כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 54 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

531
[QUOTE=LOVE_YOU_VERY]כמה עולה כזו בדיקה?
אולי גם כל לקוח יציג כזו בדיקה לפני שהוא נכנס לבחורה עובדת?

בצורה כזו כולם יהיו יותר בריאים, בטוחים וישנו טוב יותר בלילה....

מירב רק בריאות !

[/QUOTE]

בתחנה המרכזית הבדיקה היא חינם.
אני לא רוצה להרוס לכם את המסיבה, אבל בדיקות כאלה שימושיות יותר לפני כניסה לקשר קבוע עם בן/בת זוג שאתם יודעים שלא ישכב בנוסף עם שותפים אחרים.
אני מקווה שלא תחשבו שזה תחליף למין מוגן עם שותפים ארעיים.

מירב, ברוכה השבה, התגעגתי :)

533
הסיפור שלה

אתה רואה אותה ממרחק של כשלושה מטרים ו-200 פעימות לב בדקה. לאט לאט אתה מתקרב, לאט לאט הלב מגביר את זרימת הדם. חיוך קטן. שלך. שלה. ואז אתה רואה את העיניים שלה. פאק, מה עכשיו?

פעם אחת חרדי שם עליה כרית - פעולה שתוארה על ידה כמשל להתעלקות הממסד הדתי על החברה החילונית בישראל, ופעם אחרת היא אירחה גבר עצום מימדים, כזה שאף בחורה אחרת לא הסכימה  להתקרב אליו, והצליחה לראות את היופי שמאחורי הכיעור האנושי החיצוני. אם את/ה כאן, סביר להניח שכבר קראת על חלק ממעלליה הלא מעטים של הזונה המאושרת - אהבת את חלקם, הזדהית, פינטזת או אפילו הזדעזעת. אבל המשכת לקרוא.

באותו הרגע אתה מנסה לסדר את הפער שנוצר בין הדמיון למציאות. בין אלפי הרגעים בהם דמיינת אותה - למרות התמונות והוידאו החושפים-לא חושפים - לבין אותה שנייה חד פעמית שלא תחזור לעולם, בה אתה יכול לשפוט בעצמך ובעזרת כל הכלים שברשותך את הבחורה שממול. זה קורה אלפי פעמים ביום: בבר השכונתי שלך, בעבודה, בטיול עם הכלב ובזמן שאתה מחכה לטיסה הבאה שתיקח אותך לאותו מקום, אבל עם מטבע שונה. וזה קורה פעם בחיים.  

כאדם שחי בתוך עמו, ועמו חי בתוך תוכו, אני ממהר לשפוט אנשים. בחברה הקפיטליסטית שמרנית בה אנו חיים, אין כנראה דרך אחרת לשרוד. בזמנים בהם אנחנו חייבים לסנן מאות ואלפי מסרים פרסומיים בכל רגע נתון, לא נותר לנו אלא לעבד כל פיסת מידע לפי תבניות מוכנות מראש. אצל חלקנו יש יותר, אצל אחרים פחות. 

רק לפי הסיפורים שלה אפשר בקלות להתחבר לאדם ולהרעיף אמפטיה. אבל רבאק, אולי פשוט יש לה כישרון כתיבה אותו היא מנצלת לשיווק עצמי או שבאמת היא כל כך טובה במה שהיא עושה ומצליחה להתעלם מכל סטיגמה הקשורה לכך? בחשדנות המשכתי לקרוא עוד ועוד עד שהתקבלה במוחי המקובע תמונה ברורה יחסית של אותה זונה מאושרת. כמובן שלא מדובר באדם טיפש, נהפוך הוא. בין השורות אפשר מפעם לפעם למצוא סרקאזם חינני והומר עצמי שמובלט, אבל רגע, זה לא אמור להיות טור פרשני במוסף ספרים של "הארץ".  

הודעה נשלחה, הודעה נתקבלה, פגישה תואמה. הגעתי. ואז אתה רואה את העיניים שלה. ואז אתה שומע את הקול שלה שמעולם אפילו לא ניסית לדמיין.  והשיחה מתארכת, עוד נושא ועוד דיעה. עוד שאלה וגם שתיקה לא מביכה. 

כבר הרבה מאוד זמן שלא זיינתי. זמן כפול פי כמה מכך לא עשיתי אהבה. יותר משניהם יחד לא פגשתי בן אדם במלוא מובן המהות של ההגדרה. 

מירב, 

הייתי אצל בחורות עובדות לפנייך, אליהן הגעתי כנאיבי ויצאתי מסופק ומרוצה, אך פסימי. הגעתי אליך עדיין כנאיבי, והשארת אותי אופטימי. רק אושר. 

הנאיבי

537
גם אני זכיתי לטעום מהדבר הזה שנקרא מירב. גם אני הייתי רוצה לנסות, כמו רבים וטובים כאן לפניי, לתאר את מה שחוויתי.

אבל השאלה היא, האם אני יכול? היש בי את היכולת להכניס חוויה מטורפת לתוך מספר משפטים?

לא, אני לא כמוך מירב. רק את יכולה להכניס עונג עילאי, שאנשים חווים במשך שנים, לתוך פגישה אחת בנינו.

אין, אין מילים בשפה העברית ובכל שפה אחרת בעולם שיוכלו לתאר את החוויה המטורפת
שחוויתי איתך. החל מהשיחה הקולחת והכיפית כמו גם הנשיקה האלוהית שלך וכלה
בסקס המדהים.

אחרי
שיצאתי מדירתך נסעתי לים ישבתי באיזה פאב עם מוזיקה שהולמת את הרגע.
הזמנתי כוס בירה וישבתי לבד עם עצמי, מנסה לעכל את מה שעברתי it was the best day of my life. (אין
לי מושג כמה זמן זה היה, הזמן איבד את משמעותו כבר ברגע שנכנסתי לדירתך).

עד עכשיו אני לא לגמרי מעכל את עוצמת החוויה, לא יודע אם אי פעם אוכל.

כזו
את, מגלה טפח ומכסה טפחיים משאירה טעם של עוד. הייתי רוצה לבוא שוב רק
בשביל לראות אותך, רק בשביל לדבר ולו על מצב הפילים באפריקה, את יודעת מה
גם לטעום עוד קצת
מהנשיקה השמיימית שלךקריצה.

עד אז, אני רוצה לומר לך תודה.

538
המעבר לשעון קיץ הוא תרוץ מספיק טוב לשוב ולבקר את מירב.

אבל מי צריך תרוץ?
כרגיל אין על האירוח של מירב,
באמת שלא התראנו הרבה זמן (בגלל זה היא התנפלה עלי בנשיקות לא נגמרות לכשהופעתי במפתנה?)
כוס יין...xxxxxx...ועוד כוס יין...ומבטים מלאי משמעות (מטריף)

מלבד הבקשה המיוחד שביקשתי ממירב מראש להכין עבורי...אני הכנתי עבורה הפתעה מתוקה וקופצנית (סוכריות מתפוצצות)
ומירב יודעת לתפעל כל דבר אורלי (מתפוצץ או לא...) ברקע דייב גאהן משקשק את הדזיז ואני רק חושב "פאק, בגלל שעון הקיץ הרווחתי שעה של פינוק"

נ.ב.
מסתבר שמירב חובבת סרטי אימה סוג ג'
אז לבעלי קיבה חזקה (בלבד):
martyrs- קודושות מעונות, 10 בסולם פורטובלו.

צפיה מהנה

[TUBE]AcWH753WL_c[/TUBE]

פורטובלו2011-04-04 20:18:32

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”