כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 37 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

361

Hi Meirav

i just wanted to say hag sameach and gmar hatima tova. i am sorry i missed the shana tova but... well i guess there are no excuses

i also wanted to say thank you for the lovely time we had few weeks ago. it is getting better and better everytime i visit you.

so in the mean time, have a great holiday time, and for sure we will meet again very soon.

for the guys here, i visited Meirav few weeks ago and it was really great. i am sure there is no need to repeat things that has being said many times by good people with great writing skills so, all it is left is to imagine what Meirav and I did and to visit again very soon so the imaginations and fantasies will become a reality

Meirav, thx for everything for last year and for the year to come

have fun
-----------------------------life is full of beautiful surprises

use them for your advantage

364
עשיתי לי מנהג, כל פעם כשאני מגיע לארץ- אחרי חודשים של עבודה עמוסה ומפרכת- אני דואג לקבוע עם מירב לפחות חודש מראש. מירב היא הפרס שלי על הטיסות האינסופיות, הפגישות הארוכות במדינות שונות והעבודה שנמשכת גם אל תוך הלילה.

כמה שמדהים לי איתה בכל פעם שאנחנו נפגשים זה רק הולך ומשתפר אם זה יתכן בכלל, כמה כבר יותר טוב יש ממדהים? וואלה יש...

כנראה זה החיבור בינינו וגם העובדה שהיא גורמת לי להרגיש בתיכון כשאני יושב לידה על הספה והלב דופק מהר עד לנשיקה, היא גורמת לזמן לעמוד מלכת כשאני אצלה וזה לא דבר קטן בעולם האינטרנט מהיר, המזון המהיר והסקס המחושב פר דקה, אין לה שעון על היד, אין לה שעון בבית, הפלאפונים רחוקים מאיתנו ולידי יושבת אישה יפה ואמיתית שלא נמצאת במירוץ למיליון. אני מוזג לנו שמפניה לתוך כוסות גבוהות ומאכיל אותה במקרונים שהבאתי לה במיוחד .

הפלייליסט נפתח בפול סיימון שמזכיר לנו סיפורים מהעבר, ואני מספר לה על ההופעה שלו ושל גרפונקל בארץ

[TUBE]wZpaNJqF4po[/TUBE]

אחריו מירב שמה לי קצת דייר סטרייטס, היו גם קצת דיבורים על מארק נופלר אבל משום מה הוא לא הצליח לעלות אצלה לשידור

[TUBE]mpqdLqYYpoY[/TUBE]

כדיי לאזן מעט את האווירה, אחרי שהועלו כמה זיכרונות נהדרים שגרמו לנו להתרפק על העבר ולהתלונן על המוסיקה העכשווית שמתי לה את איימי ווינהאוס

[TUBE]w1evzhSast8[/TUBE]

אנחנו בכוס השמפניה השנייה והבועות כבר מציפות לנו את המצב רוח כשהיא משמיעה לי זמרת שבשבילי היא חדשה, ועל אף שדאפי בלונדינית היא מזכירה את אריתה

[TUBE]oGK8ynBeASg[/TUBE]

אחרי שאנחנו מדברים קצת על כמה קשה לשמוע עם אנשים את דילן, היא מוכיחה לי עד כמה אני טועה ועד כמה אני שיכור

[TUBE]eUaTBO_-k4A[/TUBE]

כשאנחנו מגיעים למיטה היא מעלה את מייק אולדפילד לבמה והוא מנצח על סקס לוהט וארוך במיוחד, סקס עם אנרגיה של ימי הסדיר הרחוקים

[TUBE]5BSGdX7eNn4[/TUBE]

אח"כ אנחנו נחים קצת בסלון לקולו של מאיר

[TUBE]r92RsnSOhvk[/TUBE]

לסיום היא משמיעה לי עוד זיכרון קטן של הופעה עתיקה, כי היא פשוט "מאמי"

[TUBE]gjuaO1YV8wo[/TUBE]

הדקות הפכו לשעות, ואלה הפכו לזיכרונות חדשים מלאים בריח, טעם, מגע, צליל ומראה פניה של מירב. אני עדיין מתאושש, למרות שאני מרגיש שירדו לי איזה חמש שנים מהגיל הכרונולוגי, אין דברים כמוה, אין יותר GFE מזה...

מחכה כבר לביקור מולדת נוסף

19LOLx82010-10-07 00:45:02

365
וואו ! דיווח מושקע ומוסיקלי מוחא כפייה Embarrassed תודה לך נחמד יקר Embarrassed גם אני מחכה לנחיתה הבאה שלך Tongue

רק להעמיד דברים על דיוקם, כי לא הייתי רוצה שאנשים יחשבו שהאכלת אותי במקרוני- "מקרונים" אלו הן עוגיות קטנטנות ושמיימיות שאף פטיסרי שמכבד את עצמו בצרפת לא יתפס בלעדיהן.

מצחיק... ידוע שדילן לא מאוד אוהב להופיע, הוא אפילו הצליח להעליב את אובמה בהתנהגות מיזנטרופית משהו, אבל גם בפוסט שלי הוא מסרב לשיר?? בכי

Heart M
זונה מאושרת2010-10-07 10:18:14
קישור לאתר הפרטי שלי:

366

פרטי התלונה
*נגד מי התלונה?
מירב(זונה מאושרת)
*נושא:
ביצוע מעשים מגונים
תאריך המקרה:
אחד האמשים
פרטים (בקצרה):
באחד האמשים בעת פגישה עיסקית השקתה אותנו הגברת לשוכרה וביצעה בנו את זממה מספר רב של פעמים עד שבאה על סיפוקה.(אי אלו פעמים עלינו לצייןEmbarrassed) תוך שימוש באמצעים מגוונים חלקם רוטטים וחלקם דוממיםStar.
מדוע דרך פעולת הרשות אינה
צודקת?

היה כל כך טוב ומענג שזה גורם לנו לחלומות עם זקפה כואבת בלילה וחוסר יכולת לבלות עם נשים שמספקות שרות נחות ממנה.Ouch והכי חמור מנהל הבנק שלנו אינו מאשר לנו בילוי קבוע בתדירות גבוהה עם הגברתמבולבל

מה עשית עד עכשיו כדי לפתור את הבעיה?

התחלנו לחסוך כסף לקראת המפגש הבא עלינו לטובהצחוק

סעד מבוקש
אשל"ג בע"מ מבקשים סכום של 600 ש"ח לצורך המשך ביצוע המעשים המגונים בנוEvil Smile

פרטי
המתלונן
תואר:
מר
אם בחרת אחר מלא/י תואר:

*שם פרטי:
אחים שלו

*שם משפחה: