כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 19 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

182
רק שתדע ששומעים עד לבית שלי את גלגלי השיניים במוחכך שעובדים כדי לנסח תשובה לשאלה שנשאלת קריצה

היה לי קשה לכתוב את ההודעה הזאת, אני כותב אותה בעודי מתפקע מצחוק.
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

183
[QUOTE=אבשלום]לרימינג מעשי - אתה כנראה חובב GFE , ולכן אפשר להבין את הגישה שלך. אתה משווה בין שרון לבין בחורות אחרות בטווח המחירים הדומה, וזכותך לומר שאם זה כלול אצל האחרות, אתה מעדיף אותן.
אני לא חושב שבגלל שהיא לא עושה זאת היא פחות מקצועית, אתן לך דוגמא מתחום הבודי מסאז': אני אוהב לגמור לבחורות על גופן בסוף הטיפול ( בחיכוך על הבטן או מעל לטוסיק, עם שמן ), יש מיעוט של בחורות בתחום שיגידו לך מראש שהן אינן מוכנות בכלל לכך, גם לא בתוספת תשלום, אז אני בדרך כלל לא נכנס לטיפול איתן, ועדיין אני לא חושב שהן פחות מקצועיות מהאחרות, ייתכן שבלי קשר לזה, טיפול ה"בודי" שלהם הוא מעולה ומיוחד במינו.
[/QUOTE]
אבשלום, נראה לי שעבבת תפוחים עם תפוזיםקריצה. בעיסוי - בין עם אירוטי ובין עם מקצועי - העיסוי עצמו הוא המטרה כשבמקה הטוב סקס הוא רק תוספת. בתחום עיסוקה של המדוברת הסקס הוא עניין הרבה יותר מהותי. מעבר לכך, עמיתנו הפרפר ממש הרים להנחתה הפעם,,,,,, לא יכולתי לעצור את עצמיחיוך גדול
ובאשר למופע האור- קולי האחרון: לא הגעיל אך גם לא הגדיל לי. 2 מתוך 4 בסולם נמנמת.

רימינג מעשי2011-08-19 19:16:26

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

188
לא אהבנו במיוחד את החצי של המציצה היה מאוד חובבני אבל אנחנו מבינים את המגבלות,
הריקוד דווקא היה חמוד ואפילו מגרה, בכל מקרה זה צעד פרסומי נכון וישר ללא סיפורי טחינה ולבלרות.

את מציגה ללקוח באופן ישר את מה שיקבל וכל הכבוד על זה.

(הערה קטנה : השימוש במאמי לא מראה על רצינות)

[QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=אחים שלו גברים]כל הכבודמוחא כפייה

[/QUOTE]

אהבת מאמי? Tongue

(שואלת באמת לא בציניות)

[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

189
דווקא אני אפרגן יותר מרימינג ל"מופע של שרון" - 2 ורבע מתוך 4 - הייתי מקצץ קצת בנענועי הישבן, שהם קצת משעממים ומתארכים יתר על המידה ( בייחוד בקטע שאת עדיין עם תחתון ) ומאריך קצת במציצה ( מה עם שילוב מציצה תאילנדית? שמעתי שאת טובה בזה ).
לגבי חברך לסרטון - אכן מעניין האם מדובר בלקוח או במקצוען מהתחום? לפי הלבנבנות של ה"שמוליק", אני מהמר שמדובר בזכר אשכנזי שעוד לא הספיק להשתזף השנה בעירום! קריצה
מחפש את הדבר האמיתי!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

190

שקרנית חצופה!מבולבל
יש לנו זין פי 2 יותר גדול ואנחנו שונאים לגמור בצורה כזו.קריצה

מכירים את הסיפור על העקרב שמבקש מהצפרדע להעביר אותן את הנהר ובאמצע עוקץ אותה שארית כוחותיה שואלת הצפרדע את העקרב למה הרי גם אתה תמות? והעקרב אומר לה עקרב נשאר עקרב...

שרון מזכירה לנו את העקרב היא חוצה בבטחה את הנהר על גבי סרט פרסומת חובבני וחמוד אבל חייבת לעקוץמבולבל

[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=luciano]הגבר בקליפ, זה לאוול המפורסם?

[/QUOTE]

הגבר בקליפ , זה אחים שלו גברים המפורסם צחוקצחוקצחוק
[/QUOTE]

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”