כ בפת מאיה גוף פשוט מושלם וזיון מפנק במיוחד 250 שח - דף 2 - סקס אדיר

בפת מאיה גוף פשוט מושלם וזיון מפנק במיוחד 250 שח

12

[QUOTE=koka 7]הטלפונים המעודכנים הם

054-3917172

054-2587288

מפרסמים כאן באתר במדור עיסוי אירוטי

כל התמונות לא אמיתיות,

יש בנות שבכלל לא עובדות שם מזמן,החיסרון הגדול הוא שלפני כמה זמן היו בו מיטות רגילות ועכשיו זה מיטות של מס'ז,כנראה מפחדים מהמשטרה.[/QUOTE]

תודה על העדכון של הטלפונים אבל לפי זה המודעות שמצאתי בדירות דיסקרטיות כן מעודכנות והתמונות נראות אמיתיות

ויש באמת עוד מודעה גם בעיסוי אירוטי עם תמונות נוספות ועם אותם טלפונים

אלה הם התמונות של מאיה השיער, החזה והגוף זהים לגמרי אבל לי נראה שהם עברו שיפוץ כי היא שחומה יותר ופחות חלקה !!
אמרה באמת שהיא חצי תימנייה וחצי ארגנטינאית ואני מזכיר לכולם שהיא חצתה כבר את קו גיל 30.

דיסקרטיות,דירות אירוח,סקס,

עיסוי,מסאג,מסג,מסאז,מסז,

את יתר התמונות שלה תוכלו למצוא בזכותו של

[QUOTE=blover69]חייה עזרה דחופה
זה נראה טוב מידי בכדי להיות אמיתי

אם יש למישהו מידע אני חייב דחוף מבטיח לדווח

תודהTongue
[/QUOTE]

בדיוק עליה דיווחתי קריצה

[QUOTE=אבשלום]אני לא יכול לחתום לך, אבל הגוף הזה נראה לי מוכר מאחד המקמות של המסאז'ים בתל אביב מלפני כשנתיים-שלוש, בחורה שאני די בטוח שדגמתי, קשה לשכוח את החזה סליקון המתוח הזה...
אבל מובן שצריך לוודא את העניין באופן אישי צמוד בקרוב! קריצה

נראה שפתח תקווה שוב מתעוררת לחיים...
[/QUOTE]

ומצטער לאכזב גם אותך אבל זאת לא היא Ermm אבל היא שירותית יותר ומפנקת הרבה יותר Handshake

קצר קולע וגם עבה.

מנסיון ... הבחורות מעדיפות רחב על פני ארוך !

13
[QUOTE=אבשלום]אני לא יכול לחתום לך, אבל הגוף הזה נראה לי מוכר מאחד המקמות של המסאז'ים בתל אביב מלפני כשנתיים-שלוש, בחורה שאני די בטוח שדגמתי, קשה לשכוח את החזה סליקון המתוח הזה...
אבל מובן שצריך לוודא את העניין באופן אישי צמוד בקרוב! קריצה

נראה שפתח תקווה שוב מתעוררת לחיים...
[/QUOTE]

אם בא לך תפנה אליי בעיניין הזה בפרטי.

לגבי מאיה הפקידה מסרה שהיא תהיה ביום שלישי בבוקר ולא יכולתי לקבוע פגישה בכי אז ויתרתי.

מישהו היה עם שאקירה או עם עדן ויכול לתת דיווח ?

M

16
[QUOTE=koka 7]

מישהו יודע האם מאיה עובדת גם בשעות הערב לאחר השעה 6? או שרק בשעות הבוקר,תודה רבה.

[/QUOTE]

עניתי לך לשאלות ששלחת לי בפרטי ולשאלה ששאלת כאן ביררתי בעצמי ואמרו שהיא עובדת לפעמים גם בערבים כולל מוצ"ש.

צריך להתקשר לברר לפני שמגיעים.
קצר קולע וגם עבה.

מנסיון ... הבחורות מעדיפות רחב על פני ארוך !

20

היתי אצל מאיה אתמול בשעות הערב,ויצאתי מאד מרוצה,מאיה בחורה בשנות ה-30+,מבחינת המראה שלה היא לא הכי יפה שבעולם ,אבל היא מפצה על המראה בגוף חטוב להפליא וחזה די יפה שזה מה שאני אוהב מאד,מאיה יודעת לפנק ברמה גבוהה מתחילה במציצה חשופה ומאד עמוקה,לאחר מכן עוברת לליקוק ביצים מאלף ביותר,הקטע הכי טוב אצלה הוא הרמינג המאד משובח שלה היא דוחפת את הלשון שלה לתוך החור ועושה זאת ממש בכיף,היו גם בתפריט ליקוקים בחזה ויש מצב גם לנשיקות בפה,היא טוענת שהיא חצי תמניה וחצי ארגנטינאית שילוב די מענין יש לומר,במקום יש מיטות של מס'זים אבל הם לא נמצאות בשימוש כל המפגש היה על מזרון שמונח על הריצפה,לדברי מאיה יש לה הרבה ביקוש ולא קל להשיג אותה,עם פינוק כמו שלה בטוח שכל מי שהיה חוזר שוב,גם אני אחזור אליה במהרה ובטח עם הזמן יהיה לנו יותר כימיה.

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”