כ בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות - דף 10 - סקס אדיר

בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות

93
חלק גדול מהחוויה של מפגש עם בר זו הכימיה איתה . אם אין לך כימיה לא תהנה עם אף בחורה גם אם זאת ג׳נה ג׳יימסון. די ברור מהדיווח של הבחור 2 שכימיה לא הייתה שם. גם התשלום מורה על כך ששילם על מפגש קצר ותמציתי כך שלא מובנת לי נימת הביקורת של הדיווח בקשר לזמן הקצר יחסית שהיה שם.
דעתי בקשר לבר ידועה והיא נסמכת רק על המפגשים שלי איתה מעולם לא חשתי אוירת תקתוק אלא להפך .בר מדהימה כיפית וסקסית  
נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

96
[QUOTE=הבחור2]טוב אחרי כל הסופרלטיבים על הבחורה המדוברת החלטתי לקפוץ ולבדוק הכצעקתה???
לאחר כמה הודעות בפורום נתנה לי את הפלאפון וקבענו שאגיע בצהריי היום.
ממוקמת באזור טוב ברמת גן, דיסקרטיות בינונית.

לאחר הכוונה קלה הגעתי לדירה ופתחה לי בחורה שמנמנה עם חזקה גדול בשימלת מיני שחורה, עם עקבים(נמוכה)

כמיה פיטפוטים ונכנסנו לעסק - רואים שהבחורה נהנת ממה שהיא עושה,נשיקות רטוובתGFE בינוני.

הבחורה אכן חרמנית אבל יש לציין שהיא מלאה מאוד בפלג הגוף התחתון וגם מעט בעליון, חזה ענק אבל נפול כיאה לרוב הבחורות המלאות.

התחילה למצוץ במרץ - יש לציין מציצה סבבה+ לפני הדיווחים חשבתי כבר שאני אראה כוכבים אבל לא זה מה שקרה.

גמירה ראשונה בתוך הפה שלה, לאחר מכן מספר זריז והבייתה

סכיום- לא שווה את 400 השקלים, זיון סתמי שאפשר לתפוס בכל מועדון בילויים כיום בלי הרבה מאמץ, המלצה שלי שמרו את הכסף שלכם לבחרוה שבאמת שווה אותו שתיצאו מסוחררים.

יום טוב הבחור 2

.
[/QUOTE]

"הבחור 2" מדווח:

"רואים שהבחורה נהנית ממה שהיא עושה,נשיקות רטובות gfe בינוני.הבחורה אכן חרמנית"

על זה גיא זהר היה אומר: מבולבלים? גם אנחנו!

אתה אומר שהיא נהנית ממה שהיא עושה,נשיקות רטובות ושהיא אכן חרמנית,מצד שני אתה טוען שהgfe בינוני
מה היה הופך את הgfe ללא בינוני?

אולי שברגע שהיא רואה אותך היא תעשה 5 סלטות באוויר,תוסיף להן 3 פליק פלאק ותסיים בשפגט?

luciano2011-07-23 21:01:03
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

97

אני לא מכיר את בר.

אבל יצא לי להיות עם שמנות אחרות שפירסמו פה.

תחפשו את התגובות שלי.

בחורות שמנות זה כמו גויאבהו או שאתה אוהב או שלא.

והביקורות של בחור2 נשמעת לי - מבלי שאני שופט אותו או מכיר אותו כאחד שלא חובב את הז'אנר.

ההמלצה שלי - אם אתה לא חובב את הז'אנר אז תחסוך את הכסף ולך לאחרות שמפרסמות כאן או במקומות אחרים.

כי מי שאוכל גויאבה אבל לא אוהב את הריח צורה מרקם ומראה - יגעל ממנה ולא יהנה.

נראה לי שבזמן האחרון אנשים מחפשים בחורות שמנות בשביל הגיוון - אל תשכחו כולם פה אנשים ולכולם רגשות.

דגמת וראית שזה לא כוס התה שלך - תמשיך הלאה ואל תעלוב ותשפיל רק כדי לצאת "גבר".

http://www.youtube.com/watch?v=OsAX6zmT6wI

98
אין לי הרבה לחדש, קודמיי כבר פירטו ודייקו.
עם בר נפגשתי מספר פעמים. מדובר בבחורה סקסית, מעניינת, עם תפריט gfe נרחב ואוראלי מהטובים שחוויתי.
מי שקריטריונים אלה בראש מעייניו - מדובר בבחורה שמספקת את הסחורה ומעבר לכך.
שלכם ולמענכם,

מבקר המדינה.

100

הייתי לפני כמה ימים אצל בר, ואני בהחלט מצטרף לסופרלטיבים.

בר מקסימה, סקסית, ונותנת הרגשה מעולה - לפני, תוך כדי ואחרי.
תוך זמן קצר נוצרו בינינו קשר וכימיה. הנשיקות הפכו רטובות יותר, השיחה הליטופים וכמובן ההמשך במיטה.

האוירה חופשית וסקסית בלווית מוסיקה והנרות ברקע, ואין שום תחושה של לחץ או מרוץ כנגד השעון.

העור החלק שלה, החזה הטבעי הענק והמציצה המושקעת והעמוקה משאירים אותך עם טעם של עוד ורצון לחזור.

בר נהנת ומרגישים את זה. מעבר לסקס שהיה מצויין, בר היא פשוט בחורה מדליקה עם חוש הומור שכיף לדבר ולצחוק איתה.

Everybody needs a bozzom for a pillow

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”