כ בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות - דף 6 - סקס אדיר

בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות

52
לחבר מארסנל
לפני שאתה נוקב בדעות עלי היה טוב שתבדוק את הדיווחים שלי
ותראה
1 אני כותב על דברים מאוד חיוביים : גרון עמוק קבלת רימינג אורגיות וכו׳
2. לעולם לא כתבתי תגובה שלילית אפילו בודדת בפורום עד הפגישה עם בר.

בהתאם לתגובות על דיווחי ובפניות אלי בפרטי אני מאמין שהחברה אוהבים את הדיווחים שלי
והם מאוד מאוד חיוביים וחגיגיים.

אתה חייב להבין היא פרסמה תמונות של חזה שמטריף תשכל!!! ובפועל היא הולכת עם חזית פוש אפ כדי שהחזה יראה קצת גדול.
אם לא אמורים לדווח את זה לחברים למה נועד הפורום.?!?!

אני באתי לזיין לה תחזה ולהשפריץ לפה ולמעשה החזה שלה בקושי היה עוטף משהו.

החוואי
השפתיים הכי טעימות שתפגשי זה כשתלקקי לי את התחת!!!

53
אני לא יודע עם מי החוואי היה אבל זו בטוח לא בר שאני הייתי איתה (והייתי עם המקור בוודאות). כבר מהתאור של החזה ברור שהחוואי לא היה עם בר לבר יש חזה ענק בדיוק כמו בתמונות. באשר לגיל של בר לא ראיתי תעודת זהות כך שאני לא יכול להתחייב שהיא בת 23 אבל היא בטוח באזור הגיל הזה .זכותו של החוואי לחשוב שונה מרובו המוחלט של הפורום הזה על רמת הפינוק של בר , היופי שלה ועד כמה היא סקסית (הרי היופי הוא בעיני המתבונן ) ולזכותה של בר יאמר שאפילו הכינוי שבחרה לה מגדיר אותה היטב, אבל לטעון משהו שמבטל את המציאות עצמה זה כבר מוגזם. לסיכום אני הייתי עם בר היא מדהימה סקסית וכיף להיות בחברתה, לגבי החוואי - אני ממליץ על משקפיים ( רצוי מידה 15 או משהו כזה ) .
 lover232011-06-14 19:35:29
נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

54
חברי פורום יקרים ונכבדים,

אני הייתי עם בר שלוש פעמים.

פעם ראשונה במעונה הקודם ובקונפיגורציה הקודמת שלה (בשם מור המוצצת), אתם יכולים לקרוא דיווח בפוסט ההוא.

פעם שניה לפני מספר שבועות, אך בגלל שנאלצתי להיעדר מהפורום וחזרתי רק לפני שלושה ימים, לא הספקתי לדווח.

פעם שלישית היום. לפני דקות ספורות חזרתי הביתה.

אתן דיווח מפורט ומלא a.s.a.p, אבל אני מרגיש חובה להגיב בקצרה ואל אתר, בשל " דיווחו" של החוואי.

הפרטים שבר כותבת על עצמה בפירסום בפוסט זה הם מדוייקים על החודש ועל הסמ"ק צחוק

התמונות הן שלה בוודאות.

היא בת 23.5 וראיתי היום את תעודת הזהות שלה (לא כי זה בכלל משנה לי אלא בגלל הדיווח ההזוי של החוואי ובקשתה של בר שאראה את התעודה).

השדיים שלה הם מגה גדולים והם ממש שלה, כלומר מהטבע לא מנפלאות הרפואה. אני כמעט בטוח שלא ראיתי כאלה גדולים, וגם אם כן, היא בהחלט ניצבת על הפודיום.

בעיני היא סקסית, חמודה, חכמה, צנועה, מיוחדת והיא חרמנית ברמות שאני לא זכיתי להכיר (ואני לא צעיר).

בכל המפגשים היה לי איתה סקס מופלא ומענג, ואהבתי כל רגע במחיצתה.

ולחוואי - לפי מה שבר סיפרה לי היום, ראית אותה למשך כחצי דקה, אמרת שלא מתאים והלכת. זכותך המלאה.

אבל בואנה גבר, מה הסנפת לפני שכתבת את הדיווח הזה? קצת צניעות וגם ענווה, לא יזיקו. לא מתאימה לך הנערה, לך לדרכך.

למה כל השקרים האלה מתוך התבוננות של חצי דקה?

בשם המחויבות שלך לדווח באמינות גם על בחורה שלא לטעמך, דיווחת דיווח שיקרי בפרטים עובדתיים ולא אמין בעליל. אני עדיין רוצה להאמין שלא התכוונת לפגוע, אבל אדם צריך לקחת אחריות על מעשיו. לדעתי מגיעה לבר התנצלות על הסילופים האלה.

כאמור, דיווח מלא יגיע גם יגיע.

שלכם,

אבוד

55
שלום חברים
אני לא נוהג לדווח הרבה אך לוותיקים אני הייתי בין הראשונים אם לא הראשון שכתב דיווח על בר .

אני בקשר איתה עד היום, היא בחורה מקסימה שעושה הכול בידיעה והסכמה מלאה, בכייף וסיפוק רב.

התמונות אכן שלה, הציצים בוודאי .....

מי שלא מתאים לו , אין שום בעיה, אבל למה ללכלך ולרדת לפסים אישיים ולנסות להרוס לגברת את פרנסתה ויושרה, לא בא לך לך אפילו דווח שלא אהבת, לגטימי לחלוטין אבל ליכתוב שהיא לא בת 23 והחזה אינו גדול....???? זה מוגזם עד חשוד בעיוורון.

לסיכום- אמיתי לחלוטין, מלאה סקסית ומקסימה .

המכור.

57
ואו ניראה כי לראשונה בפורום
מישהי הצטיידה כביכול עם עורך דין.
וסליחה אבל האם מטרת הפורום היא לתת דיווח גם לא מוצלח או רק מוצלח.

האם אני אמור לדווח רק שהדגימה מוצלחת.
ברור שלא ולכן זו דעתי ולכך נועד הפורום.
לספר רק את האמת ורק את האמת

אני יודע בדיוק איך נראה חזה ff. ענק לבר אין אפילו דאבל dd.
היא לובשת פוש אפ כדי שאולי יהיה דאבל dd.
החוואי

58
מי שמכיר אותי יודע שאני מעולם לא ניכנס לויכוחים ועימותים על דפי הפורום, אך הפעם אני מרגיש חובה לכתוב כמה מילים לחוואי..
צ'מע, אני מעולם לא הייתי אצל בר ואני לא מכיר אותה, כך שלא אוכל לדעת אם אתה צודק או לא.
אבל ראבאק, אתה יודע שהבחורה קוראת את מה שאתה כותב, אז למה הארסיות והאכזריות הזו?? כמה רוע יכול להיות בבנאדם בשביל לומר בפרצוף לבחורה כאלו דברים אכזריים ורעים??
הרי יכלת להעביר את אותו מסר בדיוק בלי להשמיד את הביטחון העצמי של הבחורה בצורה כ"כ רעה ואכזרית..
ושלא תבין לא נכון, אני לא חושב שאי אפשר להעביר ביקורת על מראה של בחורה וגם ביקורת קשה, אבל עשית את זה בצורה לא לגיטימית לטעמי.
ואם עד כה לא הבנת את מה שאני אומר, אספר לך סיפור קצר, מקווה שהמסר יובהר:
אדם אחד חלה במחלה ממארת והרופא ציווה עליו לאכול בשר חזיר ביום הכיפורים אחרת יבולע לו..
הלך האיש לרב ושאל אותו "רבי, הרופא ציווה עלי לאכול חזיר ביום כיפור אחרת אמות" אמר לו הרב:
‏"בני, אם הרופא מצווה, תאכל גם תאכל... אבל אנא ממך, אל תלקק את העצמות"

59
אנשים אני לא מבין את התגובה שלכם מותר למישהו לחוש אחרת ממכם זה לגיטימי על טעם ועל ריח לא מתווכחים.
זה משהו בפורום הזה במידה ומדווחים תגובה שלילית נגד מישהי שחברי הפורום בעדה כולם נגדו. אוקיי הבנו בר לא מצאה חן בעיני החוואי מותר לו. רק חוואי אם אתה מדווח שלילי תמצא לנכון לדווח חיובי מתי שהוא שזה לא יראה שאתה שלילי כל הזמן

חומר למחשבה

60
היי חברה
שלום אתמול בקרתי אצל בר.
היא ממש בובה ברבי שמה את יאנה מהמשרד של אלכס בכיס הקטן.
היא לדעתי עוד שבוע שבועיים בת 23.
יש לה חזה בגודל דאבל GG .
עשינו אנאלי וגרון עמוק ?!?!. סה״כ גמרתי 6 פעמים.

נו יותר טוב !!! מצטער אבל לא יכול לשקר.
האם זה היה הדיווח ההיתם מרוצים?
אני לא אשקר את החברה , מה שנתתי בדיווח הראשון זה האמת.
מוזר למה יצאו נגדי קבוצה שלמה .
האם יש פה בפורום קבוצה נגד דיווחי אמת .?
מקווה לשמוע את מנהלי הפורום- הפורום נועד לספר רק את האמת
גם דיווחים טובים וגם נפילות .
אולי הצלתי פה כמה חברה מנפילה ובזבוז כספם .
החוואי. דיווחי אמת.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”