כ נועה - מעסה מהוד השרון [ דיון בהקפאה ] - דף 3 - סקס אדיר

נועה - מעסה מהוד השרון [ דיון בהקפאה ]

21

ביקרתי אצלה היום.. בחורה מלאה מאוד, שאלה של טעם כל אחד והטעם שלא ומה שהוא מעדיף.

נעימה, לא מתקתקת, מיקום דיסקרטי ושקט, אן שום אקסטרות אבל בכל יצאתי בהרגשה טובה וכייפית, נועה באמת משתדלת ונחמדה ובעיניי הגישה שלה מאוד לעיניין וזה באמת המקום לקחת פסק זמן גם עם אן אקסטרות אולי אפילו ביגלל ולא למרות.

אני בכל אופן אחזור

22
דיווח מהשטח:
כבת 45 שמנה (לא מלאה ולא שמנמונת),
יחס טוב וחברתי "חמוד" "מותק" וכד',
חזה גדול,
פנים נאות,
שער שחור חלק עד הכתפיים,
קעקוע חמוד על החזה,

פתחה שער חשמלי כשבחורה נוספת לידה שהציצה לכיווני, כשנכנסתי לחצר,
הבחורה הצעירה (כבת 16 - הבת שלה?) התרחקה תוך כדי זריקת מבטים לאחור.

לפנק יודעת בהחלט אבל בין לפנק ולעשות מסאז' הקשר הוא דמיוני,
המון ליטופים המוןןןן שמן - לא מסאז'.

לסיכום:
מראה - נאה (לאוהבי שמנות) - 8
FUN - 8
מסאז' - 6
דיסקרטיות - 6

23
עקב הדיווחים הסותרים בפורום, החלטתי לבדוק בעצמי.
אז, כמו שליזרד רשם, היא בת 45 בערך (למרות שהיא מפרסמת את עצמה כסטודנטית), נחמדה מאוד, פנים נאות, חזה גדול, אבל שמנה (לא מלאה).
שילמתי 200 ש"ח ל-40 דקות וביקשתי מסאז' חזק ומושקע.
קיבלתי מסאז' מעולה, חזק, ששחרר לי את כל הגוף ואח"כ בודי נחמד מאוד.
אפשר לשחק חופשי עם החזה וגם את האצבעות היא קיבלה בכיף (רק לא עמוק מדי).
בקיצור, אם היא היתה מורידה 20 ק"ג, היא היתה מקבלת אצלי 10.
מצד שני, שומן נותן גם הרבה כח, שזה מצויין למי שאוהב מסאז' חזק.

24

Tongueאחרי איזה חודשיים ביקרתי שוב אצל הבחורה....היא עברה לרחוב על יד המיקום הקודם,חדר סבבה לגמרי,נקי,ומקלחת כמו שצריך,יותר ממקודם.שער חשמלי ככה שהרגשתי בנוח עוד יותר(כבר הייתי לפני כמה שנים במקום בזמן שהייתה קפיצה של הכחולים וזה פאדיחה לגמרי(בתל אביב ביוסף קארו).בכל אופן...

עברתי בחודשיים האלה אצל חצי מהרוסיות בפתח תקווה,פעם בלסל אצל רוסייה קטנטונת ועוד איזה פעמיים במאה וארבע ברמת גן.
רציתי להחליף את הישראליות קצת,אבל אין על זאתי.לא מתקתקת ולא רואה טלויזיה,שאלה אותי אם אני מעדיף מוסיקה או שקט,כשרוצים שקט היא מנמיכה את הטלויזיה.
אני מבסוט מהבודי המחמם שלה מכל הלב ,ומהשלווה שהיא משרה.בכל אופן עדיף לכולם ללכת לפרטיות ולא למכונים,ששם אין מי שיתקתק בדלת ויאיר אורות וממהרות החארות.נועה המלכה בינתיים...לפחות שלי.
סבבה לגמרי!עושה חשק לחזור ולהתפנק אצלה.תגידו לה שמומו המליץ בפורום אולי היא תתקדם איתי קצת בסוף...

19LOLx82010-12-29 13:39:22
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”