כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 30 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

291
ביקרתי את רותי ולהלן רשמי מהאישה המדהימה הזאת חיוך. לאחר התכתבות איתה תיאמתי תאריך ושעה להגעתי, הגעתי אליה הביתה, באחד האזורים השקטים במרכז ת"א. פתחה לי את הדלת רותי הג'ינג'ית המדהימה, בורקת בעיניה הכחולות, לובשת חולצה שחורה החושפת את שדיה היפים, ומובילה אותי אל סלון ביתה. העדפתי לשתות יין לבן, רותי פתחה בקבוק יין, הכנסת אורחים למופת מוחא כפייה. אנו יושבים ומדברים על הפורום, על החוויות המיניות, ועל הספרים שאנחנו נהנים לקרוא, ועוד על הא ועל דא, נהניתי מאוד מהשיחה, רותי אינטליגנטית, אינטלקטואלית, וללא ספק אדם נפלא, שמזדהה עם החלש.
סיכמנו מראש עוד בהתכתבות שהמפגש שלנו יכלול משחקי כוח (מגיעה לרותי תודה ענקית על פתיחותה וגם תודה לחבר הפורום פייס, שהכיר לה את הנושאמוחא כפייה). סגרנו שנעשה משחק כוח פשטני, של לנסות להפיל אחד את השנייה על המיטה, לא לפני שנתתי לרותי ללפות אותי במספריים, נהנה מהלחץ המדוד שלה על צווארי, לא חזק מדי אבל בהחלט מדגים מי הבוסחיוך גדול. לאחר ששיחררה אותי מאחיזתה, פתחתי בפוט פטיש, מעניק לרותי הנאה משולשת, מוצץ כל אחת מאצבעות רגליה, לפי התור, מלקק אותן תוך כדי זה, ומעביר לה מסאג' כף רגל במקביל. מאוד התחרמנו, רותי אמרה שאני מוצץ לה את האצבעות כמו שמוצצים זיןShocked. שאלתי אותה אם היא רומזת שאני בעצם עושה סוג של סובלימציה לרצונות ההומוסקסואלים החבויים שלי (אני סטרייט אבל אתם יודעים, אי שם בתת מודע...Shocked) היא אמרה "לא אכפת לי, אני מאוד אוהבת הומואים". השתעשעתי מתגובתהצחוק, והמשכתי עוד קצת בעבודה על כפות רגליה, והחלטנו לעבור למתאבן העיקרי, משחקי הכוח והשליטה.

רותי די חזקה, אבל האישה המדהימה הזאת כמעט חסרת ניסיון בהיאבקות. עשיתי איתה שלושה סיבובים, מעמדת פתיחה של עמידה על הברכיים על המיטה, ואף שאני יותר "מאזו", מ"סאדו", ולמרות היותי גבר די מיניאטורי, לא התכוונתי לוותר. בכל שלושת הסיבובים, תפסתי את רותי מהצוואר, בעדינות, נזהר שלא להכאיב לה יתר על המידה אך בנחישות, ותוך כוונה ממשית לנצח, הפלתי אותה על המיטה, נשכבתי מעליה, ולאחר 3-2 דקות של מאבק היא נכנעה בכל אחד מהסיבובים, כאשר בכל אחת מהפעמים אני מנצל את עמדתי מלמעלה, כדי לנשק את הפנים היפות של רותי בנשיקות עדינות. המשכנו ב"מתאבן", ועברנו למשחקי שליטה, סיכמנו שהמנצח הוא זה שישלוט, אז העמדתי את רותי על 4, כאשר הישבן המושלם שלה כלפי מעלה, והתחלתי לטפוח עליו ביד חשופה, פעם מכה בלחי השמאלית ופעם בימנית, שוב בעדינות אך בנחישות, מווריד קלות, מהמילה ורוד, את לחיי ישבנה הצחוריםקריצה, ומתגרה קלות ברותי המנוצחתצחוק. באחד הספנקים החלקתי קצת יותר למטה, וראיתי שהיא די רטובה, אז התחלתי גם לעשות לה ביד, לוחץ לה על הדגדגן בין הספנקים.

פה הסתיים המתאבן, ועברנו למנה העיקרית Tongue. רותי השילה תחתוניה ופתחתי בירידות, ויניקות הדגדגן. רותי הגיבה כדרכה, בגניחות הנאה וצעקות מעירות שכניםצחוק, אבל בזכות הפורום הנפלא פה, הבנתי שזה מה שצפוי אז לא הופתעתי חיוך, והמשכתי במלאכה, תוך שאני מצרף גם אצבעות. לאחר מכן הצטרפו גם הצעצועים, ואני נשמעתי להוראותיה ובקשותיה של רותי, וכך לא יכולתי שלא להצליח במשימתי - הבאת רותי לאביונהאצבע למעלה, וכך באיזשהו שלב, בין הגניחות להתכווצויות, פרץ לו מפל אדיר שהשאיר שלולית משמעותית של חומר טעים מאוד (ליקקתי את האצבעות ואת אחד ממכשירי העזרEmbarrassed, באמת שהיה טעיםאצבע למעלה ) על הסדין. התרגשתי מאוד מהמראות (והטעמיםצחוק) להם נחשפתי, האורגמה העוצמתית של רותי עשתה אותי מאושר.

לאחר מכן קיבלתי מציצה חשופה מדהימה מרותי, שמאוד השתדלה, עשתה גם ליקוקי ביצים, העבירה את שדיה על אשכי, פשוט טיפול חלומימוחא כפייהמוחא כפייה, תוך זמן מה גמרתי, משאיר שלולית נוספת, על הסדיןEmbarrassed.

נפרדתי מרותי בנשיקה, היא אמרה שנהנתה איתי מאוד, גם מהסקס עצמו וגם ממשחקי הכוח והשליטה, הודתה לי על הזמן שבילינו יחד, ועל כך שהמשכתי בחשיפתה לעולם ההיאבקות ומשחקי הכוח, ואמרה שתנסה ללמוד עוד בנושא זה, שהוא קצת חדש לה. היות שאין דבר העומד בפני הרצון ואישה המחוברת למיניותה כמו רותי היא כוח אדיר, אני כבר מתחיל לחשוש מתוצאות ה"קרב" הבא שלנוOuch (סתאאם נו אתם זוכרים הרי שאני יותר לכיוון של "מאזו"חיוך גדול).

מיותר לציין שבכוונתי לחזור ולפקוד את רותי, והיא מאוד-מאוד-מאוד מומלצת, לכל מי שמעדיף סקס טוב ומושקע, וחוויה רגשית ממשית, בה שני הצדדים נהנים, על סקס סתמי עם מישהי שאולי תיראה יותר טוב מרותי, אבל תעשה טובה שהיא נותנת שירות.

294
שלום למלכת הסקס חיוך

אהובתי הנצחית, אמנם קצת באיחור אבל רציתי לומר לך תודה על אחר צהריים נפלא.

הייתי אצל רותי - בפעם אני לא יודע כמה - ולא יאומן איך בכל פעם היא מצליחה לחדש ולרגש אותי מחדש.
בפעם האחרונה, הג'ינג'ית המדהימה הזו, מצצה לי כמו שרק היא יודעת - זין, ביצים ורימינג מטמטם - וכשהזין שלי עמד במלוא תפארתו, קמה לפתע מהמיטה, נתנה לי פקודה לא לזוז ונעלמה מהחדר.
נשארתי שוכב לבדי בחדר הגדול שלה כשאני תוהה לעצמי מה היא מתכננת לה עכשיו. יותר נכון, מה היא מתכננת לי עכשיו.
כעבור שתיים-שלוש דקות היא חזרה עם חיוך ענקי על הפנים, עלתה על המיטה, נעמדה על ארבע בין הרגליים שלי, תפסה את הזין הזקוף שלי בשפתיה ופשוט שאבה אותו פנימה אל תוך פיה.
וואווווווווווו, בתוך הפה היו לה קוביות קרח, והיא התחילה לשחק איתן ועם הלשון שלה על הזין החם שלי. השילוב של קוביות קרח עם לשון חמה ורטובה כמו של רותי, שיגע אותי וגרם לי לקפץ ולרעוד במיטה כמו חולה פרקינסון, ואז... זה הגיע.
תוך כדי המציצה המטריפה שלה, היא התחילה לדחוף לי אצבע לתחת. לאט לאט, בעדינות, תוך שהיא מרטיבה לי את הרקטום ומדי פעם מחדירה אצבע ואז מוציאה וחוזר חלילה. ופתאום, הכניסה את כל הזין עמוק לפה שלה, יותר נכון לגרון שלה, ותוך כדי אני מרגיש משהו קר מאוד, קפוא ליתר דיוק, נכנס לי לתחת.
בלי בושה ובלי לחשוב פעמיים, היא דחפה לי קוביית קרח לרקטום תוך שהיא מוצצת לי את הזין ומשחקת לי עם היד השנייה בביצים.
אני כמובן, יותר נכון הוא כמובן, לא איחר להגיב והתפוצצתי לה ישר בתוך הפה.
כן, אני יודע שהיא לא אוהבת שגומרים לה בפה, אבל היא הודיעה לי מראש שהיא החליטה לנסות ולהתאמן על גמירה בפה והיא עושה את זה עם אנשים מסוימים, אלה שהיא מכירה והספיקה כבר להריח את הגמירה שלהם והיא חושבת שהיא תוכל לסבול אותה בפה המתוק שלה.
מה אגיד לכם חברים: לא רק שהיא יכלה לסבול את הגמירה שלי בפה שלה, אלא היא גם בלעה הכול עד הסוף ועוד ליקקה את השפתיים.

אז נכון שפצצת האנרגיה הזו לא תעשה את זה עם כל אחד, אבל בינינו, מה איכפת לי. איתי היא עשתה את זה וכנראה גם תעשה בהמשך. זכיתי Tongue

והאמת היא שבכל מקרה זכיתי, כי רק מי שחווה סקס עם רותי יכול להבין סקס טוב מהו.

אז רותי, אני רוצה לומר לך שוב תודה ענקית
אוהב אותך לנצח

עמית Heart

295

לעמית תודה על הדיווח הנפלא שמגלה טפח נוסף של רותי ומגרה לבקר אותה.

בנוסף לימדת אותנו טכניקה חדשה שתתרום לגיוון בחיינו המיניים. תודה
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

297
[QUOTE=בעל לשון הזהב] היי רותי זה אייל
קבעתי איתך היום בשעה תשע
תאמת אני מת להיפגש איתך
כי מימה שקראתי בפורום את מדהימה
אהבתי את הסיפור על קשירת העיניים
יש מצב לבצע את זה איתך[/QUOTE]

רגע ! בדיוק בשביל זה יש את מערכת ההודעות הפרטיות. 
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

298
[QUOTE=meet32]
... אני כמובן, יותר נכון הוא כמובן, לא איחר להגיב והתפוצצתי לה ישר בתוך הפה.

כן, אני יודע שהיא לא אוהבת שגומרים לה בפה, אבל היא הודיעה לי מראש שהיא החליטה לנסות ולהתאמן על גמירה בפה והיא עושה את זה עם אנשים מסוימים, אלה שהיא מכירה והספיקה כבר להריח את הגמירה שלהם והיא חושבת שהיא תוכל לסבול אותה בפה המתוק שלה.

מה אגיד לכם חברים: לא רק שהיא יכלה לסבול את הגמירה שלי בפה שלה, אלא היא גם בלעה הכול עד הסוף ועוד ליקקה את השפתיים.

אז נכון שפצצת האנרגיה הזו לא תעשה את זה עם כל אחד, אבל בינינו, מה איכפת לי. איתי היא עשתה את זה וכנראה גם תעשה בהמשך. זכיתי Tongue
...

[/QUOTE]
[QUOTE=רומנטי עדין]
לעמית תודה על הדיווח הנפלא שמגלה טפח נוסף של רותי ומגרה לבקר אותה.

[/QUOTE]

אני רוצה להסב את תשומת ליבך - מר רומנטי עדין - למה שהדגשתי באדום בציטוט של meet32 ולהראות לך שמה שקפצת וכתבת לא רלוונטי בכלל.
meet32 לא מגלה טפח נוסף של רותי אלא meet32 כתב מה שהיה ל-meet32 עם רותי ולא מה שיכול להיות לאחרים עם רותי.
הבנת הנקרא רומנטי עדין, משהו שדיברנו עליו כבר בהודעה פרטית וזה גם מחזיר אותי לשאלה ששאלתי אותך בהודעה פרטית: למה אתה קופץ עם כל מיני השגות אישיות שלך והבנות פרטיות שלך בפוסטים שבעצם נועדו לדיווחים ולא משתמש - כפי שראוי וצריך - בערוץ ההודעות הפרטיות שבדיוק לזה הוא נועד?!?

אני חוזרת ואומרת: לא גומרים לי בפה, דהיינו אני לא עושה הקצפה בשפתכם, למעֵט במקרים מיוחדים שעליהם אני מחליטה.
אבל אני כן מוכנה לגמור - למי שרוצה בכך כמובן - לכם בפה Embarrassed

ממני, הג'ינג'ית המשפריצה קריצה

redhead2011-03-09 02:34:42

299

שלום לכולם!!!

זהו דיווח מסוג אחר.

זהו דיווח שאני כותבת על משהו שאני עשיתי. זה לא סיפור ולכן לא כתבתי אותו בפוסט
הסיפורים שלי, אלא דיווח כמו דיווח שאתם כותבים, רק מנקודת המבט שלי. של רותי.

לפני יומיים התקשר
אלי בחור ואמר שהוא רוצה להגיע אלי למסאז' בלבד. כשטענתי בפניו שאני לא מסאז'יסטית
ושאלתי למה לא יותר מזה, הוא אמר שהוא לא עושה יותר מזה מחוץ לטריטוריה הביתית
שלו אבל הוא נדלק עלי ועל התמונות שלי ורוצה להיפגש איתי.

לאחר שכנועים מצידו
הסכמתי להיפגש איתו ולנסות. סוכם בינינו על פגישה באורך של חצי שעה בעלות של 300
ש"ח.

הוא הגיע, בחור כבן
30, נראה טוב או בשפתִי שלי – ממש ממש חמוד. ישבנו ושוחחנו קצת, והוא אמר לי שהוא
מעוניין במסאז' שיתפתח בהפתעה למסאז' אירוטי ובסופו הרפיה.

הוא התפשט. מכיוון
שאין לי מיטת עיסוי, אמרתי לו שישכב על המיטה שלי כשראשו בקצה וזאת על-מנת שהגב
שלו יהיה ישר לחלוטין. אני התפשטתי חלקית ונשארתי עם חוטיני וחולצה והתחלתי
במלאכה.

שמתי שמן בכפות ידי
והתחלתי לעסות את גבו, לעשות לו מסאז' כמו שלימד אותי מישהו. עיסיתי אותו מהעורף
ועד לכפות הרגליים ואז עליתי והתיישבתי על רגליו כשאני ממשיכה לעסות את גבו
ושכמותיו ואז, בלי שהוא שם לב לכך, הורדתי את החולצה, התכופפתי והתחלתי לעשות לו
בודי מסאז' עם השדיים שלי.

זה היה מחרמן בטירוף
והוא התחיל לגנוח ולהתפתל וביקש להסתובב. כשהוא היה על גבו, התיישבתי על הברכיים
בין הרגליים שלו והתחלתי לעסות את פנים הירכיים שלו תוך שאני עוברת ברפרוף עם
אצבעותי על מפשעתו ועל הביצים שלו.

כבר היה לו קשה מאוד
להתאפק והוא אמר לי שהוא מת לגמור.

שמתי עוד קצת שמן על
השדיים שלי והתכופפתי כשאני תופסת את הזין שלו ביניהם ועושה לו
tits-fuck.
לא עברו 10 שניות והבחור גמר בשפריץ אדיר.

הוא אמר לי שזה היה
בין המסאז'ים הכי טובים שהוא קיבל בחיים שלו, והוא קיבל הרבה. ואני פשוט הייתי
באופוריה. הייתי כל-כך מבסוטית שהצלחתי לעשות משהו שהוא חדש בשבילי, ולעשות את זה
בצורה הטובה ביותר האפשרית ובעיקר הייתי מאושרת שעשיתי לו כל-כך טוב עד שהוא יצא
מכאן עם חיוך מאוזן לאוזן עם הבטחה לחזור בקרוב.

ציונים:

גוף – 9

תחת – 10

זין – 10

השפרצה – 12

טיפול מסאז' –
10,000 (כולל שמן גיר צחוק)

הערת מערכת:

חלוקת
הציונים נכתבה בבדיחות הדעת כי לא שיניתי את דעתי ואני עדיין נגד חלוקת ציונים מבַזָה.

שלכם,

רותי המסאז'יסטית Tongue

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”