כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 30 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

292

הרלי, הדיווח שלך רק גורם לי יותר לתהות על קנקנה של מירב, ומבלי שפגשתי בה, אבל קראתי את מה שהיא בחרה לחשוף, ומה שאחרים בחרו לחשוף, הסקרנות במקרה הזה לא פחות חזקה מהיצר.

אין לנו זכות לשנות למירב את הכינוי, או לשפוט אותה על הכינוי הזה, אבל אנחנו יכולים לסלוד מעצמינו, ושזה יובע בתרעומת על הכינוי שלה, כי איתה אנשים כנראה לא מרגישים שהם עם זונה, הסיבה שאני כל כך נחוש להפגש איתה (מה שעוד לא קרה), מה שצריך לגרום לכולנו לחשוב מה אנחנו עושים כאן.

מירב, יום נפלא ולילה נפלא, עוד לא נפגשנו, אבל עוד ניפגש.

כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם

295

כשתבואי לשכב איתי.

"כשתבואי לשכב איתי
תלבשי שמלה שחורה מאויירת בתותים
ומגבעת שחורה מקושטת בתותים
והחזיקי סלסלת תותים
ותמכרי לי תותים
תגידי בקול דק ומתוק
תותים תותים מי רוצה תותים
אל תלבשי כלום מתחת לשמלה
אחר כך חוטים יעלו אותך למעלה
בלתי נראים או נראים
ויורידו אותך
ישר על הזין שלי."

תותים - יונה וולך.

http://www.youtube.com/watch?v=HZwPXy5Ar-A

הכל יהיה
ועוד
וזה מתחיל עכשיו...

its 4 in the morning the end of December

296
כשתעמדי על הגשר
נרטבת מלראות
גברים צלובים כמו קדושים
מעונים נפשית
מאוננים ידנית.
תפקירי את הנאתך בידי
כמו בסרט פונגרפי
כמו במצב של טאבו.

בבועה של "אסור"
לנו הכל מותר.

פגישה שמתאספת משלל מקומות.

its 4 in the morning the end of December

298

Suzanne takes you down to her place near the river
You can hear the boats go by
You can spend the night beside her
And you know that she's half crazy
But that's why you want to be there
And she feeds you tea and oranges
That come all the way from China

(Suzanne, Leonard Cohen)

המקום הזוי לחלוטין: במרכז רחוב צפוף ורועש, פקקים וצפירות, המולת מוסכים. אני עולה במדרגות לאט אל תוך השקט. מרב פותחת את הדלת בחיוך עטור שפתון נשי, חלוק שיפון שחור/ורוד. דירה של אישה צעירה: ספרים לרוב, מטבחון קטן, מאחורי דלת חצי פתוחה קורץ חדר שנה עם אור מפתה. הכל מצוחצח, נקי, נשי. מתיישב על הספה ועל השולחן עולות שתי כוסות תה מנטה חמים ומתוק שהוכן בעוד מועד. בשבילי. זה היום שלי. מרב לא נפגשת עם יותר מגבר אחד ביום. מתיישבת על ידי על הספה ומנסים נשיקה. זה טוב. עוד אחת ועוד אחת. נשיקות חמות, עוטפות - אני האהוב הנוכחי שלה. אני בוחן אותה והיא אותי. היא נרגשת לא פחות ממני - אומרת שאצלה כל מפגש הוא כמו דייט, עם ההתרגשות ודפיקות הלב. הפנים שלה אומרות שזו האמת. בליינד דייט - פגישתנו הראשונה.

"הכנתי לך משהו" היא קמה ומוציאה מהמקרר צלחת גדולה עם פלחי תפוחים ובמרכזה גביע של גבינת פירורים מתוקה. היא טובלת פלחי תפוחים בגבינה ומגישה אל פי, כשאני שרוע זחוח ונינוח, ובין פלח לפלח - נשיקה. אנחנו מדברים, לוקחים את הזמן. אצל מרב אין שעון. מספרת על עצמה, אני עלי. כבר ידידים ותיקים. ומתנשקים. כמו אוהבים על ספסל.

"מקלחת?" היא מציעה. "כמובן".

חדר אמבטיה מצוחצח וריחני. סבונים מכל טוב. מגבת 5 כוכבים, ואחת כזו גם על הרצפה. אני מתקלח ומרב מתארגנת להמתין לי במיטה, בשימלה שחורה קצרצרה. היא קוראת מחשבות הבחורה הזו! אני הכי הכי אוהב להפשיט את הבובות שלי בעצמי. היא מושכת אותי אליה ושוב הנשיקות. אני מנשק את פניה, את צווארה, את כתפיה, יורד לאט וחושף את שדיה העגולים, הפטמות הוורדרדות - הכל כל כך רך, חלק ומתוק! מושך את החלק העליון של השמלה למטה וזוחל תוך ליקוקים ונשיקות לכיוון הבטן. עכשיו עובר למתקפה דרומית. אני יורד ומנשק את ברכיה, מתחיל ללקק את הירכיים מהבטן לכיוון מעלה. היא מתפתלת ואני שומע נשימות מתגברות וגניחות עונג קלות. לא ממהר. מתקרב לאט לאיזור החם. מרב לא מתאפקת ושולחת את ידה, מלטפת את עצמה. אני מזיז את ידה בעדינות, אוחז את התחתונים בשיני ומושך כלפי מטה. היא מצחקקת וגניחות העונג מתגברות, אני מלקק לאט לאט סביב סביב. ההתפתלויות והגניחות גוברות. אני נוגע בקצה לשוני בדובדבן. היא נרעדת. אני מרים את רגליה, מוצא בלשוני את הנקב האחורי ומלקק אותו בהנאה: כל כל כך רך, ריחני ומתוק! אני חופן אל תוך פי את הכוס המשתוקק ומגביר את קצב הליקוק/היניקה. היא יוצאת משליטה, גונחת בעונג ו...אורגזמה רוטטת. עכשיו היא מבקשת שארפה קצת: "היא צריכה לנוח", היא מסבירה לי. אני חוזר אל הפה המתוק שלה ומשתף עם שפתיה העליונות את מה שינקתי משפתיה התחתונות. היא מתנצלת בביישנות: "לא חשבתי שאגמור כל כך מהר". 1:0.

מרב משכיבה אותי על הגב. עכשיו תורי. היא נשכבת לצידי ומתחילה בליקוקי ביצים, רימינג ולאט לאט עולה במעלה הזין, שמוצא את עצמו הולך ונבלע בתוך פיה המתוק. את התה החם היא הביאה לחדר השינה. היא לוקחת לגימה חמה וחוזרת להשקיע את מלוא אורכו בפיה. וידוי קטן: המציצה התאילנדית הראשונה בחיי. אני מבקש שתסתובב ל-69 ותציב את אחוריה מול פני. היא נענית ברצון. אני מלקק שוב את המתוק ההוא שאני אוהב והיא, לא נותנת לדמיון לנוח לרגע: שולפת ויברטור קטן מהמגרה ותוך שהיא ממשיכה במציצות ארוכות וחמות, מעבירה את הויברטור הרוטט על האיזור שמתחת לביצים. וידוי שני: גם כזה עוד לא חוויתי. אני יודע שאלוהים אוהב אותי היום פעמיים: פעם אחת בגלל שנתן לי את מרב ופעם שניה בגלל שהוא מאפשר לי להאריך את העונג מבלי לגמור. תוך כדי מציצה מתלבש הקונדום. היא עולה עלי ומתחילה בתנועות רכיבה/ריקוד. היא שטופת עונג, כמוני, ועינייה עצומות. אני מבקש שתפתח אותן. המבט בעיניים מעניק לזיון נופך ארוטי במיוחד. אני מושך אותה אלי לנשיקות. אלוהים ממשיך לאהוב אותי. היא יורדת ממני ועוברת לארבע, לבקשתי. זהו - אני יודע שהדוגי האולטימטיבי יהיה סוף הדרך. אני חודר אליה והיא מתמסרת אלי, שנינו גונחים בעוצמה הולכת ומתגברת, אני מרגיש שהיא קרובה לפיצוץ הבא, אבל אז מגיע הפיצוץ שלי עמוק ועוצמתי. 1:1.

מרב לא נותנת לי להרגע - היא טרם קיבלה את המנה השניה, והיא דורשת את המגיע לה. שני אביזרים נשלפים: הויברטור הקטן הרוטט בשבילה, לדגדגן, הדילדו הארוך הקשיח בשבילי, להשלים את המלאכה. היא נשכבת מולי ברגליים מפושקות. אני מכניס את הדילדו לפי, מרטיב אותו היטב ואז מתחיל להחדיר אותו לאט אל בין רגליה. עכשיו היא שוב נאנקת בהנאה, תנועותיה מתגברות,אני מחדיר בעדינות אך בנחישות הולכת ומעמיקה. הנה היא מגיעה - אני חש אותה עולהעל גל האורגזמה השני. מצרף את ידה אל ידי כדי שתוכל לכוון בדיוק למה שהיא רוצה. הנה זה קורה! 2:1.

אני מרוקן ומסופק - אקט אחד שנמשך כ-40 דקות, אבל מי צריך יותר. מרב משכיבה אותי על הבטן, מורחת את גבי בשמן ומתחילה בעיסוי מקצועי. "הי, לא אמרת לי שאת עושה סאדו" אני צוחק כשהיא מתעקשת לפרק את קשיות השרירים בין שכמותיי.

השעון שלי (לא שלה) קורא לי לזוז. מרב מאוכזבת. אמנם עברו כבר למעלה משעה וחצי אבל היא מבקשת שאשאר עוד. "נשאיר משהו לפעם הבאה", אני מבטיח, וגונב עוד סיבוב ליקוקים ונשיקות על פטמותיה הורודות. מקלחת והתלבשות. עד לרגע זה כל עניין התשלום לא הוזכר אף ברמז. אני מוציא את הארנק ושולף את השטרות. היא לא סופרת ומניחה בצד. אני מתקרב לדלת ומרב חוסמת אותה בגופה. רוצה עוד נשיקות לפרידה.

And you want to travel with her
And you want to travel blind
And you know that she will trust you
For you've touched her perfect body with your mind

tom22052010-5-17 20:7:4
Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!

299

הא הפלא ופלא. רציתי לכתוב יומן מסע ממקור הקסם המסתורי בביתה של מירב , אך ראיתי שtom2205 הקדים אותי בצירוף מילים רהוט ומפורט. וכי מה חשבתי לעצמי, זה מה שקורה למי שלוקח את זמנו שלאחריו עוד יומן מסע יהיה חסר טעם במקצת. אך מצד שני מבחינתי טוב שכך, כי ניתנה לי שוב החירות לומר את דברי בדרכי שלי . וביותר מדרך אחת, העונג כולו שלי.

היה לי את העונג לפגוש , שוב , באישה קורנת וסקסית שקיבלה אותי בנשיקה חושנית.

היה לי את העונג לטעום מהפירות שהכינה ביחד עם גבינה מתוקה. היא דחפה אותם לפי. קצת מחיתי, אך קיבלתי את הגזרה ומצצתי את אצבעותיה של מירב בנחת. מחר אתחיל דיאטה מחדש אמרתי לעצמי כי היום יש לי את העונג.

היה לי את העונג להשתתף במשחק "מחפשים את מטמון אחר המתוק החלבי הזה באבריה המוצנעים של הגברת, ועכשיו לומר לך בפה מלא, מירב יקירתי, שאת מתוקה הרבה יותר מהגבינה וניצחת אותה בגדול.

היה לי את העונג להעניק לדובדבנה של למירב את מיטב רפרטואר של יניקותיי ורטט לשוני, לחוש אותה בזמן שהקשבתי לגניחותיה, תוך פזילה חטופה לכיוון פניה. החיוך שניבט מהם גרם לי טוב לנשמה כמו גם הרטט שחזר מהדובדבן והשבלול שלה.

היה לי את העונג לקבל ממנה חזרה עת המראתי לשחקים כשהעניקה לי מציצה חשופה בחילופי טמפרטורה בזמן שליטפתי את גבה.

היה לי את העונג לחדור אליה. תחילה ברכות, ולאחר מכן בתנופה עד פרקתי את אוני ונשקתי את פיה.

היה לי עונג שעבר בכל גופי בזמן שחיבקתי אותה, וניסיתי להוציא את מיטב החום והרוך שבי כשדיברנו והתלוצצנו לנו.

היה לי כיף לקבל ממנה מסג' ואף להעניק לה אחד בתמורה. כשגיליתי כמה קטעים חסומים בגבה שחררתי לה אותם בעונג רב.

היה לי עונג, אף במערכה השנייה בה רכבה עלי ואף חטפה את ידי על מנת שנתרכז יחדיו אחד בגוף השנייה עד גמירה שנייה מיוחלת.

לאחר שנפרדתי ממנה לשלום, העונג הפיזי בא לקצו, אך השלווה הנפשית שבאה בעקבותיה התרוממה לה כאילו עפה למרומים, וכנראה שנשארה שם כמה ימים.

אולי קצת באיחור, אך תודה לך מירב על חוויה נפלאה שהתחילה בעונג ונגמרה באושרו של יום.

רימינג מעשי2010-5-21 14:31:9

300

שני דיווחים מושקעים ומרהיבים האחד אחרי השני, מתנה נהדרת בערב חג זה.
מרגש אותי לקבל פידבק מיידי מעל הדפים הווירטואליים של הפורום, במיוחד כאשר הוא חיובי.
ועוד יותר מרגש - להיזכר במפגש ולהתחרמן ממנו מחדש.
בדרך כלל אני לא מגיבה אחרי דיווחים, כדי שלא אואשם בהקפצה ממוסחרת של הפוסט, אבל היה לי חשוב לומר כמה הנושא עושה לי נעים בבטן, וגם קצת יותר למטה...

תום – תודה לך על מפגש נפלא ואינטימי, ודיווח ביכורים מפורט ונהיר שהצליח להבעיר אותי בשנית.
רימינג - תודה ענקית על דיווח נוסף ופיוטי מבית היוצר שלך ועל שני מפגשים מטריפים, מותר כבר לגלות שאת הכלים לארוחה המדהימה שהכנת לי מעולם לא החזרתי לך...

שיהיה לכולנו חג "חקת שבעה" נהדר
יום החמישים
חג הקציר
חג מתן תורה
שבועות
יום הביכורים
עצרת
יום הקהל

רק אהבה!
M

קישור לאתר הפרטי שלי:

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”