לידידי rd06 מסכים איתך לגבי התענוג בלכוון את שרון במציצה להרים את שערה וליראות אותה יונקת וניהנית מוצצת עד שאתה מיתפוצץ בפיה . אין בזה מן המכניות אלא יותר שליטה גברית בתענוג משותף
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
391מיאוווווו ...............
כ
לידידי rd06 מסכים איתך לגבי התענוג בלכוון את שרון במציצה להרים את שערה וליראות אותה יונקת וניהנית מוצצת עד שאתה מיתפוצץ בפיה . אין בזה מן המכניות אלא יותר שליטה גברית בתענוג משותף
ערבה אנושית ידידי,
אין לי מילים כמה שאתה
נחמד.
אני מזמן כבר לא מחפש
אתגרים. כל נפילה חדשה בשבילי זה מכה חזקה בפרצוף ובנפש ויותר ויותר קשה לי להחזיק
מעמד. אני לא בחור צעיר. עכשיו מנסה ללכת רק על בטוח. לא סתם לא רצתי מייד
למלוכסנת המפורסמת. נראתה לי סקסית ושירותית אבל התלבטתי הרבה זמן. עכשיו הסיפור נגמר.
בטוח שלא חשוב לה אחד יותר אחד פחות. יש לה קהל ג'נטלמנים
אמיתיים ושייהנו.
ניפגשתי אתמול עם שרון דפקתי קלות על הדלת וניכנסתי שרון יפיפיה כתמיד הושיטה את לחייה לנשיקה ואמרה בחיוך חיכיתי לך אני נורא רעבה התיישבנו על הספה בעירום (אחריי מיקלחת חמה) ושרון ישר התחילה מהמנה העיקרית אמרתי לה שרון תסתכלי במראה כמה שאת יפה היא הסתכלה לרגע ואמרה אני יודעת והמשיכה בשלה . התחלתי לדפוק אותה בפה לאט... הגברתי את הקצב כאשר אני תופס את ראשה מגביר ודופק עד שהיא קיבלה את כולו בפיה אומנם זה קצאת קשה אבל היא ממש לא היתנגדה . כשגמרתי שרון ניסתה להגיד לי משהו אבל יצא לה מממ מ ממיאאאו ( על זה אמרו חכמינו אין משיחין בשעת הסעודה ) אחרי מקלחת נוספת חזרתי הפעם למיטה שרון חיכתה מוכנה מראה לי את התחת היפיפה שלה
ניכנסתי בדוגי כאשר אני מלטף ודוחף לה קלות אצבע בחור המדהים של הטוסיק שלה (גם על זה נאמר שטובים השניים מין האחד) גמרתי בתוכה הרגשתי כמו באורגיה ורק עם שרון ! נישקתי אותה על צווארה ...
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”