כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 9 - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

81
[QUOTE=קישקשתא]

[QUOTE=superman1979]חוץ מאשר התמונה עם השימלה הכחולה כדאי שיהיו לך עוד תמונות תואמות(ואני לא מדבר על התמונות בשחור-לבן שבהם הגוף נראה כמו של אישה בת 40 עם כל הכבוד),איזו מן שפחה את אם את לא מוכנה לאנאלי,גמירה בפה וכ"ו שזה הדברים הבסיסים לאדון השולט בשיפחה ועוד ב 1200 ש"ח תגידי לי השתגעת במחיר כזה הינו מצפים להרבה יותר!![/QUOTE]

אכן, תגובותיה היו מוגזמות ולא פרופורציונליות ומן הסתם הבריחו לקוחות פוטנציאליים

אבל לדעתי, הרגישה מותקפת ונכנסה למגננה, בעקבות קבלת הפנים

של שוטה הכפר הקריפטוני,

אם יש מישהו שצריך להודות לו על המצב שנוצר, זה רק לו,

כאילו שאם היתה שמה תמונות אחרות וגובה רק 300, הוא היה הולך אליה.

נ.ב היא לא ידעה כנראה שלא מתייחסים אליו פה.

[/QUOTE]

למה אתה חושב שבכל דבר אני אשם גם בזה אתה חושב שאני אשם עד מתי תמשיך לשקר,אני בז לך!!
וגם אני לא אתייחס אליך כאן אם אתה מצהיר שאתה לא תתייחס אלי אין בעיה!
קריצה

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

82
[QUOTE=ליה מורנו] למבקר באופן כללי מסתבר - יקירי, מבינה את התסכול שלך שנובע מחוסר ידיעה למה שלא אענה לך אם קבענו. יש לכך סיבה מוצדקת. אבל כשנדלק לי סופסוף הפלאפון ובו זמנית נכנסתי לפורום וראיתי את התגובה שלך - כבר לא ממש התחשק לי ליצור קשר כדי להתנצל להסביר ולנסות לפייס אותך. כלומר, עד כמה קטן צריך להיות כדי ממש להיכנס לפורום סקס ולנסות להכפיש שם של ילדה על סמך שום דבר. על סמך חוסר ידיעה מוחלט.
[/QUOTE]

ליה היקרה, כנראה מכאן נובעת הבעיה. שאת ילדה. את מדברת על מושגים כמו נימוס וכבוד כאשר אפילו את הדקה וחצי של sms או טלפון לא יכלת להקדיש על מנת לבטל פגישה עם לקוח, שלא נדבר על התנצלות. אבל יש אנשים שתמיד צודקים, לא ככה?
עצם העובדה שאת מדברת על פיוס רק אחרי הברזה למישהו שכבר מתחת לביתך מצביע על ההתנהלות שלך, דבר שכולי תקווה שתקחי כביקורת בונה ולא כניסיון להכפיש "על סמך שום דבר" - הייתה פה הברזה, אין לי בלקסיקון מילה מכובסת אחרת בשביל להגדיר את הסיטואציה.
חוץ מזה - אם הייתי מתרשם שמדובר במקרה חד פעמי באמת שהייתי עורך את הודעתי אבל תגובתך, למתבונן מהצד, רק מצדיקה את הישארותה.

את הכסף שלי אקח למחוזות אחרים, אני עם ההתנצחויות סיימתי.
פיס מבקר המדינה2011-11-26 08:10:45
שלכם ולמענכם,

מבקר המדינה.

83
[QUOTE=superman1979]
[QUOTE=קישקשתא]

[QUOTE=superman1979][/QUOTE]
[/QUOTE]

למה אתה חושב שבכל דבר אני אשם גם בזה אתה חושב שאני אשם עד מתי תמשיך לשקר,אני בז לך!!
קריצה

[/QUOTE]

סופי - האם לא דיברנו כבר על זה שלא תמיד אפשר להעביר את השיחה שבעל פה ישר 1:1 יענו AS IS לקטע כתוב כי לא תמיד זה יוצא טוב מפני שבשפה המדוברת יש מלבד את המילים גם את הטון וגם את הסגנון את העוצמה וגם את שיתוף הוויות הפנים ותנועות או שפת הגוף אשר ביחד יוצרים את התמונה הכוללת והסופית של מה בעצם רצינו להגיד או להעביר לאחרים בכתב לעומת זאת יש לנו הרבה פחות אפשרויות לעשות זאת ולכן ישנם יותר חוקי דיקדוק ותחביר הבאים לעזרתנו ומנסים לנתב את המילים והמשפטים כך שהתוצאה הסופית תהיה מובנת וחד משמעית.

קיש - תגיד לי למה, אבל באמת למה זה רק אתה מקבל כאלו הצעות מפתות ?
[QUOTE] וגם אני לא אתייחס אליך כאן אם אתה מצהיר שאתה לא תתייחס אלי אין בעיה! [/QUOTE]

85
[QUOTE=סמבטיון] [QUOTE=superman1979] [QUOTE=קישקשתא] [QUOTE=superman1979][/QUOTE]
[/QUOTE]

קריצה

[/QUOTE]

סופי - האם לא דיברנו כבר על זה שלא תמיד אפשר להעביר את השיחה שבעל פה ישר 1:1 יענו AS IS לקטע כתוב כי לא תמיד זה יוצא טוב מפני שבשפה המדוברת יש מלבד את המילים גם את הטון וגם את הסגנון את העוצמה וגם את שיתוף הוויות הפנים ותנועות או שפת הגוף אשר ביחד יוצרים את התמונה הכוללת והסופית של מה בעצם רצינו להגיד או להעביר לאחרים בכתב לעומת זאת יש לנו הרבה פחות אפשרויות לעשות זאת ולכן ישנם יותר חוקי דיקדוק ותחביר הבאים לעזרתנו ומנסים לנתב את המילים והמשפטים כך שהתוצאה הסופית תהיה מובנת וחד משמעית.

[QUOTE] וגם אני לא אתייחס אליך כאן אם אתה מצהיר שאתה לא תתייחס אלי אין בעיה! [/QUOTE]
[/QUOTE]

את זה אומר הבחור שלא מוכן להשתמש בפסיקים ובנקודה בסוף משפט (בגלל שנאה בלתי מוסברת לפסיקים) ולכן במקום זה הוא עושה רווחים כפולים במקרה הטוב וכלום במקרה הפחות טוב. קריצה

ההודעות שלך בדר"כ ברורות למרות שאין פסיקים, אולם לדעתי ברגע שאתה מעיר לאחרים על העברית שלהם (ובצדק באמת לפעמים קשה להבין אותו בגלל מחסור בפיסוק) אז אתה צריך להקפיד בעצמך,למשל כמו גאנר.
לופין2011-11-25 23:07:50

86
לופין, הצביעות ואי הדיוקים ממש לא מחמיאים לך,

הרי ברור לכולם (וגם לך) שאין מקום להשוואה בין שוטה הכפר לבין סמבטיון,

גם שסמבטיון כותב בלי פסיקים ובמקום זאת משתמש ברווחים כפולים,

אתה יכול להבין כל הודעה שהוא כותב, תאמין לי שהוא יודע להשתמש בפסיקים,

סיבותיו עמו מדוע לא...

אני מבין שאתה במצב רוח להגן על שוטה הכפר, אבל בחיאת, להשוות בינו לבין סמבטיון?

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

87
[QUOTE=לופין]
יש לנו הרבה פחות אפשרויות לעשות זאת ולכן ישנם יותר חוקי דיקדוק ותחביר הבאים לעזרתנו ומנסים לנתב את המילים והמשפטים כך שהתוצאה הסופית תהיה מובנת וחד משמעית.

את זה אומר הבחור שלא מוכן להשתמש בפסיקים ובנקודה בסוף משפט (בגלל שנאה בלתי מוסברת לפסיקים) ולכן במקום זה הוא עושה רווחים כפולים במקרה הטוב וכלום במקרה הפחות טוב.

אני לא הערתי לך על זה, אבל ברגע שאתה מעיר לאחרים על העברית שלהם, אז אתה צריך להקפיד בעצמך, כמו גאנר.

איך ליה אמרה, הפוסל במומו פוסל... משפט אחר שמתאים הוא שהגמל לא רואה את דבשתו.
[/QUOTE]

לופין

לא מדוייק , מי קבע שאני חייב להקפיד עם עצמי בכדי להעיר לאחרים ?
אז ככה, אני מעיר לסופי שהוא מכביד על שרירי הקריאה, הוא מודה בכך ואומר כי יקפיד בהמשך, בפועל עושה כלום וכותב בצורה סמתוכית.
אתה מעיר לי שאיני נוהג לפסק או לנקד, אני אומר "צודק" , אני לא מבטיח לשנות , אני אוהב איך שאני כותב , טוב או לא , זבשו.

והכל כמובן בכיף וברוח טובה

88
בזמנו ידידי Andre2011 כתב שקשקשתא פסיכולוג טוב.
אז במקרה על שיקולים של שרון לא כול כך הסכמתי בהבחנותיו, (למרות שמקבל לגמרה מסכנותיו של קשקשתא עליה) אבל במקרה של לופין - קשקשתא הבחין מצויין בצביעותו שברצונו לשנות את התדמית של סופרמן.

(לא יודע איפה לשים פסיקים במשפט, איתכם סליחה)

90
[QUOTE=לופין][QUOTE=סמבטיון]

לא מדוייק , מי קבע שאני חייב להקפיד עם עצמי בכדי להעיר לאחרים ?

[/QUOTE]

אממ...במחשבה שניה זה נכון לא צריך להיות מושלם בשביל להעיר לאחרים.

ואני מסכים, הכל ברוח טובה קריצה

בחזרה לנושא "ליה" מוחא כפייה
[/QUOTE]

לפני שחוזרים לבת התשחורת, אני טוען שאתם ממהרים לוותר לעצמכם.

אומר זאת כך: נאה דורש - נאה מקיים,

או אחרת: הפוסל, במומו פוסל.

אז נכון, לא חייבים להיות מושלמים בשביל להעיר לאחרים, אבל כדאי לשאוף אליה (למושלמות).

זו בעצם המדרגה הראשונה בדרך למצויינות.

תחזרו למחזר את ליה... צחוק
I fart in your general direction

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”