כ אליסה/עליזה הג'ינגית דגימת זונה בנוה שאנן-לא ריקי! - דף 2 - סקס אדיר

אליסה/עליזה הג'ינגית דגימת זונה בנוה שאנן-לא ריקי!

11

חברים יקרים אולי תקראו את ההודעות?

כתבתי כמה הודעות למעלה...ריקי היא ריקי וכבודה במקומו מונח.
הג'נג'ית ( קוראת לעצמה עליזה) עבדה בטרומפלדור ועכשיו נמצאת בדירה פרטית ודיסקרטית במרכז הכרמל
לא רחוק ממרכז חורב.

12
ידידיי,
דיקי טריקי צודק...

ביקרתי את "אָלִיסָה" האדמונית מספר פעמים במרכז זיו בחיפה...

לפני כשבועיים שלושה עברה לאיזור חורב,בביתה הפרטי ,לדבריה זמני עד שתמצא חלופה.

עזבה את מרכז זיו בשל בעיות דיסקרטיות ,יודעת להזדיין לא רע בכלל, היא סקסית עם גוף משגע,נכון שהחזה קשה למגע ולא הכי נעים.

כל פעם שזיינתי אותה הייתה רטובה, ניכר שהיא נהנית מהזיונים וגונחת לא רע,בחלק מהזמן אני יכול להבחין אם אמיתי או לא ,בכל אופן מי שחשקה נפשו וחרמנותו ומזדמן לסביבה מאוד מומלצת ,אם לא הזכרתי,שפתיה גם מסולקנות,בעיני זה מצא חן בלמצוץ ולשאוב לה את השפתיים במהלך הצירפותים...

תהנו

קליבר

13
קפצתי לביקור ביום שישי האחרון

אכן, מקבלת כיום בבית מגורייה באזור מרכז חורב

למען הסדר הטוב - להערכתי הקידומת 3 מזמן לא מפארת את שנות גילה והיא חלפה ביעף על המספר 40 Tongue

המנתח שטיפל לה בשדיים חסך בסיליקון והוסיף גם אבנים (כנראה היה פועל בנין בגלגול הקודם) צחוק

מעבר לכך, למחפשי השחרור הדיסקרטי והמהיר - יודעת ואוהבת לשאוב היטב, ומקבלת כל כלי באהבה

מגבלה קלה - בעיות חניה קשות באזור

לא משהו לרוץ לספר לח'ברה ולשוב לביקור נוסף

15
שלום לכולם
אחרי תקופה בה הייתי צופה בפורום, הגיע הזמן שאשמיע את קולי ואתרום מנסיוני.
יצא לי פעם אחת לבקר את המסולקנת החביבה אחרי שלא תפסתי את ריקי (אין על ריקי באזורינו)
ואני יכול לדווח בשמחה שהג'ינג'ית לא נופלת מריקי.
הן מקבלות באותו מקום (מקור לבילבול מסוים בן חברי הפורום)
נשיקות, מיזמוזים, מציצה חשופה..לא זכור נכונות לאקסטרות.
מקום פרטי.חביב.רגוע.
ללא ספק לצפוניים שבנינו היא נווה מדבר מרענן וכאמור מצבינו בקאנטים פה.אצבע למעלה
טוב לי או רע לי

17
טוב מה אגיד...
היה לי היום איזה 20 דקות בין פגישות באשור מוריה.אמרתי אני חייב שיחרור מהיר לפני...(-;
התקשרתי אמרה עוד כמה דקות להתקשר שוב..אני כבר מתחיל לחפש בפנקס המטרות עוד טלפונים באזור...בכל אופן התקשרתי למאיה וריטה אבל שם כרגיל עמוס..
חזרתי שוב למספר הטלפון של הגברת המדוברת (עליסה 052-8959910),והנה מצאתי חניה ועליתי..אני חצי הופתעתי לרעה חצי לטובה עוד לפני האקט עצמו:

לטובה- פתחה את הדלת אישה מעל גיל 40 (כפי שפרפר ציין..) אך חזה מתפותץ משמלה קייצית מחמיאה מאוד,עור חלק רגליים מאוד מושכות.היא איננה רזה אך בהחלט MILF במבט ראשון (וגם שני..אך ללא הפנים...) מטר שבעים ללא העקבים טוסיק שיש מה לתפוס,הדירה דירה פרטית (לא בטוח שהיא ישנה שם אבל אולי...) ודיסקרטית למרות שיש לט מעט מכרים מהאזור...

לרעה- פנים לא משהו כלל,גוף יחסית שמור אך בכל זאת אני מעדיף אותן פרגיות...
סיליקון קשה ממש (היו ממש רגעים שתפסתי אותם כמו מדף שנותן לי קונטרה...)
הבטן קצת גדולה אך ללא ספק היא איננה שמנה..

הגעתי כפי שציינתי כבר ממש לחוץ בזמן ויצא שאני תקתקתי אותה (חחח..).
הגעתי פפלינוס עבר מהון לשלטוןת הלכה לשים "בכספת" את הכסף וחזרה.
היא ישר התפשטה והפצירה בי "למה אתה לא מרגיש בנוח" (בצורה מאוד נעימה-למה אתה עוד עם בגדים...).
בכל אופן משכתי את ראשה בעדינות אסרטיבית לכיוון הבחור והיא כמובן לא סירבה והתחילה בליקוקים וידנית רפויים משהו..מפה הבנתי שאם ברצוני להתפרק בקרוב פה עליי לקחת פיקוד ומהר,התחלתי להזיז את ידיה לכיוון הביצים והחור האחורי תוך שאני מתחיל לאט אבל באגרסיביות סמויה (או לא כל כך סמויה...) לזיין לה את הפה...זה היה ממש כייף אני תמיד נהנה מהסצינה הזו..מפה לשם היא רצתה לעבור לגומיה (אהה שכחתי לציין כי המציצה היא בלי...) אך סירבתי היה לי כייף שם לעוד דקה שתיים,עברנו לדוגי עם קונטרות דיי טובות אני מוכרח לציין,קצת מסיונרית ופה התפוצצתי...כל הלחץ של הפגישה יושב לי בראש ואני אומר לה "סורי על התקתוק אבל אני חייב לרוץ היא עונה "אתה יודע לבחורה במקצועי אתה לא באמת חייב לומר זאת...." אני צחקקתי ויצאתי לדרכי...

סה"כ כפי שפרפר השכיל לציין אם אתה צריך עכשוי גמירה ואתה באזור חורב-ככר ספר תתקשר לא תצטער.אם יש לך זמן יש בחורות יותר שוות באזור אבל אני כנראה עוד אבקר פה...
גוף 7
זיון 7
פנים 5
תחת 6
סיליקון 4
יחס 8

עד הפעם הבאה...

18
הבנתי נכון???
ללא מעיל???

אם הגברת מסכימה ללא מיגון - אני לא מוכן!!!

||| הערת מנהלים : השאלה שלך מיותרת !!! תקרא היטב, הוא כתב במפורש !!!

[QUOTE=assLover] (אהה שכחתי לציין כי המציצה היא בלי...) [/QUOTE]
19LOLx82011-05-12 22:14:02
חייך לעולם, והעולם יחייך אליך

ואם לא, שילכו להזדיין! :-)

19
שלום לכולם,
מישהו יודע מה קורה עם אליסה/עליזה הג'ינג'ית שהיתה בנווה שאנן ?
-פעם אחרונה אני זוכר שהיא היתה באזור מרכז חורב,כיכר ספר.
המודעה שלה :

http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&AdvertiseID=4148

אם יש למישהו מושג איך אפשר להשיג אותה,או שיש לו פרטים עליה,אני אשמח לשמוע.

בתודה מראש

UMA2013-05-28 06:54:13
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”