כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 47 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

461
מירב
מה אומר ומה אדבר? לאחר שהכול כבר נאמר ונכתב עלייך, וכל המוסיף גורע
אבל כמה מילים אני חייב .
מאחר וזה לא הפעם הראשונה שאנו נפגשים, חשבתי לתומי שאני יודע עלייך הכול, אבל טעיתי ובגדול.
את לא גמרת להפתיע, ולרגש. ואני כבר מצפה לפגישה הבאה שתגיע ממש בקרוב

ביי יקירה! תודה על הכול!
tuli0072011-04-28 13:40:42

462

רימינג ואחים יקרים,

גם אני מאוד אוהב את הומרוס ובמיוחד את פו.

אבל כדי שנמשיך לקראו אותם וגם שילדינו יקראו אותם, חייבים ללחם נגד כיבוש איסלמי שמתרחב בעולם מערבי.

אז אני מציע למירב שיר על מלחמת צצניה.

אני כמובן מוכן לתרגם לעיברית.

[TUBE]-0r4YmkE1JQ[/TUBE]
19LOLx82011-01-28 15:31:15

463

ביקרתי אצל מירב השבוע בפעם הראשונה.

את העובדה שמירב הייתה שותפה לא קטנה לשינוי הקונוטצייה השלילית אצלי בראש בנוגע למושג "זונה", היא כבר יודעת.
המפגש היה כל מה שציפיתי ומעבר... מירב אוהבת את העבודה שלה וזה ניכר בהשקעה הרבה שלה.

ואני מתכוון בכל הרמות - מהרגע שאתה נכנס אתה מתקבל בחיוך ובחום שאפילו הצלחתי להרגיש מהנשיקה הראשונית על הלחי.

היא לא דוחקת ולא ממהרת, היא נותנת הרגשה מאוד נינוחה לידה ואפילו השיחות זורמות כאילו שניינו מכירים כבר.

התשוקה שלה לקדם את העניינים לא מאחרת לבוא, וכאן אני חייב לומר שהיא מנשקת ממש ממש טוב. המעבר מספת המזמוזים

למיטה מגיע לא הרבה אחריי, ושם הפינוק לא יורד ברמה, ולא רק פיזית, היא יודעת לתת לך את ההרגשה הכי טובה בעולם

לגבי מה שקורה ולא חוסכת במחמאות כשצריך. השילוב של המוסיקה ברקע, הסקס , העובדה שהיא נותנת מעצמה לחלוטין ומשאירה

מקום גם לך לתת מעצמך הוא פשוט שילוב מחשמל שיוצר סוג של קסם באוויר.

היא יודעת מה לומר ומתי לומר, ומה לעשות ומתי, וגם אם לא - היא קשובה ומשתפת פעולה וזה מאוד חשוב.

אין ספק שהיא נהנית ממה שהיא עושה ועושה את זה ממש טוב.

פשוט קסם של מפגש, נהנתי מכל רגע.

469
Guys,

After long time that I did not visit Merav and on that matter anyone else as I was too busy in hectic work, i had the joy to meet here recently.

When it comes to Merav, I do not like to get into plastic description as it has no meaning as all of yuou well know. as usual I had a great time and experience with her this time as well. matter of fact it is gettign better every time.

we obviosuly had a nice talk, learned few things that she is not very knowledgable about and we had fun on that. gave her a ride to a friend of her's and than slipped away to my own things that needed to be done

Merav, thank you so muc for the enjoyable and lovely time. We will get together very soon.

Seki
-----------------------------life is full of beautiful surprises

use them for your advantage

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”