כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 40 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

391

לידידי rd06 מסכים איתך לגבי התענוג בלכוון את שרון במציצה Star להרים את שערה וליראות אותה יונקת וניהנית מוצצת עד שאתה מיתפוצץ בפיה . אין בזה מן המכניות אלא יותר שליטה גברית בתענוג משותף פצצה

החתול ran חולה על שרוןןןן

מיאוווווו ...............

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

392
[QUOTE=El PiCo]אפסים אין לכם משהו יותר טוב לעשות מאשר לריב אם בחורה חמודה ומתוקה כמו שרון?? כמה שאתם אפסים!!!

[/QUOTE]
gunner, משהו פה לא "הקפיץ לך את העין"? קריצה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

396
היום סוף סוף החלטתי לבקר את שרון.
לאחר שהתקשרתי היא אמרה שאני אדבר איתה שוב כשאגיע למקום.

לאחר כשעה בערך הגעתי לשם והתקשרתי אליה, היא אמרה שהיא תחזור אליי עוד כמה דקות.

בסוף אני התקשרתי מספר פעמים אך הגעתי לתא קולי.

לאחר בערך חצי שעה סוף סוף היא ענתה ואמרה לי לאן בדיוק להגיע.

אמנם חיכיתי בחוץ קצת יותר מחצי שעה וכבר כמעט התייאשתי אך בסוף זה היה שווה את ההמתנה הארוכה.

למזלי לא ירד גשם כשחיכיתי לה בחוץ וכשעליתי אליה סוף סוף שרון התנצלה על העיכוב בנימוס ושלחה אותי להתרחץ.

ועכשיו נעבור לעיקר קריצה

שרון פשוט מדהימה, יש לה גוף חבל על הזמן, תחת אדיר, כוס יפה ומטופח/מגולח וחזה אמנם לא ענק אך גם לא קטן ויפה מאוד.

לאחר המקלחת הקצרה שרון התחילה במציצה מעולה ומשם עברנו לאנאלי בדוגי.

אחרי שגמרתי שרון עשתה לי מסאג' ותוך כדי דיברנו קצת ואני חייב לציין שהיא ממש נחמדה וסימפטית.

אחרי זה עשינו 69 ואז עברנו לסקס רגיל כשהיא מעליי, פשוט תענוג כשהיא רכבה עליי ותפסתי לה את החזה...

אחרי זה היא רצתה לעבור לדוגי וכמובן שמה שהיא רצתה היא קיבלה צחוק

אמנם לא הצלחתי לגמור בפעם השנייה אך זה לא בגלל שרון המדהימה אלא שפשוט לוקח לי תמיד הרבה זמן לגמור במיוחד בפעם השנייה.

בסיכומו של דבר נהניתי מאוד ושרון שווה כל שקל ואף יותר מכך.

מה שבטוח אחזור אליה שוב כשזה יתאפשר לי כספית וכמובן שלא אגמור לפחות יומיים לפני הביקור אצלה כדי שלא יהיו שוב בעיות באקט השני Tongue

לסיכום חברים רק רציתי שלא יהיו אי הבנות למיניהן לגבי, אני לא "משוחד" ושרון לא "הכריחה" אותי לרשום ביקורת טובה.

ראיתי פה ובשרשור הקודם שלה הרבה ביקורות לגביה, חלקן טובות אך רובן הרבה פחות.

לאחר התלבטות עם עצמי החלטתי בסופו של דבר לשפוט את שרון על דעת עצמי ולכן כשניתנה לי ההזדמנות הכספית החלטתי לבדוק מה היא שווה, ולטעמי לפחות היא שווה והרבה.

אני מבין שיש הרבה אנשים שלא מרוצים משרון, אך הכל עניין של טעם ושל יחס וגישה (לפחות לדעתי).

אי אפשר שכולם יאהבו את שרון ויהנו איתה, זה ברור שיהיו גם כאלו שלא יהנו איתה.

לפי דעתי מי שבא בגישה שלילית מראש גם יצא מהביקור עם שרון בגישה עוד יותר שלילית.

אני באתי גם לפנק את שרון ולא רק להתפנק ולכן גם היתה זרימה טובה ויצאתי מבסוט בסיכומו של עניין וכשתהיה לי אפשרות בהחלט אבקר אצלה שוב.

מי שהיה ולא נהנה לא חייב לחזור אליה אך גם לא צריך להכפיש אותה פה, אפשר פשוט לרשום ביקורת שלילית בצורה בוגרת ולהסביר מה לא היה טוב במפגש, זה לפחות מה שאני הייתי עושה אם לא הייתי נהנה איתה.

ולגבי האנשים האחרים שלא היו עדיין אצל שרון ומתלבטים אז הדרך הכי טובה היא ללכת ולנסות בעצמכם במקום להסתמך על דעות של אחרים, מקסימום לא נהניתם אז יותר אל תלכו אליה.
jcock2011-11-18 13:27:02

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

397
היום ביקרתי את שרון.

גילוי נאות : אני משוחד ושרון הכריחה אותי לכתוב ביקורת טובה.
שרון איימה עלי שאם לא אציית , היא "תישמט מתחתי בגמר ביאה ".
כשאמרתי לה שאני לא יודע במה מדובר והיא ממש מפחידה אותי, היא אמרה לי להכנס לאינטרנט ולחפש.
חיפשתי ומצאתי, נבהלתי ואני כותב.

לפני מספר ימים, בדיון על גילה של שרון, ציינתי את הערכותי לגבי הנושא, וציינתי שאני עורך ביקורת ריבעונית.
כיוון שאני מדווח נאמן, הגיע זמן הבדיקה וקבעתי יום ושעה.

לבדיקה הגעתי עם שאלון ומדידים.

אחד המדידים היה מין ביקיני/חוטיני/בגד גוף מנומר, שהגיע ממדור השובבות בדילאקסטרים. מדובר במוצר שהוזמן לפני שבועות, ובתזמון המתאים הגיע לידי ממש ביום חמישי.

התחלתי בשאלון, ובו שאלתי את שרון מספר שאלות :

1. האם משה דיין אהב רימינג ?
2. איך היה חרושצ'וב במיטה ?
3. מה שמו של הבן האמצעי שלך (כאן הפגנתי שנינות) ?

שרון לא נפלה בפח, ואני מתרשם שאין לה שום תרומה להקמת המדינה, למהפכת התרבות בסין או למפלת הקומוניזים בברית המועצות.

לאחר מכן ביקשתי משרון ללבוש את המדיד, שמיועד למבנה גוף רגיל סיני, כלומר רזה.
שרון לבשה אותו, והוא התאים לה לגמרי, ואפילו צילמתי שתי תמונות שלה בתוך הלבוש, כאסמכתא בתיק הבדיקה.

השלב הבא היה בדיקה במישוש וליקוק של כל הגוף, בדגש מוצקות ומרקם.

והשלב האחרון - בדיקת הפנים מקרוב.

כל הבדיקות הוכיחו כי שרון נראית , בגוף ובפנים, בתחילת שנות העשרים.

שרון הציעה שהיא תבחן את כישורי כמודד מוסמך.
ראשית, התבקשתי לבדוק את שני החורים שלה.
אחר כך כיסתה את עיני, לקחה דילדו אותו שמה לחלופין ליד חור התחת ובכוס, נתנה לי להריח, ואז התבקשתי לציין היכן היה הדילדו לאחרונה. הוסכם שעל הצלחה אקבל פרס , ועל כישלון קנס.
משום מה הצלחתי בכל הניחושים. שרון חשדה בי שאני מרמה, וניסתה לדחוף לי את הדילדו.

בשלב הבא עברנו למציצה, דוגי, וגמירה במיסיונרית.

בזמן שנותר פיטפטנו, שתיתי קפה ואכלתי קאפקייק.
אפילו ניסיתי לרסן את התגובות של שרון בפוסטים שיזמה היא או אחרים, אך זה יקרה רק לאחר שליברמן ינשק את אבו-מאזן, ואחים שלו ישנה את החתימה.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

398
טוב, אני לא משוחד שרון, אבל אני משוחד של לומבוזו.
אז ככה, לו הייה לי רצון ללכת לשרון, אחרי 3 מפגשים הייתי מקבל ממנה את הלינק לפאסבוק שלה (אם יש לה כמובן) וגישה לכול הפרטים. מסיבות אישיות שלא קשורות לשרון בכלל, אני לא אלך אליה. אין לי כבר כוח לאתגרים חדשים. אז אין לי הוחכה חד משמעית שלמברוזו צודק, אבל יש לי הוחכה נסיבותית.
יש בחורה שאני מכיר יותר מצויין ממצויין. היא לא קוראת בפורום. ויש אליה ביקורת ממש קטלנית ואני בטוח מוצדקת.
אבל ללמברוזו היא נתנה יחס כמו שהייתה נותנת לי ובתקופת יחסינו לכולם.
למה? בטח לא בגלל הפורום אלה בגלל אישיותו.
B&C בחור רגיש וטוב לב, אבל צעיר כדי למצוא מפתח לבחורה מנוסה בשירותי מין כמו שרון. והוא בצדק באה להנות ולא לשבור קרח.
אז לרובם לצערי המקרה שלו הוא הדוגמה (צודק אש"ג).
לאומתו ידידיAndre 2011 אדם עם ניסיון חיים וניסיון עם נשים יכול היה להצליח כמו לומברוזו. האם זה שווה?
כנראא שלא. רק אם הוא מחפש בנוסף להנאה וקרש לבבי גם אתגר.

ערבה אנושית2011-11-18 22:12:31

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

399
[QUOTE=ערבה אנושית]

טוב, אני לא משוחד שרון, אבל אני משוחד של לומבוזו.
אז ככה, לו הייה לי רצון ללכת לשרון, אחרי 3 מפגשים הייתי מקבל ממנה את הלינק לפאסבוק שלה (אם יש לה כמובן) וגישה לכול הפרטים. מסיבות אישיות שלא קשורות לשרון בכלל, אני לא אלך אליה. אין לי כבר כוח לאתגרים חדשים. אז אין לי הוחכה חד משמעית שלמברוזו צודק, אבל יש לי הוחכה נסיבותית.
יש בחורה שאני מכיר יותר מצויין ממצויין. היא לא קוראת בפורום. ויש אליה ביקורת ממש קטלנית ואני בטוח מוצדקת.
אבל ללמברוזו היא נתנה יחס כמו שהייתה נותנת לי ובתקופת יחסינו לכולם.
למה? בטח לא בגלל הפורום אלה בגלל אישיותו.
B&C בחור רגיש וטוב לב, אבל צעיר כדי למצוא מפתח לבחורה מנוסה בשירותי מין כמו שרון. והוא בצדק באה להנות ולא לשבור קרח.
אז לרובם לצערי המקרה שלו הוא הדוגמה (צודק אש"ג).
לאומתו ידידיAndre 2011 אדם עם ניסיון חיים וניסיון עם נשים יכול היה להצליח כמו לומברוזו. האם זה שווה?
כנראא שלא. רק אם הוא מחפש בנוסף להנאה וקרש לבבי גם אתגר.

[/QUOTE]

ערבה אנושית ידידי,

אין לי מילים כמה שאתה
נחמד.

אני מזמן כבר לא מחפש
אתגרים. כל נפילה חדשה בשבילי זה מכה חזקה בפרצוף ובנפש ויותר ויותר קשה לי להחזיק
מעמד. אני לא בחור צעיר. עכשיו מנסה ללכת רק על בטוח. לא סתם לא רצתי מייד
למלוכסנת המפורסמת. נראתה לי סקסית ושירותית אבל התלבטתי הרבה זמן. עכשיו הסיפור נגמר.
בטוח שלא חשוב לה אחד יותר אחד פחות. יש לה קהל
ג'נטלמנים
אמיתיים ושייהנו.

Andre20112011-11-18 23:00:36

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

400

ניפגשתי אתמול עם שרון דפקתי קלות על הדלת וניכנסתי שרון יפיפיה כתמיד הושיטה את לחייה לנשיקה ואמרה בחיוך חיכיתי לך אני נורא רעבה התיישבנו על הספה בעירום (אחריי מיקלחת חמה) ושרון ישר התחילה מהמנה העיקרית אמרתי לה שרון תסתכלי במראה כמה שאת יפה היא הסתכלה לרגע ואמרה אני יודעת Tongue והמשיכה בשלה . התחלתי לדפוק אותה בפה לאט... הגברתי את הקצב כאשר אני תופס את ראשה מגביר ודופק עד שהיא קיבלה את כולו בפיה אומנם זה קצאת קשה אבל היא ממש לא היתנגדה . כשגמרתי שרון ניסתה להגיד לי משהו אבל יצא לה מממ מ ממיאאאו ( על זה אמרו חכמינו אין משיחין בשעת הסעודה ) אחרי מקלחת נוספת חזרתי הפעם למיטה שרון חיכתה מוכנה מראה לי את התחת היפיפה שלה Heart ניכנסתי בדוגי כאשר אני מלטף ודוחף לה קלות אצבע בחור המדהים של הטוסיק שלה (גם על זה נאמר שטובים השניים מין האחד) גמרתי בתוכה הרגשתי כמו באורגיה ורק עם שרון ! נישקתי אותה על צווארה ...

החתול ran חולה על שרוןןןן

מיאוווווו ...............

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”