כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 57 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

562
אני לא מבין משהו לגבי כל ההודעות האלה שלכם
מה אני קורה פה הודעות של כולכם אחד אחרי השני ,על עדודים ודברי דרבון , על צרה ועל מצוקה שהבחורה נמצאית..

לא ראיתי מצדה הודעה או רמיזה על צרה, או משהו שלילי שהיא נמצאית בו. ייתכן וזה בכלל לא הכוון גם.

אז על מה כולם פה כמו גמדים אחרי שלגיה מעודדים ומדרבנים בעצם? על איזה צרה או איזה בעיה שלא שמענו עליה?

563
[QUOTE=king]
אז על מה כולם פה כמו גמדים אחרי שלגיה מעודדים ומדרבנים בעצם? על איזה צרה או איזה בעיה שלא שמענו עליה?

[/QUOTE]

אהבתי את המילה הזאת ''כמו גמדים'' חחחחחח,לא יודע מאיפה הביאתה אותה נפלה עליך!.

תמיד באופן כללי,90% מהמקרים שבנאדם ניעלם תמיד יש משהו שמנע ממנו לכנס ולהיתחבר שוב.

בנאדם שרגיל לכנס יום יום לפורום הניהדר הזה כמו חלק גדול מאיתנו וניעלם פתאום לתקופה מסוימת חייב שיהיה משהו,ואני מקווה משהו חיובי לא משהו שלילי.

king יקר,שים לב לדבר אחד,שחלק גדול מאיתנו ניכנסים יום יום לפורום,לא עובר יום אחד בלי שתיראה אותנו בפורום,אפילו אני לוחץ על כפתור מישתמשים פעילים ויודע מראש כימעט מי נמצא און ליין שם!,אנחנו הפכנו כמו חבורה מסוימת (מאפיה לסקס ולזיונים)צחוק מכירים אחד את השני בלי להיתראיין בעולם המיצאותי או לפגוש אחד את השני בחיים.

כל אחד כאן מבין השני,איך האישיות שלו,איך המחשבות שלו?,מה התחביבים שלו,מה הוא אוהב,מה הוא שונא!.

אני לא מגזים בנקודה הזאת בכלל,אני מדבר על נקודה שכמעט כולנו מבינים אותה לאחרונה.

החתיך הרומנטי2011-06-12 22:31:27
תמיד בשטח למען כולם.

564
שמע, אני מסכים עימך לגבי "המכירות "שלנו או של חלקנו לפורום. תרשה לי להרחיב מעט ולומר שזה נובע בעיקר ממשיכה לאקשן.
כעת לגבי הנושא שהעליתי, אני לא בא לשלול משהו או לקבוע שמשהו לא נכון,

אבל אני באמת לא מבין מה כולם מתנפלים פה כמו מגדל דומינו איש אחר איש על עידודים שתצא מהצרה אליה נקלעה.

אני לא ראיתי הכרזה ממנה על כניסה לצרה. אלא הצהרה שיש משהו שימנע ממנה להיות פה בקרוב. זה לא חיב להיות צרה וזה כן יכול.

אם זה צרה ורק אם , אני מאחל לה באמת לעבור אותו במהרה.

אבל אם לא, אני לא מבין על מה המהומה פה? אולי אנשים מבינים דברים יותר טוב ממני בנושא הזה..

565
[QUOTE=king]שמע, אני מסכים עימך לגבי "המכירות "שלנו או של חלקנו לפורום. תרשה לי להרחיב מעט ולומר שזה נובע בעיקר ממשיכה לאקשן.
כעת לגבי הנושא שהעליתי, אני לא בא לשלול משהו או לקבוע שמשהו לא נכון,

אבל אני באמת לא מבין מה כולם מתנפלים פה כמו מגדל דומינו איש אחר איש על עידודים שתצא מהצרה אליה נקלעה.

אני לא ראיתי הכרזה ממנה על כניסה לצרה. אלא הצהרה שיש משהו שימנע ממנה להיות פה בקרוב. זה לא חיב להיות צרה וזה כן יכול.

אם זה צרה ורק אם , אני מאחל לה באמת לעבור אותו במהרה.

אבל אם לא, אני לא מבין על מה המהומה פה? אולי אנשים מבינים דברים יותר טוב ממני בנושא הזה..

[/QUOTE]

חברים..יש משהו בדבריו והוא צודק.
אני לדוגמא למרות מילות העידוד שכתבתי לה..
לאחר שקוראים מספיק טוב אפשר להבין שלא מדובר בצרה/נגרם לה משהו רע.

מאחל לה רק טוב ומלא אהבה. Heart

SEXHUNTER2011-06-13 16:18:00
Follow your instincts, not your horniness

566

וואו. אוקי. בוא נעמיד דברים על דיוקם עד כמה שניתן בפורמט הזה - ומיום שישי אחזור להעמיד דברים אחרים.

1. תודה ענקית לכל המחזקים ששלחו אנרגיות טובות ותודה אין סופית למי שעמד לצידי Heart.

2. יש "לקרוא" ויש "לקרוא בין השורות" אז בכדי לעצור את הדיון מלהתפתח למקומות לא רלוונטיים לפורום, ולשים סוף לספקולציות, אסכם ואומר: היה רע- אבל טוב שהיה צחוק.

3. בנוגע לצרות, בעיות ושאר ירקות, גם אם עברתי אונס קבוצתי ע"י גרגמל, חתחתול ובלשצר, גם אם מאיימים לעקל לי את החללית, ואפילו גם באם עברתי תאונת דרכים סמי-קטלנית עם האוטו של מוישה אופניק, הרי שלא באמת מצופה ממני לפרט דברים פרטיים שכאלה בפרהסיה... ניתן לחזור לסעיף 2 ולקרוא בין השורות - כי במזמורי "אין לי יום אביב, אין לי לילה" לא אפצח, בטח שלא בפלטפורמה הזו.

4. חתיך רומנטי, קבל תאריך חדש למועד ב' בקורס "היכרות עם מירב הזונה המאושרת- קווים לדמותה ולחוסר צורתה" ולו רק בעוון הקליפ של "האנה מונטנה" צחוק (הכל ברוח טובה, כן? קריצה תודה לך על האיחולים הכנים!!)

5. יאללה הפועל? בית"ר? לא, אין לי סעיף נוסף.

לסיום, שמחה סוף סוף לחזור, התגעגעתי קשות.

מיום שישי הקרוב, חוזרת לקבוע פגישות - כרגע רק עם אנשים שאני מכירה.

רק לא לשלוח לי הודעות SMS כי אין באפשרותי לענות עליהן, אותו הכנ"ל לגבי הודעות קולית.

שוב, תודה, תודה, ועוד מלא תודה לכווולם.

רק אהבה!!

M.
קישור לאתר הפרטי שלי:

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”