בפת מאיה גוף פשוט מושלם וזיון מפנק במיוחד 250 שח
12[QUOTE=koka 7]הטלפונים המעודכנים הם
אמרה באמת שהיא חצי תימנייה וחצי ארגנטינאית ואני מזכיר לכולם שהיא חצתה כבר את קו גיל 30.

מנסיון ... הבחורות מעדיפות רחב על פני ארוך !
13

14
15מישהו יודע האם מאיה עובדת גם בשעות הערב לאחר השעה 6? או שרק בשעות הבוקר,תודה רבה.
16מישהו יודע האם מאיה עובדת גם בשעות הערב לאחר השעה 6? או שרק בשעות הבוקר,תודה רבה.
[/QUOTE]מנסיון ... הבחורות מעדיפות רחב על פני ארוך !
17בפת מאיה גוף פשוט מושלם וזיון מפנק במיוחד 250 שח
18חברים אתם לא מבינים איזה כיף לכם שאתם במרכז... אני תקוע פה בצפון עם כל הזבל המקומי...
נאלץ להביא ביד מחמת חוסר אופציות :(
19אבל זה נכון שמי שנמצא בתלאביב
יש לו הצע גדול ברדיוס עד פתח תקוה ראשון גבעתיים רמת גן הרצליה ואפילו נתניה. וכמובן שיש עוד כמה מאות בנות עובדות רק בתלאביב
20היתי אצל מאיה אתמול בשעות הערב,ויצאתי מאד מרוצה,מאיה בחורה בשנות ה-30+,מבחינת המראה שלה היא לא הכי יפה שבעולם ,אבל היא מפצה על המראה בגוף חטוב להפליא וחזה די יפה שזה מה שאני אוהב מאד,מאיה יודעת לפנק ברמה גבוהה מתחילה במציצה חשופה ומאד עמוקה,לאחר מכן עוברת לליקוק ביצים מאלף ביותר,הקטע הכי טוב אצלה הוא הרמינג המאד משובח שלה היא דוחפת את הלשון שלה לתוך החור ועושה זאת ממש בכיף,היו גם בתפריט ליקוקים בחזה ויש מצב גם לנשיקות בפה,היא טוענת שהיא חצי תמניה וחצי ארגנטינאית שילוב די מענין יש לומר,במקום יש מיטות של מס'זים אבל הם לא נמצאות בשימוש כל המפגש היה על מזרון שמונח על הריצפה,לדברי מאיה יש לה הרבה ביקוש ולא קל להשיג אותה,עם פינוק כמו שלה בטוח שכל מי שהיה חוזר שוב,גם אני אחזור אליה במהרה ובטח עם הזמן יהיה לנו יותר כימיה.