כ בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות - סקס אדיר

בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות

1

ברוכים הבאים לפוסט שלי חיוך גדול

לתמונות נוספות כנסו לקישור הבא:

אני בר, צברית בת 23 המארחת בדירתי הפרטית (!!!)
ברמת גן (דיסקרטית ופרטית לחלוטין).

הדירה חדישה ומשופצת ונעימה מאד לשהייה.

אני שמנה ...

לחובבי הרזות-אני לא הכתובת !! לא סתם אוהבת לקרוא לעצמי שמנמונתקריצה,
בהירה, חלקה, קומפקטית (יענו נמוכה)
ובעלת חזה פשוט גדולללללל (FF טבעי למבינים בלבד)
יש שמתארים את פניי כחמודות עד נאות מאד ויש שמכנים אותי הביישנית המסמיקנית Embarrassed.

מצרפת גם את התמונות הבאות שהן תמונות שלי ואמיתיות לגמרי.

סקס עם זונות צבריות ישראליות בר המוצצת זיונים בהנאה

בהמשך עוד תמונות סקסיות שלי
(נא לא לדלג על המלל האינפורמטי ולא להתבלבל מתמונות החזה שלי)

אוהבת סקס, לפנק וגם להתפנק וחרמנית 24/7 ... ומתחברת לבני 25 ומעלה ... .... ...

אז מה אני מציעה?

מפגש לשעה עגולה ולא מקוצצת בצורה הכי חברית וידידותית שניתן לדמיין, ממש כמו עם חברה כולל ברוב המכריע של המקרים נשיקות צרפתיות רטובות ומענגות (גם אני אוהבת להתנשק, אז אנא הקפידו על הגיינת פה מראש ובכללTongue).

המפגש כולל אוראלי מפנק

בלי קונדום כולל אפשרות לגמירה בפה קריצה

סקס מטריף... שגם אני נהנית ממנו כי אני באמת אוהבת את מה שאני עושה Embarrassed

במפגש של שעה אני לא מגבילה את מספר האקטים אבל אני כן יכולה להגביל את הזמן לשעה קצובה (נא לא להתפס למצבים שבהם אני כן נמרחת מעבר לזמן כסטנדרט שמצופה ממני Shocked)

לחסידי האנאלי אני לא הכתובת (לא אוהבת לא מתחברת וזה גם כואבבבבכי)

עלות האירוח במעוני 500 שח כאמור לשעה לפי מה שכתבתי.

אני משנה את צבע השיער שלי מדי פעם לפי העונה צחוק אוהבת אדמוני בד"כ אבל העונה אני בעלת שיער בצבע שנע בין חום לשחור.

ההתקשרות איתי נעשית קודם כל באמצעות הודעות פרטיות ולאחר מכן אני מספקת מספר טלפון להתקשרות, כמובן שניתן לתאם בקשות ודברים נוספים בערוץ הפרטי ...

ספרו לי על עצמכם ... בלחיצה על החתימה שלי.

למי שאינו חבר בפורום יש את האפשרות לתקשר איתי דרך ה EMAIL שלי:

נא לכתוב לי שאתם מהפורום ולספר מעט על עצמכם.

שמחה להיות כאן ומתפללת לקבלת פנים נעימה.

בר, המוצצת בה' הידיעה קריצה

נ.ב

היה כאן בפורום דיון עליי כשעוד אירחתי בדירת חדר בת"א. אז מי שמעוניין לקרוא את ההיסטוריה שלי בתור "מור המוצצת"
מוזמן לעיין בדיון הישן:

לא מתחברת כיום לשם "מור" ולכן ויתרתי עליו.חיוך גדול

כמו כן ההנהלה הבטיחה לצרף ציטוטי דיווחים חדשים יותר לפוסט הטרי שלי.

שמנמונת2012-01-11 20:21:23
לחצו כאן להתכתבות פרטית איתי

לחצו כאן לתמונות שלי

בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות

2
בר,
ברוכה הבאה בצל קורתנו ולהלן הציטוטים המובטחים מדיווחים עדכניים.

[QUOTE=gunner בתאריך 18/-03-/2011]

אתמול כשנכנסתי לפורום, עברתי על רשימת המשתתפים הפעילים וראיתי שמפיעה שם מישהי שאיני מכיר, שקוראת לעצמה שמנמונת.

התחלנו להחליף מסרים שנגמרו בשיחת טלפון בלילה וקביעה להפגש היום בשעות הבוקר המאוחרות.

נדלקתי, כי אהבתי את צורת הכתיבה וההתבטאות ובעיקר אהבתי את הזרימה שהיתה במהלך שיחת הטלפון.

היא קוראת לעצמה בר ומצהירה על גיל 23 וחצי בדיוק.

סטודנטית שעושה כרגע הפוגה מלימודיה לפרק זמן נתון.

נמוכה (1.55 מטר גובהה), שמנמונת שיש יגדירו כשמנה. בעיני מלאה באופן מושלם. חזה גדול מאוד! יש שיגידו ענק או ענקקקקק. בסולם שלי הוא "רק" גדול מאוד. חזה יפהפה - כמעט מושלם. פנים נאות. מי שסובל מריחות עישון, אז שידע שהיא מעשנת. מאחר וקבעתי עימה יום מראש והודעתי על רגישותי לעניין, היא טרחה טירחה יתרה להעלים את סממני העישון ואף הצליחה בכך. שאפו!

במפרט התמחורי אפשר לקבל מציצה חשופה עם גמירה בפה ב300 ש"ח, שבעצם כוללים הכל למעט חדירה. אם מעוניינים בסקס מלא, המחירון מצביע על 400 ש"ח ל40 דקות ו500 ש"ח לשעה.

באתי מתוך כוונה לקיים סקס והבאתי עימי 400 ש"ח.

הדירה ממוקמת במקום נחמד בצפון הישן של ת"א, מזרחית למתחם בזל. כרגע ישנה בעיה טכנית להתקלח שם והיא מתכננת לעבור דירה כבר בימים הקרובים.

[ תוספת מנהלים: כבר העתיקה את מגוריה לדירה חדישה ומאובזרת ברמת גן ]

לאחר השהייה לצורך התארגנות ממושכת, קיבלתי או קי לעלות.

בעיני בר היא בחורה מקסימה, לבבית ונעימה. הציעה לי שתייה ולאחר כמה שניות של מעבר משלב האוזן לעין ואחרי שהתרגלנו האחד למראה השני, ניגשנו לעניינים. היתה לי כימיה מדהימה איתה. היא כה ענוגה ורכה (כמה חבל שמעשנת...). מהר מאוד מצאתי עצמי מחובר לשפתיה ולשונה, כשידי משתעשעות בליטוף ואמדן נעים של משקל הFUN BAGS הגדולים שלה. איך שאני אוהב את זירת הצעצועים הזו... התחלתי בבדיקת תגובותיה למגע הלשון על אצבעות רגליה. כשראיתי שהתגובות טובות, הצפנתי והגעתי לזירה המרכזית, לאחר מעט משחקי סחור - סחור. הגיינה קפדנית אפשרה נגישות ללא דופי לכל פינה בפותה השמנמן והענוג. היה לה פחות נוח מכך שאני שם כדי לענג אותה והיא ניסתה כל הזמן להגיע ל69 כדי שזה יהיה הדדי. נסיונותיה צלחו, נכנעתי והעונג היה רב. נדמה לי שאיברי היה בפיה למעלה מ40 דקות. היא מדהימה ויודעת הלכות פה אשה בזין גבר. צעירה צעירה, אך מנוסה עד מאוד. מנוסה ואף אוהבת. הלשון, הפה והיד עובדות בהרמוניה מושלמת, בעדינות ועם זאת בכח ובעצמה הנכונה. אני לא ממהירי השפיכה ולוקח לי זמן. בר מצהירה שהיא אוהבת למצוץ. אמינה לחלוטין מהבחינה הזו. באיזשהו שלב עברנו לתנוחה שאני יושב על המיטה והיא ישובה על שטיחון למרגלותיה, עושה את שהיא אוהבת. לא מתעייפת, לא מדברת יותר מדי, מרוכזת לחלוטין במלאכת העינוג. חשה אותי היטב, משנה קצב באופן הנכון ביותר מבחינתי מבלי שאומר מילה. לאחר המון זמן הרגשתי את זה בא. התרעתי והיא בחיוך שקיבל את לפיתת ירכי את ראשה, ינקה אותי עד הסוף.

לאחר שטיפת הפה, חזרה למיטה. אין שם שעון ואין שם לחץ. הרושם שלי, שמי שבא בראש טוב, מתנהג בנעימות ומפרגן, מקבל יחס נפלא בחזרה. התקשקשנו וריכלנו מעט. התחבקנו וזה היה נפלא.

לא היה לי כח לאקט נוסף וגם הייתי לחוץ לחזור לשגרת יום שישי. שוב שתייה קרה והוצאתי את השלמונים מארנקי. חשוב לציין: הצהרתי מראש שבאתי לקבל פינוק ב400 ש"ח. נתתי לה אותם בסיום המפגש, אך היא, נאמנה לעקרונותיה, החזירה לי 100 כיוון שלא היתה חדירה. בדיעבד הרגשתי קצת לא נוח, וחשבתי לעצמי שהייתי צריך להשאיר את מלוא הסכום שהתכוונתי לתת. זה היה אחד המפגשים הנעימים והנחמדים ביותר שהיו לי זה זמן רב. עם זאת, אני מספר לכם כדי שתדעו שמדובר קודם כל בבחורה אמינה ורגישה.

האם אחזור? בודאי!

יצאתי עם חיוך על הפנים שנשאר מרוח לזמן רב.

[/QUOTE]

[QUOTE=Lionheart]תודה על הדיווח המפורט והמגרה,נדלקתי, גם אני רוצה...קריצה

LIONHEART
[/QUOTE]

[QUOTE=gunner בתאריך 15/-05-/2011]

חשוב לציין שמאז ביקרתיה פעם נוספת שהיתה טובה כמו הראשונה לפחות.
[/QUOTE]

התשובה לשאלה הבאה שנשאלה היום בבקר נענתה במפרט שבר פירסמה כאן בפתיח

[QUOTE=rambo]

האם במסגרת ה 40 דקות ניתן לגמור פעמיים?

[/QUOTE]

[QUOTE=TrickyDicky]סחתיין gunner אהבתי את הדיווח Tongue
אני מקווה שהיא באמת שמנמונת ולא ממש שמנה כי אני לא ממש מת על שמנות.

המחיר קצת יקר לטעמי כי אפשרי ב- 400 ש"ח למצוא פצצות אמיתיות.
[/QUOTE]

[QUOTE=DeBeers בתאריך 15/5/11]בר השמנמונת מוכרת גם לגולשי וואלה צאט. הייתי אצלה עוד שגרה בתל אביב בדירה של 3 חדרים שחולקה על ידי הבעלים למספר חדרים לא מצומצם, של חדר + כיור, המקלחת בחוץ. לכן בתקופה ההיא הציעה רק מציצה וגמירה בפה, משום שלא היתה אפשרות למקלחת.
בר, שמנמונת גינגית קטנה וחמודה. נותן שירות מכל הלב, כולל המציצה הטובה ביותר שקיבלתי עד היום....מעגלית, רטובה, ליקוקי ביצים נהדרים. חוץ מזה...לחובבי החזה הענק....יש לה חזה מדהים בגודלו, משהו כמו GG, עם פטמות ענקיות וטעימות. המציצה לא ארכה זמן רב....משהו כמו 5 דקות עד שהתפוצצתי בפיה. הבטחתי שאשוב.

לאחרונה בישרה שעברה לרמת גן לדירה ממשית הכולל מקלחת ולכן מציעה שירות מלא. לגבי המחיר תפנו אליה. למי שאוב קומפקטיות בעלות חזה עצום, המעניקות מציצה מדהימה, זו אופציה מצויינת. לא זיינתי אותה ולכן לא אוכל לחוות דיעה....אבל עושה רושם שיש פוטנציאל מעולה.

דה בירס
[/QUOTE]

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”