שמנה תשוקתית ...מרכז.
52[QUOTE=הילה שכזאת]
קודם כל ולפני הכל -
עושה זאת מפנטזיה בלבד, לא מכנית !!
מאוהבת בתשוקה...
איכות וניקיון נורא חשובים לי.
כדי למנוע אי נעימויות , אני מדגישה :
אני שמנה - לא מלאה,שמנה..יחי ההבדל הקטן :)
פנים יפות , חזה שופע (D),בהירה חלקה וגבוהה.
ממוקמת במרכז הארץ.
אני לא מסחרית ועל כן נפגשת בין פעם ל-3 בשבוע..
המחיר הוא 300 ש"ח לשעה.
(לא עומדת עם סטופר) ..
המשך יום מענג...
הילה.
[/QUOTE]
אז ככתוב, חזרתי.
לכמה זמן - עדיין לא ידוע.
נפגשת בין פעם-ל3 בשבוע ,
עד היום היו רק איכותיים , רוצה להמשיך בקו הזה..
נשיקות :)
וּתְשׁוּקָה כִּי תְּרֻסַּן-
כְּשַלְהֶבֶת תִּבְעַר עַד כְּלּוֹת.
כְּשַלְהֶבֶת תִּבְעַר עַד כְּלּוֹת.
שמנה תשוקתית ...מרכז.
53טוב, אז ככה,
כבר זמן מה מסובבת אצלי פנטזיה על בחורה גדולה, אז הפרסום של הילה שחזר לו פתאום תפס מאוד את עיני.
לאחר מספר הודעות פרטיות ו-2 שיחות טלפון, מצאתי את עצמי אתמול בערב אצל הילה.
הילה פגשה אותי כשהיא עוד רטובה מהמקלחת ומיד קלטתי שמדובר בבחורה מדהימה, לא מלחיצה, GFE לא מהעולם הזה.
הילה הינה בחורה גדולה, כפי שהיא גם מציינת בהגינות רבה בראשית דבריה. היא לא בעסק בשביל הכסף אלא בשביל הכיף שלה.
הפעילות עצמה הייתה קצרה מדי לטעמי בעיקר בגללי, הייתה לי עוד התחייבות לוחצת מאוד אז לצערי הרב נאלצתי לחתוך מוקדם מדי והייתי אני זה שבודק את השעון כדי לראות שאני לא מאחר.
התחלנו בעיקר בלפחות רבע שעה של מזמוזים ונשיקות עד שהחלטתי שאני מביא אותה לגמירה וריכזתי מאמץ בגזרה הדרומית, לאחר זמן מה קרבות ההבקעה הובילו לפריצה אופרטיבית שהסתיימה במה שנראה כגמירה די חזקה שלה. הילה החלה בהתקפת נגד משלה, כשהיא יורדת לי בצורה מושקעת ונעימה ביותר, תוך כדי שאני מפסיק אותה מדי פעם לנשיקות ומזמוזים נוספים, המשכנו ככה עוד זמן מה עד שלא נותר לי עוד כוח ונאלצתי להפעיל את הארטילריה הכבדה לעבר לשונה ופיה. המשכנו בעוד מזמוזים ולאחר עוד מספר גמירות של הגברת, וניסיון נוסף שלי הבנתי שאני היום לא גומר עוד פעם (טוב, אחרי פעמיים בצהריים אני לא מסוגל עוד פעמיים בערב) והמשכנו בעיקר לשכב ולדבר עד שלצערי נאלצתי לפרוש.
בקיצור, לדעתי למי שמחפש בנות גדולות לא יוכל למצוא מישהי יותר טובה.
הילה,
המון המון נשיקות.
שמנה תשוקתית ...מרכז.
56הייי שלום לך הילה מה שלומך? אפשר יותר פרטים בבקשה ? יש מצב לתמונה? אני מאוד אוהב בחורות שמנות
שמנה תשוקתית ...מרכז.
58[QUOTE=itaydil]
שלום שי איתי בן 37 אשמח אם תישלחי לי תנה וניפגש[/QUOTE]
איתי הודיעו לך כבר פעם אחת כששאלת שאלה דומה את מירב זונה מאושרת אז מדוע אתה לא מפנים??? השתמש בכפתור ההודעה הפרטית להילה על מנת ליצור איתה קשר . כל העולם והפורום מעוניין לדעת על הביקור שלך רק לאחר מעשה כשתדווח

איתי הודיעו לך כבר פעם אחת כששאלת שאלה דומה את מירב זונה מאושרת אז מדוע אתה לא מפנים??? השתמש בכפתור ההודעה הפרטית להילה על מנת ליצור איתה קשר . כל העולם והפורום מעוניין לדעת על הביקור שלך רק לאחר מעשה כשתדווח

שמנה תשוקתית ...מרכז.
59[QUOTE=רימינג מעשי][QUOTE=itaydil]
שלום שי איתי בן 37 אשמח אם תישלחי לי תנה וניפגש[/QUOTE]
[/QUOTE]

רק חבל שהיא לא עונה בפרטי
שמנה תשוקתית ...מרכז.
60[QUOTE=assaf24]
אולי תתאזרו בסבלנות ?!
כנראה שהיא לא מתחברת בתדירות כמו בנות אחרות ולוקח לה זמן להגיב ...
פרנק מההנהלה
רק חבל שהיא לא עונה בפרטי
[/QUOTE]אולי תתאזרו בסבלנות ?!
כנראה שהיא לא מתחברת בתדירות כמו בנות אחרות ולוקח לה זמן להגיב ...
פרנק מההנהלה
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !