כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 10 - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

93
אני לא יודע מה נסגר עם אנשים כאן. אני מתחיל לחשוב שהאתר הזה הוא לזיוני מוח ולא לזיונים. באתם לזיין, או לזיין את המוח? מה קשור עכשיו פסיקים, עברית תקינה וכל הזיוני מוח האלה?
בפוסט יש ילדה שמפרסמת פרטים וכל מה שנכתב כאן צריך להי ות קשור לדיווחים עליה ולא לריבים המטומטמים האלה. וואלה נמאס כבר., אנשים
חבל, לא מספיק מתקתק.ים אותנו הזנזונות בחוץ:-

94
לאחר יומיים מאז שהעלתה את הפוסט , מעל 3000 צפיות ו 90 תגובות שזה נאה למדי.... אשמח לראות דיווחים לגבי המפגשים עם

הבחורה , להזכירכם שוב... בשביל זה נרשמים לאתר....

הייתי שמח לדגום אותה אך מכיוון שצעירות מאוד לא עושות לי את זה בכלל , אשמח לקרוא דיווחים של אחרים.

96
למשתמשים milfhunter feeting ו'מחפש סקס' הנכבד שמחד גיסא כותב שאין לו 600 שקל ומאידך גיסא מבקש מהחברים לדווח -

מי כמוכם יודע שבד"כ הייתי מסכים עם שלושתכם ומפעיל את המוסלימטר בשמחה פה בעצמי אבל הפעם יש פה ענין אחר, מהותי, עקרוני.
אתם מבקשים פקק לטווח הקצר רבותיי מבלי להסתכל קדימה לעבר השחיתות שנרקמה לה תחת אפכם.

לפני הדיווחים השמחה והגיל, אנו מבקשים לדעת מה היה גודל חלקה של ליה בהשעייתו של החבר x187 ומה גרם לו לחרוג ממנהגו,
מסימן ההיכר הקבוע שלו של "דיווח קצר ולענין" לעמוד שלם למען ליה, בתוספת אימיילים פייסבוקים ספאמים ויחצונים חריגים ביותר מצידו?

לפני קריאה על קימורי גופה העגולים וריח ביתה הקט, אנו מבקשים לדעת מה גרם למר/חר חרמני להפוך ממדווח אמין וידוע פה במשך שנים (!) ליחצן קבוע ובלעדי של ליה בשני פורומי הסקס המרכזיים ברשת?

לא לחפש למהר לגמור חברים.

מוסלי2011-11-26 12:47:44

97
[QUOTE=מוסלי]למשתמשים milfhunter feeting ו'מחפש סקס' הנכבד שמחד גיסא כותב שאין לו 600 שקל ומאידך גיסא מבקש מהחברים לדווח -

מי כמוכם יודע שבד"כ הייתי מסכים עם שלושתכם ומפעיל את המוסלימטר בשמחה פה בעצמי אבל הפעם יש פה ענין אחר, מהותי, עקרוני.
אתם מבקשים פקק לטווח הקצר רבותיי מבלי להסתכל קדימה לעבר השחיתות שנרקמה לה תחת אפכם.

לפני הדיווחים השמחה והגיל, אנו מבקשים לדעת מה היה גודל חלקה של ליה בהשעייתו של החבר x187 ומה גרם לו לחרוג ממנהגו,
מסימן ההיכר הקבוע שלו של "דיווח קצר ולענין" לעמוד שלם למען ליה, בתוספת אימיילים פייסבוקים ספאמים ויחצונים חריגים ביותר מצידו?

לפני קריאה על קימורי גופה העגולים וריח ביתה הקט, אנו מבקשים לדעת מה גרם למר/חר חרמני להפוך ממדווח אמין וידוע פה במשך שנים (!) ליחצן קבוע ובלעדי של ליה בשני פורומי הסקס המרכזיים ברשת?

לא לחפש למהר לגמור חברים.

[/QUOTE]
שאילות של מוסלי הטרידו גם אותי רק לא ידעתי איך לנסח אותן

98
milfhunter, feeting , ו'מחפש סקס ושאר מאותגרי הקשב: אני יודע שזה קשה, אבל היה דיווח של מבקר המדינה. לא דיווח נוצץ, לא סקסי, ולא מגרה אך אינפומטיבי למדי. מספיק ,כנראה, על מנת למנוע מכמות נכבדת של אנשים לעמוד בסמוך לסף מפתנה של הוד רוממותה המלכה ליה כמו שמוקים חסרי כיוון בעודם ממתינים פרק זמן הנמשך כנצח לטלפון הגואל. כזה שבסופו של דבר לא מגיע. והגברת , בהתאם למסורת החינוך האירסטוקראטי שקיבלה, לא מרגישה אפילו צורך לתת הסברים. כנראה שאת החוויה המשולה לעונג המקביל לקריאת ירחון פנטהוז בשירותים תצתרכו לחפש במקומות אחרים.

רימינג מעשי2011-11-26 17:26:56

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”