כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 2 - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

11
[QUOTE=ליה מורנו]
" למי שאינו רשום לפורום ניתן ליצור איתי קשר בשביל
שאלות
מפגרות במייל [email protected] "
[/QUOTE]

מסקנות :
א. מעכשיו שולחים את שאלותינו המפגרות לא רק בפורום אלא גם במייל הנ"ל
ב. למי יש עודף שאלות מפגרות תשתחרר ושלח אותן למייל הנ"ל
ג. לראשונה בישראל מייל מיוחד המיועד מראש לקבלת שאלות מפגרות

והכי הכי חשוב
ד. סופי איפה אתה לאיפה נעלמת דווקא עכשיו
נתנו לך כתובת לשלוח מיילים והודעות כמה שרק תרצה
זה מייל סופהדרך בשבילך - "שלח כפי יכולתך"

סמבטיון2011-11-24 19:14:25

13
[QUOTE=אוהב סבתות]משהו מטריד וחוזר על עצמו.ככל שהמחיר עולה יש יותר ויותר איסורים וזלזול.
וזאת דעתי בשיא העדינות.
אולי כדי לערוך מחדש ולפתוח ברגל ימין?
[/QUOTE]

אולי יש כאן שני מחירונים שמיועדים לשני קהלים שונים המבינים כ"א טון כתיבה שונה
וחסרה הפרדה ביניהם כדי שצרכנים מסוג אחד לא יקראו ויפרשו באופן מוטעה את המסרים שיועדו לצרכנים מהסוג האחר

סמבטיון2011-11-24 19:04:57

14
[QUOTE=אוהב סבתות]משהו מטריד וחוזר על עצמו.ככל שהמחיר עולה יש יותר ויותר איסורים וזלזול.
וזאת דעתי בשיא העדינות.
אולי כדי לערוך מחדש ולפתוח ברגל ימין?
[/QUOTE]
האמת שהיא ערכה מחדש...כשאני הגבתי לא היתה הפסקה הזאת עם השאלות המפגרות.
איך פעם דנה המסאזיסטית אמרה לי, מי שאין לה סבלנות לשאלות שלא תלך לעבוד עם אנשים. וזה נכון במיוחד לנותנות השירות.
לגבי המחיר שתעשה מה שטוב לה, אבל לדעתי אין שום סיבה לשלם סכום כזה בהתחשב באלטרנטיבות האחרות שיש. אם הרבה יצרפו לדעתי אז היא גם תוריד את המחיר.
בכל אופן לא הוגן יהיה לשפוט אותה רק על סמך ההודעה הזאת, כנראה זה קרה בהיסח הדעת. פשוט תשני את זה "כל שאלה אתם מוזמנים לשלוח אליי ואענה בשמחה" ולא נראה לי שתהיה בעיה לחברי הפורום לפתוח דף חדש מוחא כפייה

לופין2011-11-24 19:15:32

15
[QUOTE=superman1979]חוץ מאשר התמונה עם השימלה הכחולה כדאי שיהיו לך עוד תמונות תואמות(ואני לא מדבר על התמונות בשחור-לבן שבהם הגוף נראה כמו של אישה בת 40 עם כל הכבוד),איזו מן שפחה את אם את לא מוכנה לאנאלי,גמירה בפה וכ"ו שזה הדברים הבסיסים לאדון השולט בשיפחה ועוד ב 1200 ש"ח תגידי לי השתגעת במחיר כזה הינו מצפים להרבה יותר!!

[/QUOTE]

סופרמן, אני אסביר לך.
ליה בכלל לא שפחה, היא מלכת סאדו מנטלית. יש דבר כזה.

אתה באה משלם 1200 שקל ולא מקבל כלום.

אז אתה נהנה שהשפילו אותך, ששלטו בך. שהרגשת אפס

(במידה ואתה לא מבין את הסיגנון שלי: שאני כותב אתה זה גבר בכללותו)

בגלל זה המחיר הגבוהה כי ככב מרגישים יותר מושפלים ויותר נשלטים.

אם אחרי ההסבר שלי בכול זאת תרצה ללכת אליה אבל 1200 יקר עבורך, אני מוכן לתרום 400 ואתה מתחייב לדיוח

17
[QUOTE=קישקשתא]הוא לא יכול, הוא בטח מפציץ לה את המייל במאות שאלות כרגע...[/QUOTE]

אתה רואה שהוא מצליח לעלות אליה.
מוחא כפייה

היא דורשת 1200 שקל עבור עינוי מנטלי והוא גורם לה עינוי מנטלי חינם רק בשאילות

ולכול אלה שלא מרוצים מהודעות של ליה מורנו - תפנו לאדון שלה ולא אליה. הוא אחראי על חינוך שלה.
ערבה אנושית2011-11-24 19:35:08

18
ועוד בנושא הזלזול - עם הגברת תיאמתי פגישה להיום מבעוד מועד. טלפון שעתיים לפני הפגישה המיועדת, קיבלתי את האישור וההכוונה הגיאוגרפית ופילסתי דרכי למקום בשעות העומס על כבישי ת"א.
טלפון נוסף לגברת כאשר הייתי כבר מתחת לביתה כדי לקבל אישור לעלות - אין מענה. שולח הודעה, מנסה שוב לתפוס אותה בטלפון במשך כחצי שעה - נאדה. אפס זמינות, אפס רצינות כלפי הלקוח.

כל אחד שיפרש את זה בדרכו שלו. עם בזבוז הזמן, הדלק והעצבים אני יכול לחיות, אבל אם היו מבריזים לי אחרי דילול שיער הערווה - אז באמת הייתי מתעצבן :)

שלכם ולמענכם,

מבקר המדינה.

19
[QUOTE=ערבה אנושית][QUOTE=קישקשתא]הוא לא יכול, הוא בטח מפציץ לה את המייל במאות שאלות כרגע...[/QUOTE]

אתה רואה שהוא מצליח לעלות אליה.
מוחא כפייה

היא דורשת 1200 שקל עבור עינוי מנטלי והוא גורם לה עינוי מנטלי חינם רק בשאילות

ולכול אלה שלא מרוצים מהודעות של ליה מורנו - תפנו לאדון שלה ולא אליה. הוא אחראי על חינוך שלה.
[/QUOTE]

ע"א
תאורטית - נניח הייתה אחת בחורה עם כינוי "סופרמנית" שאומתה ע"י הנהלה
סופרמנית - כותבת שהיא עושה עינוי מנטלי עם שאלות
איזה מחיר - לדעתך יכולה לקבל סופרמנית בהיותה יחידה במינה עם עינוי שאלות מנטלי
איזה מחיר - יכולה סופרמנית לקבל אם עושה אורגיה של זיוני שכל ביחד עם סופי ומשתתף שלישי

20
[QUOTE=ערבה אנושית][QUOTE=superman1979]חוץ מאשר התמונה עם השימלה הכחולה כדאי שיהיו לך עוד תמונות תואמות(ואני לא מדבר על התמונות בשחור-לבן שבהם הגוף נראה כמו של אישה בת 40 עם כל הכבוד),איזו מן שפחה את אם את לא מוכנה לאנאלי,גמירה בפה וכ"ו שזה הדברים הבסיסים לאדון השולט בשיפחה ועוד ב 1200 ש"ח תגידי לי השתגעת במחיר כזה הינו מצפים להרבה יותר!!

[/QUOTE]

סופרמן, אני אסביר לך.
ליה בכלל לא שפחה, היא מלכת סאדו מנטלית. יש דבר כזה.

אתה באה משלם 1200 שקל ולא מקבל כלום.

אז אתה נהנה שהשפילו אותך, ששלטו בך. שהרגשת אפס

(במידה ואתה לא מבין את הסיגנון שלי: שאני כותב אתה זה גבר בכללותו)

בגלל זה המחיר הגבוהה כי ככב מרגישים יותר מושפלים ויותר נשלטים.

אם אחרי ההסבר שלי בכול זאת תרצה ללכת אליה אבל 1200 יקר עבורך, אני מוכן לתרום 400 ואתה מתחייב לדיוח
[/QUOTE]
למה 1200 לא יקר גם עבורך זה שהיא פירסמה בסגנון של התנשאות כמו כך..
לע"א
*נא לא להתקשר בשביל שאלות מטומטמות. אני לא רוצה לדעת כמה ס'מ הזין שלך, אני עושה הכל חוץ ממה שכתבתי שלא ואני נראית מצוין. ברצינות. אני אחת היפות.*
זהו טון מתנשא,וכנראה שאתה לא הבנת אם היא שיפחה כפי שהיא ציינה תקרא שוב !!אז היא לא יכולה פתאום להפוך לדומינה וגם שתשלם לה 1200 לשעת שליטה כנראה שלא הבנת אותה
זה נראה לך יעלה את מניותיה כאן כי אני לא חושב,לקיש אני ממש לא שלחתי לה אפילו הודעה אחת למייל
אתה יכול לשאול אותה

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”