הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]
322אם חשקה נפשכם לבקר אצל עלמה משפריצה, עליכם לדעת מראש שכדי לזכות בהשפרצה בה חפצתם, יהיה עליכם להשקיע הרבה אנרגיה וזמן שלעתים נחשבים יקרים. כבר כתבו ופארו כאן קודמי את תכונותיה היקרות של רותי כאומנית מומחית לסקס, ואכן כל המבקר אצלה זוכה לחוויות סקס נדירות. אולם אלו מביניכם החפצים בהשפרצות, סדרו תחילה בסדר הפוך את המתגים במוח שלכם. כדי להשיג השפרצה מרותי עליכם להשקיע המון, כשבמקביל איברי גופכם היקרים ממתינים בצמאון למגע של אברי אישה, ממתינים מתוחים, נרגשים ובלתי ממומשים. כדי להשקיע בהשפרצה של רותי עליך לדעת כי במשך 10-20 דקות רצוי שתשכח מהדרישות של הגוף שלך ושלל איבריו, ותשקיע בגרוי של רותי. תחילה עליך להשקיע בעבודה עדינה וממושכת על הדגדגן שלה שהוא " הסטרטר של המנוע" כפי שאומרת המשפריצה. בהמשך יתחילו אצבעות ידיך לעבוד באופן בלתי פוסק בחיפוש וגירוי נקודת הג'י של הרותי במשך דקות ארוכות. במקרה שלי האצבעות עייפו למדי ואז הן הוחלפו בויברטור השחור המפורסם. וכל הזמן הזה רותי גונחת, רותי שורקת, רותי מעלה עשן עד שפתאום משתרר שקט מהוסס ומוזר ומפל מים, לפעמים אדיר, לפעמים חלש, גולש על ידיך ואצבעותייך ומתפזר על הסדין האומלל.
לסיכום: אם אתה מהטיפוסים שבאים אל רותי ומוכנים להתאמץ כדי שהיא תיהנה, בו בזמן שהיישות שלך מחכה לתורה מאוחר יותר, אין ספק שההשפרצה של רותי תהיה לך חוויה מאד נעימה ומספקת.
אם אתה רוצה קודם כל לספק את צרכיך המיניים ואינך רוצה/יכול להשקיע זמן רב בסיפוק של רותי, ותר מראש על ההשפרצה ותקבל מרותי אחלה סקס כפי שתארו כל קודמי בשרשור.
323בסיבוב השני עשינו אחד לשנייה מסאז'ים, שגם מהם מאוד נהניתי.
בפעם השנייה גם כן פתחנו במשחקי כוח:
בסיבוב הראשון עשינו הורדות ידיים, ורותי ניצחה אותי, יש לה ימנית מאוד-מאוד חזקה

בסיבוב השני אני ניצחתי, למרות שהתחלנו מעמדה לפי בחירתה של רותי, והיא העדיפה להתחיל בשכיבה, כאשר היא תופסת את צווארי במספריים. בקושי רב הצלחתי להיחלץ, אבל מכאן השכבתי אותה על הגב וניצחתי כאשר בדרך אני מדביק לה נשיקות בשפתיים

בסיבוב השלישי ניצחתי גם כן. בסיבוב הרביעי רותי תפסה את צווארי בידיה - היא למדה המון על היאבקות מאז תחילת המפגשים איתי ועם פייס

בסיבוב החמישי הרגשתי כבר תשישות, ורותי התגרתה בי בליטופים, ובכך שעשתה לי ווג'י. את הסיבוב התחלנו בעמידה ליד המיטה, רותי הפילה אותי תוך איזו דקה על המיטה התיישבה עלי, ונישקה אותי בפה, מנצלת את עמדתה למעלה. לא הצלחתי לצאת מתחתיה והעדפתי להיכנע, ורותי ניצחה 3-2 בקרבות בינינו

רק בשביל המראה שלה מקפצת כמו ילדה בת 12 בצעקות "ניצחתי, ניצחתי, יש, יש" היה שווה להפסיד

לאחר ההפסד הצעתי שרותי תרכב עלי, והיא רכבה, תוך שהיא מכפכפת אותי בתחת. אח"כ היא המשיכה בהצלפות ביד חשופה, כאשר אני עומד לפניה על הברכיים, וזאת תוך גיחות אל איבר המין שלי, ובליווי התגרויות ("חשבת שתנצח אותי חלשלוש, אבל התברר שאני יותר חזקה ממך"), מאוד נהניתי ורותי משכה אותי בתום ההצלפות ללקק אותה. תוך כמה דקות של ליקוקים עברנו להפעלת מכשירים (כנראה המאבק והשליטה בי גירו אותה) ורותי גמרה די מהר תוך צעקות מעירות שכנים

רותי פשוט מדהימה בהגשמת פנטזיות רב גוניות ביותר. אני מתכוון לחזור אליה עוד ועוד ועוד, וגם לכל החברים אני מציע לפקוד את רותי, כי היא נהדרת

324ובפעם הבאה יהיה לי כייף עוד יותר לא נורמלי

רציתי לומר לכל מי שניסה להיפגש איתי בשבוע האחרון ולא כל-כך הצליח
שאני מצטערת על חוסר הזמינות שלי - דברים קורים בחיים

מהיום אני הרבה יותר זמינה ומזומנה

רותי
325

326ביקרתי היום את רותי. קצת קשה להוסיף ולחדש על רותי מעבר למה שכבר נכתב. היא משקיעה ומפנקת, נותנת שירות מכל הלב וניכר שהיא נהנתה לפחות כמוני. לאחר שיחה של הכרות, התחלנו להתמזמז, להתפשט, להתנשק ומשם הדרך למיטה הייתה קצרה. פינקתי את הגברת בירידה ארוכה עם לשוני הארוכה בשילוב אצבעות וויברטור, והיא פינקה אותי ברעידות וגמירות שהסתיימו באותה השפרצה נכספת.

327

328יום יומיים!!!!

329זו לי הפעם השניה הביקור במעונה של הגברת

330אבל יש לציין שמאוד מאוד נהניתי, בעיקר מהאתגר שבעניין וגם קצת ממך

תודה רבה על הדיווח גבר ועוד יותר תודה על מה שיש לך בין הרגליים.
נהניתי לנצח את עצמי

נ.ב.
יש לי נקודה בישבן שעדיין כואבת