כ נועה - מעסה מהוד השרון [ דיון בהקפאה ] - דף 2 - סקס אדיר

נועה - מעסה מהוד השרון [ דיון בהקפאה ]

11
GUNNER

למדתי מהפוסטים שלך בפורום שאתה חד אבחנה ועכשיו רק אשרת עבורי שלא הפסדתי כלום ושהבחורה נפילה
לא רק ברמת ההתנהגות הבלתי אחראית ושמבזה את הלקוח אלא גם שבמראה החיצוני היא גם לא מציאה...
אני מניח שרק חדשים בתחום יתלהבו מאחת כמוה אבל סוסים ותיקים יודעים לזהות חארטה מהר מאוד .
ולגבי נפילות ...כל עוד הזין לא נופל הכול שטויות ...
כל טוב

על החתום
הברון שפיכענהאוזן

הברון שפיכענהאוזן

12

שלום חברים . דבר ראשון רוצה להודות לחברנו... bino38 על המלצתו.

הלכתי לשם ראיתי את הבחורה.. היא ניראתה לי מוכרת.. ובסוף התברר לי שעבדה פעם בקורל ספא בפתח תקווה .. שעל הפנים שמה.

הייתי אצלה למסאג והציעה לי גם שתי הרפיות.. כי לקחתי את המסלול של 200 שח - 40 דקות..

הבחורה סה"כ הייתה נחמדה. אבל מסאג חביב .. הרפיה סבבה .

אבל חברי היקר ... הבחורה שמנה .. בלי טעם.. בטן ותחת שמן...

ניכנסתי כי כבר הגעתי לשם לאחר הסברים והדרך שעברתי.

התכוונתי לבחורה שקצת מלאה בטוב טעם .. כלומר חזה בינוני עד שופע... ותחת עגול ומלא... לזה אני קורא בחורה עסיסית.

אבל עם כל הכבוד .. נחמדה נחמדה.. אבל שמנה.

לאוהבי השמנות...

jan

13

הי.

מודה לז'נואר על הפרגון. כפי שכבר נאמר על טעם וריח אין מה להתווכח.

הבחורה באמת נחמדה, אגב היא סיפרה לי תוך כדי שעבדה פעם בפתח-תקוה.

מכיוון שאצלה זו הפעם הראשונה שנכנסתי בכלל לדבר כזה (הלכתי לפני כן למס' מכונים וברחתי), התלהבתי מהחזה השופע ומהחמימות של הבחורה, שתוך חצי דקה מאז שנכנסתי הפיגה את כל החששות שלי.

האמת שלא חזרתי אליה מאז אך ורק מן הטעם שב- 250 ש"ח אני מקבל תמורה הרבה יותר גבוהה (כולל מס' גמירות של סקס ובתוספת טיפול אלטרנטיבי של ממש כולל מסאז' סופר מקצועי, שלא לדבר על זמן טיפול שיכול להגיע גם לשעתיים וחצי) אצל מירי ההונגריה.

בנימין הפטיש

14

הייתי אצל נועה לפני כמה ימים. סה"כ בחורה עם גישה נינוחה וחברהמנית.

התיאורים לעיל היו בסדר. מה שרק מפריע שהיא צופה בטלויזיזה תוך כדי טיפול. לתשומת לב-כשהאצבעות שלי התקרבו לשבלול היא לא העירה או התווכחה, אבל ירדה כדי להוציא אותו מהטווח מהשולחן והמשיכה בעיסוי.

עוד לא החלטתי אם אחזור, כנראה תלוי במיקום שלי ומידת החרמנות...

Humor is the great thing, the saving thing. The minute it crops up, all our irritations and resentments slip away and a sunny spirit takes their place.

Mark Twain

15

הייתי אצל מעסה פרטית בהוד השרון,חזה מהסרטים,גדול ,ענק אפשר לומר,ועומד כמו שצריך!

הבחורה מפנקת סוף הדרך,המקום שקט,עלה לי 200 ל40 דקות,אפשר גם 150 לחצי שעה,(קיבלתי את הזמן בסבבה,וגם הציעה לשתות אח"כ קפה)

נדמה לי שקוראים לה נועה או נוגה המספר שלה מופיע גם ביד 2 0502768416

לחובבי מלאות,שוה את הכסף,אפשר חופשי לגעת בחזה..למטה טיפה בעייתי

16

הייתי אצל הבחורה,לא יודע מה אנשים כתבו פה,אני עם בנימין הפטיש! ותודה לך אחי,על ההמלצה.הבחורה דבר ראשון הכי נחמדהשיש,ותאמינו לי הייתי בכל המקומות האפשרים מאילת עד קריית שמונה.המקום דוקא יפה ומסודר,היא גם פתחה לי שער חשמלי לחניה פרטית,חדר נקי,ומסודר,מקלחת סבבה.בזמן הטיפול היא לא עונה לטלפונים ומשתיקה את הטלפון.חיכיתי בחוץ ברכב איזה 6 דקות עד שהיא ענתה.שילמתי לה בכיף 200 שקל לארבעים דקות,ובדרך כלל אני לא טיפיונר,אבל הגיע לבחורה והשארתי לה עוד חמישים.

נותנת מסאג' כל הגוף כולל כפות רגליים(מה שאף אחת לא עושה ואני חולה על זה),המסאג,מדהים,ידים טובות,אחר כך בודי מהצדדים וגם באה עם החזה בין הרגליים.וחזה מהמם,חבל על הזמן...אפשר לגמור בין החזה,לא לוקחת תוספות על גמירה שנייה ...

אפשר לדבר איתה באמצע על הכל,הבחורה אינטיליגנטית,היא באמת סיפרה שעבדה בפתח תקווה.הבחורה שמנה אבל סקסית,יודעת איפה לגעת..בקיצור אני מצאתי את המקום שלי..ממליץ לכל אחי החרמנים!

מפרסמת במקומון של איזור השרון 050-2768416

18

אדון ....

לא יחצ"ן ולא בטיח,בעבר הייתי כאן בכינוי אחר אך מזמן לא נכנסתי עקב קשר ממושך שהסתיים וחזרתי לשוק...

אהבתי לאללה את היחס של הבחורה,את המסאג',וואללה שווה את כל הרזות המתקתקות שמפתות להיכנס והכסף הולך...וכמו שכתבת כל עוד הזין עומד הכל בסדר..ועדיף שיעמוד ושתהיה תמורה בעד האגרה.

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”