כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 37 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

361
לופין ,

ידוע שאינני נמנה על חסידי השרות של שרון אך מגיע לה שאפו על הדרך שהיא הוציאה אותך חומוס בחזקת 3.

בדיווח הראשון התחנפת איליה והעלית ביקורת על דיווחים שליליים אחרים.

בדיווח השני פשוט גרסת את הראשון ,שינית את הנימה, והוספת עוד למדורה ומחזרת טעונים שליליים שהיו ידועים עליה בעבר בעודך קורץ לכיוון המבקרים.

ובהסבר השלישי ואחרון במילותיך שלך אמרת בעצם כי האמת שלך נתונה לאיך שמבקשים ממך להציג אותה. ממש לבלר. רק שעכשיו כשלא קיבלת את שרצית הוצאת זמירות שונות.

מסתבר שאתה חסר חוט שידרה המיילל ומלקק לכיוון שנותנים לך את השוקו. הניק של החתול ממש הולם אותך מבחינה זו, ומכך נובע שהדיווחים וכל מה שאתה אומר אמינים ושווים לקליפת שום בערך.

בקיצור: מחקתי אותך. NEXT

רימינג מעשי2011-10-28 14:06:58

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

362
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
אני רואה שביצעת קצת שינויים לרעה בדיווחים שלך עליי ... קריצה נו נו נו ....  צחוק  
 [/QUOTE]
אם מה שאת כותבת נכון, אז הדבר אינו תקין כלל וכלל, מדובר בניצול ציני לרעה של היכולת לדווח  

[/QUOTE

הוא למד את זה מאחים שלו גברים שעורך בימים אלה הודעות בפורום שכתב לי לפני שנתיים

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

363

לופין תודה לך שתארת לנו את המיפגש האחרון שלך עם שרון לי זה נישמע הזוי לחלוטין אבל זו זכותך כניראה שאנכנו לא ניפגשים עם אותה שרון ??? שרון שאני מלטף ומנשק מ צווארה דרך ישבנה ועד .... מדהימה לא רק בשיחה במציצה ובזיון איייייייייייייי את חסרה לי Heart Heart שלי . ושלופין באמת ילך לישון עם כלבות צחוק

ran2011-10-28 23:46:20
החתול ran חולה על שרוןןןן

מיאוווווו ...............

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

364
גאנר אני לא מסכים איתך, היא בסדר סהכ היחס קצת טעון שיפור אבל לא צריך להגזים.
רימינג בדיווח הראשון אמרתי ואני עדיין מסכים עם זה שאין סיבה להעליב גם אם רושמים דיווח שלילי ואין סיבה להתחלונן על משהו שהיא אמרה במפורש שלא כלול (נשיקות).
וגם בדיווח השני, אני לא חושב שהעלבתי אבל זה נכון שהנימה היתה שונה לעומת הדיווח הראשון.
אבל עם משהו אחד אני מסכים איתך, הדיווחים שלי פחות אובייקטיבים על הבחורות שמפרסמות פה באתר, למה? כי באמת לא נעים לי לרשום משהו רע כשאני יודע שהן קוראות את זה....
ומילה אחרונה, השינויים שערכתי היו מינוריים וגם מה ששרון ביקשה ממני שאשנה לא היה רציני. למשל רשמתי שהיא נראית סבבה אז היא שלחה לי הודעה "למה לא מצויין" אז שיניתי את זה ועכשיו החזרתי בחזרה. כנראה שאתה צודק ולא הייתי צריך לשנות מלכתחילה.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

365
לופין, אתה משאיר סימני דרך למכביר , אחד נמצא בתחתית הניק שלך. אצלך רגע האמת הזה לא בא רק בחיי הזוגיות שלך כנראה.
שום כמות של טיח לא תוציא אותך מהבוץ הזה כי שום דבר שתגיד כבר לא יהיה אמין. עדיף לך פשוט לשתוק .

רימינג מעשי2011-10-28 15:27:48

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

366
רימינג - יכול להיות שאתה צודק, אבל למה לעשות ללופין משפט שדה דווקא כאן?
אני חושב שישנן עוד במות אחרות שבהן אתה יכול להכנס בו מבלי להקפיץ את נשואת הפוסט קפוץ וחזור לראש הטור...

חוץ מזה, הוא כזה... התנצל וחזר בו, אז למה להמשיך להלום בו?

ופה מדובר בחתול ואתה מעיר לי על שאני נטפל לקריקטורה...צחוק
I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

367

מה שאני לא מצליח לבין זה מה האינטרס של שרון 'לחשוף' את לופין..

או.קיי, הפוסט אכן מוקפץ אבל מישהו חושב שהיא יוצאת טוב מהסיפור?

באופן עקרוני, לדעתי, צריך להתייחס בספקנות מסויימת לדיווחים בפורום בכלל
ולדיווחים על הבנות שמפרסמות בפרט..
ירון

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

368
עולה כאן עניין שהוא בעיניי פסול מעיקרו וגורם הרבה בעיות, ובעבר כבר נכתב על זה, וגם הצעתי להנהלת הפורום לשנות את שיטת ההתקשרות עם הבחורות הפרטיות.
ברור לי שבאופן ראשוני, זה בסדר ורצוי שהמשתמש יפנה לבחורה המפרסמת בהודעה פרטית, ואם החבר נשמע לה ונראה לה בסדר ומתאים לה כלקוח, רק אז תרשום לו את מס' הטלפון שלה. אבל עצם זה שהבחורות יודעות מיהו האדם העומד מאחורי כל כינוי בפורום היא מאד בעייתית. אם אני הייתי בא פעם ראשונה כלקוח, לא הייתי מתקשר מיד לאחר שקיבלתי ממנה את המספר, אלא רק לאחר מספר ימים, ומובן שלא הייתי אומר לה מי אני בפורום. כמו כן, בדיווח שלי לאחר מכן, לא הייתי רושם שום פרטים מזהים ספציפיים שיזהו אותי אצלה. הרי כל העניין הזה, שלופין כותב דיווח ראשוני, ואחר כך שרון מבקשת ממנו לשנות דברים, והוא מתחשב בה ומשנה, הוא פסול מעיקרו.

אגב, אני הייתי פעם אצל שרון, לא זכור לי שהזדהיתי כ"אבשלום", ואחר כך החלטתי על דעת עצמי שלא לרשום דיווח בפורום ( פשוט כי לא היתה 'כימיה', אבל בעיניי זה לגיטימי שלא תהיה לבחורה עובדת 'כימיה' עם כל הלקוחות, כך שלא רציתי להרוס לה, וגם בלי הדיווח לי, השרשור שלה היה כבר מלא בדיווחים ).
מחפש את הדבר האמיתי!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

370
[QUOTE=אבשלום]עולה כאן עניין שהוא בעיניי פסול מעיקרו וגורם הרבה בעיות, ובעבר כבר נכתב על זה, וגם הצעתי להנהלת הפורום לשנות את שיטת ההתקשרות עם הבחורות הפרטיות.
ברור לי שבאופן ראשוני, זה בסדר ורצוי שהמשתמש יפנה לבחורה המפרסמת בהודעה פרטית, ואם החבר נשמע לה ונראה לה בסדר ומתאים לה כלקוח, רק אז תרשום לו את מס' הטלפון שלה. אבל עצם זה שהבחורות יודעות מיהו האדם העומד מאחורי כל כינוי בפורום היא מאד בעייתית. אם אני הייתי בא פעם ראשונה כלקוח, לא הייתי מתקשר מיד לאחר שקיבלתי ממנה את המספר, אלא רק לאחר מספר ימים, ומובן שלא הייתי אומר לה מי אני בפורום. כמו כן, בדיווח שלי לאחר מכן, לא הייתי רושם שום פרטים מזהים ספציפיים שיזהו אותי אצלה. הרי כל העניין הזה, שלופין כותב דיווח ראשוני, ואחר כך שרון מבקשת ממנו לשנות דברים, והוא מתחשב בה ומשנה, הוא פסול מעיקרו.

אגב, אני הייתי פעם אצל שרון, לא זכור לי שהזדהיתי כ"אבשלום", ואחר כך החלטתי על דעת עצמי שלא לרשום דיווח בפורום ( פשוט כי לא היתה 'כימיה', אבל בעיניי זה לגיטימי שלא תהיה לבחורה עובדת 'כימיה' עם כל הלקוחות, כך שלא רציתי להרוס לה, וגם בלי הדיווח לי, השרשור שלה היה כבר מלא בדיווחים ).
[/QUOTE]

אבשלום, כל הבנות בפרום הפרסומי למעט אחת השאירו טלפון או מייל שבו ניתן להתקשר איתן גם בלי לחשוף את הניק בפורום

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”