כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 52 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

511
בדקתי שני עמודים אחורה, מדווחים בזמן האחרון.
בין המדווחים שציינתי - יש חדשים, ויש אחרים.

חדשים ממש אין - כי הפורום סגור בפני משתמשים חדשים. רוב הלקוחות של רוב הבנות הם חד פעמיים (לפחות בדיווחים).

לא משנה מה יגידו לך ואיך יסבירו לך - אתה תישאר תמיד בקמפיין שלך מסמא העיניים ומטשטש ההיגיון.

אתה וקישקשתא מובילים לינץ' פורומי בלתי מוצדק, בדיוק כמו שעשו לליה (ולבחורות נוספות בעבר). גם שם קראתי להפסקת ההשתלחות הבלתי מרוסנת, מפני שידעתי שקישקשתא היה אצל הבחורה, נהנה, אבל שתק. כשקישקשתא התעשת ודיווח, השתתקה גם כל חבורת ה'פודלים' המלווים, ונותרנו עם אנקת תענוגותיך בדיווחך הקלוש.

כל הפורום יודע גם יודע שאינך אוהב את שרון, ולא תנענע אותה וגו'. אמרת זאת וחזרת ואמרת ללא הרף ובכל הזדמנות, עד לעייפה. במה אתה שונה מלאוול, שחוזר וטוחן אינספור דיווחים על שרון ?

אתה אמור להבין שהתופעה רק גורמת נזק לפורום.
איצטגנין2011-12-15 17:29:30
המגביה עוף - ירחיק ראות

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

512
הצחקתנו קשות, אתה הרי סותר בכל הודעה שלך את דבריך.

[QUOTE=איצטגנין]בדקתי שני עמודים אחורה, מדווחים בזמן האחרון.

חדשים ממש אין - כי הפורום סגור בפני משתמשים חדשים. רוב הלקוחות של רוב הבנות הם חד פעמיים (לפחות בדיווחים).

לא משנה מה יגידו לך ואיך יסבירו לך - אתה תישאר תמיד בקמפיין שלך מסמא העיניים ומטשטש ההיגיון.
[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

513
[QUOTE=muffdiver] אני חושב שאתה והחברים שלך רשמתם מספיק שטויות על שרון והגיע הזמן שתתעסקו במטרה העיקרית של הפורום.
[/QUOTE]

גאנר שאל אותי בזמנו מדוע קראתי לו 'חוצפן ישראלי' ומה המושג הזה אומר.

על מנת לענות לכם לשאלה, קבלו נא במחיאות כפיים את מר muffdiver.

האדון muffdiver כתב 4 הודעות בלבד אבל, עובדה זו לא מפריעה לו לומר את מה ש'הוא חושב' על החברים כאן.
4 הודעות מסכנות שכולן בפוסט של שרון אבל, הוא כבר מרשה לעצמו לדבר על 'מטרת הפורום' (העיקרית, לא סתם יאנו).

תגיד אחינו - מי אתה ומה אתה חושב לעצמך?

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

514
[QUOTE=muffdiver]אני חושב שאתה והחברים שלך רשמתם מספיק שטויות על שרון והגיע הזמן שתתעסקו במטרה העיקרית של הפורום.

[/QUOTE]
האמת מוסלי?
יכול להיות שהוא חושב שהוא הילד מהסיפור "בגדי המלך החדשים", שעומד בקהל הצופים ואומר לאבא שלו, שבעצם המלך לא לובש דבר והוא עירום.

ויכול להיות שהוא לא רק חושב.

יכול להיות שזה הוא?

אני גם ממש לא מת על אדון איצטגנין, כמו שאתם יודעים.

אבל חוש הריח שלי די מפותח והוא אומר לי שהטחינה הזו כבר חמוצה.

תקראו את זה איך שאתם רוצים: טחינה - המאכל או טחינה - הפעולה.

אותה התוצאה.

אולי מסאג' קל באנוס ישחרר כאן כמה לפותי עכוז. אנא עארף...
I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

515
אחים שלו קבל חומר למחשבות מזקקות : מי שחושב שהוא לא טועה..טועה בגדול .מי שחושב שהוא תמיד צודק..הפסיק לחשוב מזמן . מי שבטוח שהוא יותר טוב מהאדם עליו הוא כועס(?)..לא מסתכל בראי .מי שבטוח שרק האמת שלו נכונה ..ימצא את עצמו לבד וממורמר (כניראה בגלל זה אתה כותב בלשון רבים) תבין יש הרבה אנשים ש HeartHeartHeartHeartHeart את שרון . אתה כניראה שלא וההפסד כולו שלך !!
החתול ran חולה על שרוןןןן

מיאוווווו ...............

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

517
[QUOTE=איצטגנין]

גאנר - אלוף המתחסדים ! ! !

אתה הרי חבר במקהלה של אשל"ג.[/QUOTE]

דביל משריש!!!

אתה מוכיח כאן לפורום שכל כוונתך היא המשך ההתנגחות והוכחנות שאתה מתורמיה העקריים.

אני לא חבר במקהלתו של איש.

אם כבר, אתה בתפקיד המצו סופרן נטול הביצים וחלש הזקפה.

ליידי גאגא לעניים.
I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

519
[QUOTE=איצטגנין]בדקתי שני עמודים אחורה, מדווחים בזמן האחרון.

אתה וקישקשתא מובילים לינץ' פורומי בלתי מוצדק, בדיוק כמו שעשו לליה (ולבחורות נוספות בעבר). גם שם קראתי להפסקת ההשתלחות הבלתי מרוסנת, מפני שידעתי שקישקשתא היה אצל הבחורה, נהנה, אבל שתק. כשקישקשתא התעשת ודיווח, השתתקה גם כל חבורת ה'פודלים' המלווים, ונותרנו עם אנקת תענוגותיך בדיווחך הקלוש.

כל הפורום יודע גם יודע שאינך אוהב את שרון, ולא תנענע אותה וגו'. אמרת זאת וחזרת ואמרת ללא הרף ובכל הזדמנות, עד לעייפה. במה אתה שונה מלאוול, שחוזר וטוחן אינספור דיווחים על שרון ?

אתה אמור להבין שהתופעה רק גורמת נזק לפורום.
[/QUOTE]
פעם אחר פעם אני נפעם מכמה אנשים שחוסר ההתאמה בין הניק שבחרו לעצמם לבין דבריהם ומעשיהם משול לתהום היכול לגשר בין גלקסיות. במקרה שלך מדובר בחוסר האבחנה בין זו שפנימה דבר או שניים לבין זו שמתעקשת לדבוק בהרגליה הקלוקלים. קשקשתא יכול מצידי גם ללבלר מפה ועד סוף היקום על כך ששרון הפכה לאורים ותומים בתחום הזיונים ( ואני מניח שבשלב זה חזירים יתחילו לעוף) ועדיין זה לא ישנה דעתי עליה כחוט השערה עקב המעשים שלה עצמה. אם לא הבחנת עד כה, לא כל מי שפותחת פוסט במדור הפרסומי עוברת לינץ' .

שלך
רימינג, פודל עם חשיבה עצמאית למדי.

נ.ב גאנר - הפלת אותי מצחוק עם היציאה האחרונה שלך מעלי.

רימינג מעשי2011-12-15 19:28:19

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”