כ בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות - דף 9 - סקס אדיר

בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות

85

לאחר התכתבות ותאום ציפיות הייתי בשבוע שעבר אצל בר.

הפסקת צהריים בעבודה, חרמנות בריאה, ואני בדרך.המיקום מרכזי ברמת גן וחניה בחניון סמוך.

הודעתי לבר שהגעתי וכעבור 5 דקות אני אצלה בדירה.

פותחת את הדלת בחורה צעירה, יפה ושופעת חזה המציץ מתוך שמלה קטנה שחורה וסקסית.
מדביקה לי נשיקה שאומרת "הולך להיות לי כיף היום".
הדירה די קטנה, אבל בהחלט דירת מגורים. מתיישבים בסלון, מדברים, אני מסביר לבר מה בדיוק אני רוצה והיא נענית בחיוב ומחייכת.
בינתיים נגיעות, ליטופים ואני כבר מת להוציא את השדיים השלה מהשמלה ולשטוף בהם את הפנים שלי אבל בינתיים מתאפק.

אני נכנס להתקלח, המקלחת נאה ונראה שגם בר התקלחה בה כמה דקות ליפני שהגעתי כי הכל עוד רטוב.

אני יוצא מהמקלחת ואנחנו ממשיכים בליטופים, אין לחץ של זמן והכל רגוע ומלווה במוזיקה ונרות.

אנחנו עוברים לחדר השינה וסוף סוף אני זוכה לראות את הזוג המלכותי של בר.

אין דברים כאלה!! שדיים ענקיים, טבעיים, ויפים. מי שאוהב את הז'אנר חייב לראות כדי להאמין.

אני עובר לזיון שדיים אינטנסיבי, כולל מציצות ודי מהר מגיעה התפרצות אדירה על פניה היפות של בר.

בר מקבלת הכל בפה פתוח והרבה אהבה.

קצת דיבורים וליטופים ובר עוברת למציצה חשופה ומשובחת.

מאוד רגישה לתגובות שלי ומשנה קצב ועוצמה בהתאם, בקיצור מצדיקה את הכינוי "בר המוצצת"

כמה דקות והתפוצצות נוספת הפעם עמוק בתוך פיה של בר, כשהיא ממשיכה לינוק ולנקות כל טיפה.

בר רוצה עוד סיבוב אבל אני כבר מותש....

חברים, לאוהבי המלאות בר היא חלומו של כל גבר. היא מעניקה שירות בכיף ומכל הלב.

נראה שהיא מאוד נהינת מכל הסיפור, היא בחורה מתוקה, נעימה ואיטילגנטית.

בר, תודה רבה על הפסקת צהריים מדהימה ומשחררת.

ובטוח שנתראה בקרוב.

88
לנו לדוגמא אנאלי לא עושה את זה, המחשבה שכואב לבחורה שאנחנו איתה (וזה לא משנה שבתשלום) הורסת.
כמו כן בר מתאימה לחובבי ז'אנר מסויים של אוהבי המלאות ולא לכל אחד ושוב היא מומלצת ביותר לכל מי שזה כוס התה שלו (או לפחות אחת מהן)
אחים שלו גברים2011-07-17 17:13:47

89
כל מי שהיה עם בר סיפר עד כמה היא מדהימה . אז להצהיר קשקוש כזה כמו שכתב אוהב הנשיקות הרטובות זה בטח לא רציני. חוץ מזה שאם אתה אוהב נשיקות רטובות אז בר היא מספר אחת. אני בכל אופן מגיע אל בר דווקא בגלל מה שהיא כן עושה - נותנת לי את ההרגשה הכי טובה שיש.
נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

90
גם בחיקי נפלה הזכות להתענג עם בר והילה ביחד,
אכן עונג. כפול אפילו.

בשבילי זו היתה הפעם הראשונה עם שתי נשים ביחד, ועל אף שהציוות היה מושלם, הגעתי למסקנה שבגלגול הזה אני מעדיף 1 על 1.

כל מי שיבחר לנסות מתוך היכרות עם בר או הילה, או שהוא אוהב נשים שמנות, יהנה מאד מאד.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”