חברי פורום יקרים ונכבדים,
אני הייתי עם בר שלוש פעמים.
פעם ראשונה במעונה הקודם ובקונפיגורציה הקודמת שלה (בשם מור המוצצת), אתם יכולים לקרוא דיווח בפוסט ההוא.
פעם שניה לפני מספר שבועות, אך בגלל שנאלצתי להיעדר מהפורום וחזרתי רק לפני שלושה ימים, לא הספקתי לדווח.
פעם שלישית היום. לפני דקות ספורות חזרתי הביתה.
אתן דיווח מפורט ומלא a.s.a.p, אבל אני מרגיש חובה להגיב בקצרה ואל אתר, בשל " דיווחו" של החוואי.
הפרטים שבר כותבת על עצמה בפירסום בפוסט זה הם מדוייקים על החודש ועל הסמ"ק

התמונות הן שלה בוודאות.
היא בת 23.5 וראיתי היום את תעודת הזהות שלה (לא כי זה בכלל משנה לי אלא בגלל הדיווח ההזוי של החוואי ובקשתה של בר שאראה את התעודה).
השדיים שלה הם מגה גדולים והם ממש שלה, כלומר מהטבע לא מנפלאות הרפואה. אני כמעט בטוח שלא ראיתי כאלה גדולים, וגם אם כן, היא בהחלט ניצבת על הפודיום.
בעיני היא סקסית, חמודה, חכמה, צנועה, מיוחדת והיא חרמנית ברמות שאני לא זכיתי להכיר (ואני לא צעיר).
בכל המפגשים היה לי איתה סקס מופלא ומענג, ואהבתי כל רגע במחיצתה.
ולחוואי - לפי מה שבר סיפרה לי היום, ראית אותה למשך כחצי דקה, אמרת שלא מתאים והלכת. זכותך המלאה.
אבל בואנה גבר, מה הסנפת לפני שכתבת את הדיווח הזה? קצת צניעות וגם ענווה, לא יזיקו. לא מתאימה לך הנערה, לך לדרכך.
למה כל השקרים האלה מתוך התבוננות של חצי דקה?
בשם המחויבות שלך לדווח באמינות גם על בחורה שלא לטעמך, דיווחת דיווח שיקרי בפרטים עובדתיים ולא אמין בעליל. אני עדיין רוצה להאמין שלא התכוונת לפגוע, אבל אדם צריך לקחת אחריות על מעשיו. לדעתי מגיעה לבר התנצלות על הסילופים האלה.
כאמור, דיווח מלא יגיע גם יגיע.
שלכם,
אבוד