מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני
632עוד ביקור מולדת, פגישות עסקים, פגישות חברתיות, המון עבודה
וכל אלה נבנים סביב המפגש הקבוע שלי עם מירב, המאהבת והממתק הישראלי שלי.
כמעט מייד לאחר מכן בהתאמה לגופה הענוג של מירב שמזכיר לי ציור מתקופת הרנסאנס מתנגן לו Killer Queen
633מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני
634
אבל אם היא חולקת את יצועה עם נוער טור אשמח לקחת זאת כמחמאה

ערבה,זה לאונרד כהן ביחד עם מירב ולא מירב ביחד עם לאונרד כהן

635

636
637אז מה? ככה זה עובד פה? מזיינים ורצים לספר לחבר'ה בפורום?
החלטתי דווקא כן לכתוב על הבליינד דייט שלי עם מירב כדי שעוד אנשים שדומים לי יגיעו אליה והשאר יסוננו טבעית החוצה. מגיע לה לשמור על הרמה הגבוהה שהיא מבקשת לעצמה ונותנת.
אח ועוד איך נותנת......
אחרי התלבטות ארוכה וכנגזרת של הכינוי שלי, הגעתי לפורום הזה במטרה להשלים את החסר לי בבית. לא לקח הרבה זמן והתבייתתי על הכתיבה האינטיליגנטית של מירב. ציינתי לעצמי שזו לא עוד רוסיה/ערסית מעשנת בכבדות אלא מישהי עם ראש ונשמה. צדקתי
FAST FORWARD חודשיים שלושה של התלבטות ואני קובע פגישות בת"א (אני מהצפון) ומשלב את מירב בסוף היום.
זה הבליינד דייט הראשון שלי כבר לא מעט שנים ואני מתרגש. כבר כיף. שעה לפני הפגישה אני מתקשר לאשרר ושומע שיש בן אדם מאחורי הכינוי. למירב יש קול נשי ורך, שמשאיר אותי עם פרפרים בבטן בשעה שנותרה לי. ה GPS לוקח אותי לאיזור דיסקרטי עם חנייה בשפע. מסתובב עם האוטו ברחוב כדי לצפות על היעד,חונה ועולה במדרגות כדי לפגוש את הדייט שסידרו לי החבר'ה.
איזה התרגשות. כמעט שבוע של ציפייה מתנקז לאותו שבריר שנייה של מבט ראשון בדבר היפה הזה שעומד בפתח הדלת. מי שאמר קרן פלס צדק. בהחלט יש דמיון בפנים. עיניים ירוקות (נכון מירב?), שיער חלק וריחני וחיוך. המון חיוך. אבל לא חיוך שאתה מתאמץ לעשות כי צריך ולא נעים. חיוך משכנע של מישהי שבאמת ציפתה לך כמו שאתה ציפית לה. בליינד דייט במיטבו. ואפילו מוצלח.
נכנס במבוכה (מה עושים בכניסה? לוחצים את היד? מנשקים?). מירב קולטת בשנייה ומכניסה אותי בטבעיות. זה מה שהכי אהבתי אצלה. הכל בסדר. היא נינוחה. למרות שבטח כבר שמעה אלף סיפורים כמו שלי, היא מקשיבה בסבלנות ועונה בחוכמה. לא מלחיצה לשום כיוון.
ואיזה ריח טוב יש לה.
כוס יין ירדה לה בעדינות ומצאתי את עצמי בנשיקה צרפתית אמיתית וחמה עם הבחורה המדהימה שרק לפני חצי שעה פגשתי. נראה לי שהדייט הזה הולך להיות מוצלח. מי יודע, אולי אפילו אצליח להוריד לה את החזייה או משהו כזה. הישג יפה לדייט ראשון אחרי שנים......
כמה חסרו לי הנשיקות....."בחיי נישואין הנשיקות הן הראשונות שנעלמות" אמרה מירב וצדקה כל כך. נשיקה אחרונה ואני מתקלח. הכל במקום. כל הפקקים של הסבון לגבר (!) סגורים במקומם והכל נקי ונעים כל כך. חדר השינה קטן ונעים. כל הפרטים נלקחו בחשבון. אפילו ריפוד על הקיר הצמוד למיטה - לתמוך בראש של מירב כדי שתוכל להסתכל על הפרטנר שלה. בשום שלב לא הרגשתי שהיא מלחיצה אותי כדי לסיים את הסיפור כמה שיותר מהר.
אני לא מתכוון לספר מה קרה במיטה בפרטי פרטים כי זה לא ישרת את מירב , ובודאי לא אותי. כמו שהיא מדהימה מחוץ למיטה, היא אפילו יותר מדהימה במיטה. מי שחושב להגיע למירב עדיף שלא יגיע כדי לעשות רשימת V על מה וכמה היא עושה. מציצה-2 אקטים-עם/בלי אנאלי יש במחיר טוב יותר במקומות אחרים. מירב נותנת יותר מ 99% מהתעשייה ועם חיוך מקסים. תאמינו לי אני רגיש למגעילות נשית ולרוע לב. יש לי בבית בשפע.
מעולם לא שאלתי אותה "מה היא נותנת" אלא קיוויתי שה"איך" יהיה טוב. מירב היא המאהבת האולטימטיבית עבור גברים שלא מחפשים רק לדחוף את הזין לכוס של מישהי וכל השאר ממש לא חשוב להם. אותי לא מושכת בחורה בלונדינית כוסית-על אבל רעה וקרה. יש לי בדיוק כזו בבית.
מבחינה חיצונית, מירב נאה ונשית. לא גוף של דוגמנית מסלול וטוב שכך. מי שמחפש עצמות בולטות ותחת של ילדה בת 6, זה לא פה. פה יש אישה מנוסה אך נבונה. אישה שמכירה את הגוף שלה ושל הגבר יותר טוב ממה שפגשתי אי פעם, וממש לא התחתנתי בתול. פה יש אישה שנהנית ממה שהיא עושה ועושה את מה שהיא נהנית ממנו.
אחרי שעתים כמעט שכחתי לשלם ויצאתי אל העולם איש אחר.
היה לי דייט מהסרטים. גם יפה. גם סקסית. גם חכמה. וגם נותנת בדייט ראשון......
תודה לכם חבריי הוירטואליים בפורום ששידכתם לי כזו בחורה. מי שקרא הכל עד פה ולא עבר לקרוא על מרינה/נטשה/ניקול שמוצצת בלי גומי – זו הבחורה בשבילו.
חזרתי הביתה מרוצה אך חרמן. נראה לי שאצטרך לקבוע עוד כמה פגישות בתל אביב. הריח של מירב לא עוזב לי את האף.....
638מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני
639I'm not sure all these people understand
It's not like years ago,
The fear of getting caught,
Of recklessness and water
They cannot see me naked
These things, they go away,
Replaced by everyday
640

במידה ואני לא עונה להודעה פרטית שנשלחת אלי- נא לא לקחת ללב ולריאות.
ניתן לנסות ולתאם איתי לשבוע שלאחר מכן (28.8)
מכל מיני סוגים,
שלכם,
M.