כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 33 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

321
שלום לכולם, רציתי לשתף אותכם ולספר לכם על רותי בקצרה...

להיות עם רותי זו חוויה בלתי נשכחת, החל מהרגע שנכנסתי אליה לדירה בפעם הראשונה ידעתי שאני הולך להינות בטירוף, אבל לא דמיינתי לעצמי שאהנה ואגיע לסיפוק ברמות שהגעתי אליהן.

רותי בשלה מנוסה ונוטפת סקס, היא פשוט נהנית מזה שאתה נהנה וזה מה שהופך את הביקור אצלה לחוויה שאי אפשר להשיג במקום אחר. בכל פעם שיצאתי ממנה הייתי פשוט סחוט מהנאה.

הייתי אצל רותי 3 פעמים עד כה, אני מגיע מירושלים ואם הייתי יותר קרוב אני בטוח שהמספר היה גדול בהרבה...

אז תהנו, כל עוד יש לכם הזדמנות - זה דבר נדיר!

רק מלהזכר ולכתוב עליה אני נהיה חרמן... בקרוב אראה אותך שוב רותי!

אם יש דשא יש משחק! O_O

322

אם חשקה נפשכם לבקר אצל עלמה משפריצה, עליכם לדעת מראש שכדי לזכות בהשפרצה בה חפצתם, יהיה עליכם להשקיע הרבה אנרגיה וזמן שלעתים נחשבים יקרים. כבר כתבו ופארו כאן קודמי את תכונותיה היקרות של רותי כאומנית מומחית לסקס, ואכן כל המבקר אצלה זוכה לחוויות סקס נדירות. אולם אלו מביניכם החפצים בהשפרצות, סדרו תחילה בסדר הפוך את המתגים במוח שלכם. כדי להשיג השפרצה מרותי עליכם להשקיע המון, כשבמקביל איברי גופכם היקרים ממתינים בצמאון למגע של אברי אישה, ממתינים מתוחים, נרגשים ובלתי ממומשים. כדי להשקיע בהשפרצה של רותי עליך לדעת כי במשך 10-20 דקות רצוי שתשכח מהדרישות של הגוף שלך ושלל איבריו, ותשקיע בגרוי של רותי. תחילה עליך להשקיע בעבודה עדינה וממושכת על הדגדגן שלה שהוא " הסטרטר של המנוע" כפי שאומרת המשפריצה. בהמשך יתחילו אצבעות ידיך לעבוד באופן בלתי פוסק בחיפוש וגירוי נקודת הג'י של הרותי במשך דקות ארוכות. במקרה שלי האצבעות עייפו למדי ואז הן הוחלפו בויברטור השחור המפורסם. וכל הזמן הזה רותי גונחת, רותי שורקת, רותי מעלה עשן עד שפתאום משתרר שקט מהוסס ומוזר ומפל מים, לפעמים אדיר, לפעמים חלש, גולש על ידיך ואצבעותייך ומתפזר על הסדין האומלל.

לסיכום: אם אתה מהטיפוסים שבאים אל רותי ומוכנים להתאמץ כדי שהיא תיהנה, בו בזמן שהיישות שלך מחכה לתורה מאוחר יותר, אין ספק שההשפרצה של רותי תהיה לך חוויה מאד נעימה ומספקת.

אם אתה רוצה קודם כל לספק את צרכיך המיניים ואינך רוצה/יכול להשקיע זמן רב בסיפוק של רותי, ותר מראש על ההשפרצה ותקבל מרותי אחלה סקס כפי שתארו כל קודמי בשרשור.

19LOLx82011-05-05 19:23:31
אצל סוסון הים הזכר בהריון

323
לאחרונה ביקרתי פעמיים אצל רותי. שתי הפעמים כללו משחקי כוח, הפעם הראשונה מבין השתיים היתה די דומה למפגש הראשון שלי עם רותי - התאבקנו, ניצחתי אותה בכל הסיבובים חוץ מאחד, העמדתי אותה על הברכיים והצלפתי בישבנה, ביד חשופה ובשוט. מה שכן בגלל הניצחון שלה באחד הקרבות, ובגלל שלא הצלפתי בה טוב לטענתה היא הצליפה בי קצת גם כן. אח"כ ירדתי לה, ולאחר הפעלת המכשירים הפכה המיטה לבריכת שחייה. לאחר שבאה על סיפוקה רותי העניקה לי טיפול אוראלי מרשים, וסיימה בעבודה ידנית, וגמרתי גמירה חזקה מאוד.
בסיבוב השני עשינו אחד לשנייה מסאז'ים, שגם מהם מאוד נהניתי.

בפעם השנייה גם כן פתחנו במשחקי כוח:
בסיבוב הראשון עשינו הורדות ידיים, ורותי ניצחה אותי, יש לה ימנית מאוד-מאוד חזקהOuch.
בסיבוב השני אני ניצחתי, למרות שהתחלנו מעמדה לפי בחירתה של רותי, והיא העדיפה להתחיל בשכיבה, כאשר היא תופסת את צווארי במספריים. בקושי רב הצלחתי להיחלץ, אבל מכאן השכבתי אותה על הגב וניצחתי כאשר בדרך אני מדביק לה נשיקות בשפתייםצחוק.
בסיבוב השלישי ניצחתי גם כן. בסיבוב הרביעי רותי תפסה את צווארי בידיה - היא למדה המון על היאבקות מאז תחילת המפגשים איתי ועם פייסמוחא כפייה - נאבקנו כשאנו עומדים על הברכיים, והיא הצליחה להפיל אותי על הבטן, והתיישבה על גבי. ניסיתי לקום, הצלחתי לעמוד על ארבע אבל היא הפילה אותי פעמיים חזרה על המיטה, ואח"כ תפסה אחת מידי, פרשה אותה על המיטה והעמידה ברך מעליה, כך שנכנעתי לה, כי לא ראיתי איך אני אצא משם.
בסיבוב החמישי הרגשתי כבר תשישות, ורותי התגרתה בי בליטופים, ובכך שעשתה לי ווג'י. את הסיבוב התחלנו בעמידה ליד המיטה, רותי הפילה אותי תוך איזו דקה על המיטה התיישבה עלי, ונישקה אותי בפה, מנצלת את עמדתה למעלה. לא הצלחתי לצאת מתחתיה והעדפתי להיכנע, ורותי ניצחה 3-2 בקרבות בינינוEmbarrassed.
רק בשביל המראה שלה מקפצת כמו ילדה בת 12 בצעקות "ניצחתי, ניצחתי, יש, יש" היה שווה להפסיד חיוך גדול.
לאחר ההפסד הצעתי שרותי תרכב עלי, והיא רכבה, תוך שהיא מכפכפת אותי בתחת. אח"כ היא המשיכה בהצלפות ביד חשופה, כאשר אני עומד לפניה על הברכיים, וזאת תוך גיחות אל איבר המין שלי, ובליווי התגרויות ("חשבת שתנצח אותי חלשלוש, אבל התברר שאני יותר חזקה ממך"), מאוד נהניתי ורותי משכה אותי בתום ההצלפות ללקק אותה. תוך כמה דקות של ליקוקים עברנו להפעלת מכשירים (כנראה המאבק והשליטה בי גירו אותה) ורותי גמרה די מהר תוך צעקות מעירות שכניםצחוק, וכרגיל עשתה אותי מאושר בכך.

לאחר שבאה על סיפוקה פנתה לספק אותי, כאשר הפעם הייתי אמור לגמור לספירת "10", מותר היה לי לגמור לפני אבל לא אחרי, והייתי אמור לקבל הצלפות אם לא עמדתי בכך. רותי עשתה לי בודי מסאז', מין אוראלי, וכשהזדקרתי ונהייתי קשה, פנתה לעבודת יד לסיום. בספירה עד עשר גמרתי גמירה מאוד חזקה, אולי הכי חזקה שהיתה לי אי פעם. לאחר מכן לא היה לי כוח לכלום אז סתם שכבנו והתלטפנו.
רותי פשוט מדהימה בהגשמת פנטזיות רב גוניות ביותר. אני מתכוון לחזור אליה עוד ועוד ועוד, וגם לכל החברים אני מציע לפקוד את רותי, כי היא נהדרת Heart

324
תודה רבה מאמי, היה לי כייף לא נורמלי לנצח אותך
ובפעם הבאה יהיה לי כייף עוד יותר לא נורמלי Evil Smile

רציתי לומר לכל מי שניסה להיפגש איתי בשבוע האחרון ולא כל-כך הצליח
שאני מצטערת על חוסר הזמינות שלי - דברים קורים בחיים
מבולבל

מהיום אני הרבה יותר זמינה ומזומנה Embarrassed

רותי

326

ביקרתי היום את רותי. קצת קשה להוסיף ולחדש על רותי מעבר למה שכבר נכתב. היא משקיעה ומפנקת, נותנת שירות מכל הלב וניכר שהיא נהנתה לפחות כמוני. לאחר שיחה של הכרות, התחלנו להתמזמז, להתפשט, להתנשק ומשם הדרך למיטה הייתה קצרה. פינקתי את הגברת בירידה ארוכה עם לשוני הארוכה בשילוב אצבעות וויברטור, והיא פינקה אותי ברעידות וגמירות שהסתיימו באותה השפרצה נכספת. Star

לאחר מכן זכיתי למציצה שלא מן העולם הזה. בפעם הראשונה בחיי הרגשתי זרמים עד לאצבעות הרגליים אצבע למעלה המשכנו לרכיבה סוערת ומשם לדוגי ולאנאלי לוהט תוך כדי הכרות עמוקה עם כניסת האומנים. קריצה רותי גמרה מספר פעמים - אני הייתי בדרכי לרקיע השביעי. ובגראנד פינלה - המציצה. אח המציצה ! מוחא כפייה אורגזמה כזו כבר מזמן לא הרגשתי. יצאתי ממנה עטוף בזרמים חשמליים מדדה ומרחף כל הדרך חזרה למשרד.

רותי - נשיקה גדולה לסוף שבוע מחוייך Hug
Everybody needs a bozzom for a pillow

327
פגאסוס..

טוב לשמוע שנהנית ..
נראה כאילו עוד מעט הצינור מים הראשי בבית שלה התפוצץ מרוב "הרעידות אדמה" שקרתה שם..
במחשבה שנייה .."הצינור מים הראשי" שהתפוצץ לו זו הגמירה של רותי אצבע למעלה
אמנם רותי לא הכירה עד כה את האח הגדול אבל ממה ששמעתי עליה היא שובבה לא קטנה ואחלה של אישה עם ראש על הכתפיים!

נ.ב -
נראה לי שצריך לנוח יומיים אחרי כזה דבר צחוק

SEXHUNTER2011-06-06 18:10:09
Follow your instincts, not your horniness

329
) ביקרתי את רותי היקרה בשבוע שעבר
זו לי הפעם השניה הביקור במעונה של הגברת
בפעם הראשונה ב-2009 טרם היותה סלב צחוק

כרגיל הגברת הולכת ומתשתבחת ... אין דברים כאלה StarStar

הייצי אצלה בערך שעתיים וחצי ואינסוף גמירות

ראשית כל קיבלתי מציצת גרון עמוק ויש לי ..... היה לה קשה אך עמדה במשימה בגבורה ...מוחא כפייהמוחא כפייה

לאחר מציצה עמוקה כאשר הראש בגרון קיבלתי כמובן רימינג מוטרף.... שזה לא מפתיע כיוון שהיא ידועה בליקוקי תחת המדהימים שלה

זיון רגיל , ליקוקי כוס תחת ביציים וכו'.... על לגמירה מיוחלת של הגברת ... כמובן שאני כבר לאחר הסיבוב הראשון במציצה כבר.מוחא כפייה

המשך אוננות עם הדילדו להשפרצות של הגברת קצת מכות עלהכוס תוך כדי והופ המיטה מתמלאת בנוזל ..... הגברת השפריצה

אני מוכרח לציין שזו לי הפעם הראשונה שאני רואה אישה משפריצה ... (מה לעשות בפעם הקודמת לא הצליח לה...)

אחרי ההשפרצות מנוחה קלה ועוברים למנה העיקרית ... מציצה קלה מריחה של קרם על הזין עם קונדום כמובן... והופ דחיקה של הזין לישבן רותי צורחת למרות הניסיון שלה עם איברים טענה שמעולם לא ראתה או קיבלה כזה אורך ועובי .... יש לציין שלו היה לה פשוט אך לאחר שראתה בזה אתגר (כמו בדפיקת גרון לעיל) היא נכנסה לאקסטזה עד שקיבלה את כולו בישבן כמו שיפוד

לאחר שיפוד שארך זמן מה גמרתי שוב בתרועה רמה ...

הבטחתי לדווח והלכתי לדרכי שמח וטוב לב ... כאשר אני יודע שהשאתי מאחור עוד ישבן כואב ...

אבל אין כמו רותי בזיונים אמנם לא לאוהבי החטובות והצעירות אך רמת ה-IQ ואיכות הסקס שוות ותאמינו לי זה ל אנמוך בכלל....

ביי רותי עד הזיון הבא

StarStarStar כוכבי מישלן

330
לא היה לי פשוט זה בלשון המעטה יקירי ואתה יודע את זה.

אבל יש לציין שמאוד מאוד נהניתי, בעיקר מהאתגר שבעניין וגם קצת ממך קריצה

תודה רבה על הדיווח גבר ועוד יותר תודה על מה שיש לך בין הרגליים.

נהניתי לנצח את עצמי צחוק

Star Star Star רותי ומישלן

נ.ב.
יש לי נקודה בישבן שעדיין כואבת Embarrassed

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”