כ אילנה זונה בסלמה או בראשית חכמה...[במקור מהקונגרס] - דף 2 - סקס אדיר

אילנה זונה בסלמה או בראשית חכמה...[במקור מהקונגרס]

11
הבעיה עוד יותר חמורה ממה שרימינג כותב.
החיים שלו שיכולים להיות בסכנה - זה בעיה אחת.

אבל אם אדם הולך לבחורות אחרות הוא מסכן גם אותן וגם את כול לקוחות שלהם.

כול בנות שאני מבקש עושות בדיקות דם פעם בשבוע אבל לא יעזור אם אדם לא אחראי ידביק אותן ויהרוס חיים שלהן וגם של לקוחות.
ערבה אנושית2010-10-20 20:10:53

12
[QUOTE=ayuek]

חברה התקשרתי והיא אמרה לי בטלפון 120 שח ל 20 דקות שאלתי אותה אם אפשר לגמור פעמיים ולשלם 240 אמרה אי אפשר...

זה ממש מבאס אם אני נוסע עד לחור שמה אני רצה להתפנק לפחות חצי שעה !! אבל ראיתי שרשמתם פה שהיא נותנת שירות טוב אז במה מדובר?
[/QUOTE]

תראה, מניסיון אני יכול לומר לך שהזיון איתה הוא מאוד טכני. היא צייתנית, בעלת שדי סילקון משופצים,בגיל 30 בערך , לא רזה או שמנה מדי, ובעלת גוף במצב שמיש. ומבצעת אוראלי ללא גומי . המחיר משקף. מדובר בזיון לצורך פריקת לחצים. בשביל זה היא טובה. לא כחוויה לGFE. הפה שלה במצב שהוא לא בדיוק מפיק מרגליות אז לא הייתי מנסה לנשק אותה בכל מקרה. וכמובן צריך לשים כוכבית בנושא הקפדה על קונדומים. כנס לקישורית עם הדיווחים הקודמים עליה אותה העלתי כמה דיווחים מעלה על מנת לקבל תמונה ברורה יותר.

באשר להארכת זמן. יכול להיות שלא דיברת איתה ישירות אלה עם פקידה , ובזמן עומס אצלם, ולכן נאמר לך כי אין אפשרות ל2 אקטים. קרה לי איתה בעבר ששילמתי לשני אקטים ולאחר האקט הראשון אילנה הייתה מבצעת הפוגה של 20 דקות בערך בזמן שהתאוששתי וצברתי כוחות לפעם שנייה אותו היא ניצלה את לשרת לקוח אחר ולאחר מכן לחזור אלי לאקט שני. טכני מאוד כמו שאמרתי.

לכן, יכול להיות שגם אם תשלם כפול לא בטוח תקבל זמן רציף איתה . אם יהיה עדר של תאואים ממתינים בחוץ, בכלל יכול להיות שלא יסכימו לתת לך אקט שני אפילו בתשלום. זכור כי מדובר בתיקתוקיה דרום תל אביבית וזה הסיכון שתצתרך לקחת.

והכי חשוב: לבקש ממנה מראש שתשתמש בקונדום בזמן החדירה.
רימינג מעשי2010-10-21 03:27:52

20

מה אתה מיתכוון בטן ונראית לא טוב ? גם אני עדיין לא הייתי אצלה מאז שהמשטרה פשטה על לוויסקי 87. עד כדי כך השתנתה . זה נשמע ממך כאילו היא בהריון. כי כרס יש לה בשנה האחרונה . וזה כנראה שזה.

החיים הם מה שאתה עושה מהם

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”