כ אליסה/עליזה הג'ינגית דגימת זונה בנוה שאנן-לא ריקי! - סקס אדיר

אליסה/עליזה הג'ינגית דגימת זונה בנוה שאנן-לא ריקי!

1
טוב אז כך מתחיל סיפורינו:

לאחר שדגמתי הרבה (לא ספרתי ) די נואשתי מהבחורות בצפון ונטשתי לטובת הבחורות החינמיות צ'אטים וכדומה .

היום חשבתי שוב לנסות את מזלי ובחנתי מספר אופציות , לבסוף בחרתי באופצייה הכי קרובה באותו רגע נווה שאנן

התקשרתי 052-8959910

ענתה בחורה שבברושור שלה כתוב בת 28 לפי קולה הבנתי שהסיגריות הן חלק מחייה.

נתנה תיאור די סתמי ולבסוף ציינה 200 ש"ח.

טוב מכיוון שהייתי ברצון עז לדגום הגעתי למקום סמוך לבנק דיסקונט הדרכה קצרה והייתי בפתח , חייב לציין מקום מרוחק מרעש

דיייפינתי ללא סממני זיהוי.

פתחה לי את הדלת בחורה כ 1.73 רזה מהממת עיניים כחולות .

נכנסתי אחריה מכיוון שכבר מצאה חן בעיני לא התווכחתי שלפתי 200 פפלינוס ונתתי לה.

חזרה אחרי 2 דקות התפשטה גוף מהמם שדיים מסולקנות גודל בינוני פלוס שפתיים גם מסולקנות לא לטעמי אבל נראית מיליון דולר

התחילה במזמוזים נשיקות לצוואר פטמות וכדומה .

אחרי 2 דקות התפשטה ויאללה למיטה איזה גוף מהמם . מרשה לרדת לה הטעם נהדר שפתיים רכות וקצת בולטות ואפילו הייתי

אומר שדי נהנתה כי בנגיעות מסויימות גם קפצה קצת.

קיבלתי מציצה ארוכה ועמוקה ללא הגנה פשוט מהנה.

אחרי כעשר דקות של ליקוקים הדדיים שמתי קסדה ויאללה להכנס השבלול לא רחב די צר ומענג .

תוך כדי פמפומים גם הרשתה והתענגה על נשיקות לשון עמוקות ( נראה לי שבאתי לה טוב)

במשך כל הזמן ללא לחץ גנחה ונראה על פניו שיש הנאה .

למרבה ההפתעה די התעצלה לרכב על הסוס ולכן נתתי לה לקרוא עיתון שהוא מונח על המיטה יענו דוגי .

גם דאגה ללטף את הביצים והמראה של הישבן מלמעלה מדהים ללא ריחות פשוט תענוג.

אחרי 25 דקות פרקתי סוף סוף ואז ניגבה אותי ודאגה להתחכך בי ולהתנשק עוד קצת .

מה אומר ומה אגיד חמורדכי אני נהניתי מאוד מאוד ובאישורה אני ממליץ לכם בחום .

אני בטוח אחזור לשם שוב .

ציונים

מראה 9

גוף 10

gfe 10

עצלנות בתנוחות 7

שירות מכל הלב

מיקום 8

בקיצור רב מכר חדש תיהנו לכם
19LOLx82011-02-26 16:57:11
בודק טועם ונהנה מה קרה לא ראיתם אף פעם כ**

2
לא משהו בכלל

היא לא יודעת למצוץ , הדירה עצמה לא מושקעת ונראית כמו מעורת סמים המיטה מגעילה ויש מאוורר .

לא יודע איך ירדת לה, ואיך נתת על מראה 9 אולי 6-7

הקיצר אני הייתי מוותר ומחפש דירה אחרת יותר רצינית ומושקעת

5

כשקראתי את הפוסט הזה ואת התגובות שבעקבותיו, רשמתי לי את המספר עם X לידו, כלומר לא להתקרב. דברים התגלגלו כפי שהתגלגלו, ומצאתי את עצמי חרמן בכיכר זיו, והתברר לי שאיבדתי את המספר של ריקי המהוללת. התקשרתי למספר הנ"ל, הגעתי לפי ההנחיות לבנק דיסקונט ולאחר הכוונה קצרה מצאתי את עצמי מול... דלתה של ריקי המוכרת היטב. אלא שאת הדלת לא פתחה ריקי, אלא הבחורה המוזכרת לעיל, וגם הדירה השתנתה. (מי יודע איפה ריקי עכשיו?).

אכן מדובר בבחורה פצצתית למדי - קארה ג'ינג'י, חזה סיליקוני זקוף, גבוהה, גוף חטוב, פנים נאות מאד. חביבה וסימפטית. גיל כ-30.

התפשטתי והיא נשארה בתחתונים וחזיה שחורים וסקסיים. התחלנו להתמזמז בעמידה, כולל נשיקות הדדיות מחרמנות בצוואר ובכתפיים וגם קצת בשפתיים. בגלל שהיא גבוהה יכולתי לטמון את פרצופי בין שדיה ולהתכייף לי. אחרי כמה דקות עברנו למיטה והיא התחילה במציצה רטובה ומושקעת. לבקשתי עברנו ל-69 ומצאתי שבלול נאה ביותר ונעים לליקוק. היא יודעת להשמיע את הקולות הנכונים ולתת תחושה אמינה למדי שהיא או-טו-טו גומרת, אבל אז הופסקו הליקוקים, הולבש הכובעון והיא באה עלי ברכיבה. אחרי קמה דקות הציעה לעבור למיסיונרית. היא יודעת לעשות הצגה לא רעה שהיא נהנית, ובגלל שהיא חתיכה ויפה זה די מדליק לראות אותה עוצמת עיניים, מתפתלת וגונחת. לבסוף, הודעתי לה שזה לא ייגמר בלי דוגי והיה תענוג אמיתי לקבל לנגד עיני את הישבן המדליק שלה. כמה פמפומים קצרים וגמרתי בתרועה.

מסתבר שהייתי אצלה כרבע שעה בסה"כ, אבל לא היתה לי הרגשה שהיא מתקתקת אותי. כנראה בגלל שהייתי חרמן מדי וקצת לחוץ בזמן זה נגמר מהר יחסית.

בסה"כ אני מצטרף להמלצה של just for fun - בהחלט תמורה ראויה ל-200 ש"ח.
Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!

6
שלום חברים,
עוררתם בי המון עניין וחשק, שלא לומר חרמנות.
אני מתכנן לבקר ואז גם נדווח.

רק דבר אחד לא הבנתי, יש סיכוי שאבוא לדירה ותהיה שם מישהי שהיא לא הפצצה הג'ינג'ית המסולוקנת?
ואיך זו בהשוואה לקודמתה במקום (ריקי)?
בכל פינה יש אפשרות להגשמת פנטזיה

7
חברים , לאחר דגימה , אדווח לכם :
קודם כל מדובר בבחורה בסביבות גיל ה 35 ולא 30 , היא רזה עם חזה גדול , ג'ינג'ית .

החזה שלה ממש לא נעים למגע , סיליקון קשה כמו אבן .. לא משהו בכלל .

מה שכן , השירות שלה טוב , אין ויכוח . מזדיינת כאילו נהנית ואופילו הייתה דיי רטובה כשזיינתי אותה , לכו תדעו , אולי היא נימפומנית ובאמת נהנית להזדיין ..

התחלנו עם מזמוזים בעמידה , ירדה על 4 לשאוב אותו , אחרי זה הלבישה את הקונדום וזיינתי אותה בעמידה כשהיא מתכופפת קדימה , עברנו למיטה , אחרי זה דוגי והשפרצה .

אנסה לתת ציונים :

מראה 7.5

גוף 8

פנים 6

gfe 9.5

שירות טוב , עושה רושם שהיא נהנית

מיקום ככה ככה , קרוב לבנק דיסקונט ולשומר בחניון

בגדול , שווה זיון פעם אחת, לא חושב שאחזור אליה.

8
לאחר החוויה הלא נעימה שעברתי בחדרה הייתי זקוק לחוויה מתקנת. ההמלצות כאן לגבי השירות והגוף המושלם שכנעו אותי לדגום אותה.
מתברר שכרגע היא כבר לא בנו"ש אלא בדירה במרכז הכרמל. אכן דירה מאד דיסקרטית. הבחורה אכן ג'ינג'ית נאה בסביבות גיל 35 חזה סיליקון קשה ולא נעים המיוחד למגע. שירותית מאד,GFE מושלם. קולות רקע ואפקטים למי שאוהב באים יחד בכל החבילה.

בסך הכול זיון לא רע,מציצה טובה וארוכה.

הייתה מקבלת לדעתי דירוגים גבוהים יותר אם הייתה מסכימה לגמירה בפה...

סך הכול תמורה מלאה וטובה ל-200 ש"ח.

10
נראה לי שיש שם שתי דירות - של ריקי ליד בנק לאומי ושל הג'ינג'ית (לא הייתי אצלה) ליד בנק דיסקונט.
בכל מקרה הבחורה המתוארת (ג'ינג'ית עם חזה גדול) בודאי אינה ריקי.

מישהו היה בשני המקומות ויכול לאמת שיש שתי בנות?
מים שקטים חודרים עמוק עמוק
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”