתה משחק באש. זכור שאתה רק בובה מעץ למרות שאתה נורא אינטליגנט ודדקטי.

לפני שאתה נכנס עניינים של עריכה לשנית בחרון אפך, הייתי במקומך משייף את שלך היטב, שכן ידוע כי הפוסל במומו פוסל. פינוקיו כותבים באופן הבא: Pinocchio.

דרך אגב, אל תתאמץ למצא אצלי שגיאות לשוניות כי תמצא אותן בקלות יחסית.

יש לי תחושה שאתה מביט על מין כאילו העין שלך עוברת עדשת מצלמה של במאי בסרט פורנו. רק שלאחרון יש כמה עשרות – אם לא מאות= מעומדות למבחני קבלה והוא יכול לבחור את המילפיות שלו לפי ראות עיניו. קח רק בחשבון שעם זוויות צילום אפשר לשחק, ועל סצנות חוזרים אין ספור פעמים. הסרט, אם כן, הוא סוג של פנטזיה, לא הדבר האמיתי. מה שמחזיר אותי לנושא, פינוקיו. מה אמת, מה שקר , ומה בדיה הם עניין מאוד סובייקטיבי. מניסיון חיים אני יכול לומר לך שאם תמשיך להתעקש על אידיאל של סקס רק על סמך נתונים גופניים פיזיים תואמים עבורך, נכונו לך אכזבות מרות בחיים כי תחלום על תמונה של הפיסגה בעוד שבכל פעם שתפגוש מחדש את ה"ג'ינה ג'יימסון" האישית שלך ללא מייק אפ . לפי הרציונל הזה שלך, כל בחורה היא שקרנית. יודע מה, כל אחד הוא שקרן בעצם, ולכן תמיד תתאכזב. כשמדובר בסקס בתשלום אין תמונות לגמרי אמיתיות. פשוט אין!! קח את זה כאקסיומה והפק מזה את המיטב. עצה ידידותית ממני, למד להביט בדברים כמכלול, בפרט כשמדובר בנשים.

[/QUOTE]

וגם את

[QUOTE=הולך בטל]יש כאן בפורום לא מעט אנשים שבשבילם אישה מבוגרת (שגילה
ניכר עליה) ורזה עם שדיים גדולים, המקיימת יחסי מין ברצון
ומהווה פרטנר מעניין לשיחה היא בהחלט אטרקטיבית.
חלק מצרכנים אלה הם צעירים האוהבים מבוגרות (MILF/GILF)
ואחרים הם פשוט צרכנים מבוגרים יותר שזה מתאים להם.

אני ממליץ לך לתת את הדיווחים בטון יותר מתון ואובייקטיבי.
הדיווח הוא שירות לציבור הגברים, ואין שום צורך להטיח
ביקורת בפניה של האשה שאירחה אותך בביתה. אינני יודע מה ליה
עוללה לך - לפי התיאור שלך היא קיימה אתך יחסי מין ברצון
ונתנה לך כל מה שיש לה לתת. לפחות תכבד אותה על זה. [/QUOTE]

הסיבה להשעייתו הפעם, עבירה על חוקי הפורום ופירסום פומבי של התכתבות פרטית.

הדרך היחידה לפרסם התכתבות פרטית בפומבי הינה אך ורק לאחר קבלת אישור מהנהלת הפורום במידה ושוכנענו בצורך לעשות כן.

ליה "נקנסה" בהקפאת הדיון שלה ונעילתו לשלושה ימים עד יום ג' 11/5/10.

עמית,
המנהל הכללי של הפורום

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”