כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 42 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

414
[QUOTE=redhead]

אני מצרפת 2 תמונות חדשות לשנה החדשה.
סתם כי בא לי
[/QUOTE]

ועכשיו לי בא עלייך, לא סתם בא לי עלייך, ממש בא לי עלייך.

וראיתי שגם לבר בא עלייך ולכל מיני "מיסטר-איקסים" בא עלייך.

את מעמידה (תרתי משמע) את הגמילה שלי במבחנים קשים (תרתי משמע) מנשוא. מזל שחורף בחוץ. אני יוצא להירגע קלות.

נשיקות
משה

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

416

חברים
יקרים

בשבוע
שעבר סוף סוף פגשתי פנים מול פנים את רותי
היקרה

לאחר
חליפת מיילים וטלפונים הגעתי למפגש המיוחל.

קראתי
הרבה בפורום אודות סגולותיה ומעלותיה של רותי

וכמובן
רציתי לחוות זאת מיד ראשונה כמו שאומרים

לצערי
מסגרת הזמן למפגש היתה קצרה מידי עבורי ועבור רותי אך היא

הסכימה
ועל כל אני מודה לה .

מיד
שהגעתי לביתה היא קיבלה אותי במאור פנים וחיוך כובש

כיבדה
אותי בשתייה ולאחר שיחת היכרות עברנו אל
חדר השינה

רותי
היתה נעימה כיפית זרמה עם הבקשות שלי וגרמה לי לעונג גדול

אני
הצלחתי גם לענג אותה ולמרות הזמן הקצר
שבילינו נשאר לי

כל
כך הרבה טעם של עוד.

אני
מחכה כבר למפגש הבא

417

לפני כשבועיים בירתי את רותי שוב. היא פגשה אותי בלבוש האדום שהביאה מחו"ל , עם חוטיני מתחת המבליט את הטוסקי הסקסי שלה לא יכולתי להתאפק, וחלליטפתי אותה באזוריה החשופים במהלך השיחה.

הלכנו לחדר שלה, כדרכינו עשינו משחקי כוח , וגילית שוב שרותי השתפרה מאוד מאז המפגש הקודם שלנו. היא השכיבה אותי די בקלות בסיבוב הראשון, התיישבבה עלי והתחילה להתקדם לעבר פני, מצמידה את ידי ליד ראשי ונכעתי לה תוך כדקה. בסיבוב השני השכבתי אותה ולאחר כדקה היא נכנעה לי. הסיבוב השלישי היה בערך כמו הראשון. בסיבוב הרביעי רותי הצליחה להשכיב אותי על הגב ולשבת עלי אבל איכשהו מצאה עצמה מתחתי, ונכנעה לי כשלא יכלה לפרק את האחיזה. הסיבוב החמישי היה מאוד ארוטי. רותי שוב השכיבה אותי על הגב , התיישבה פרסה את ידי לצדדים ותהחילה לתת לי סתירות, כאשר אבר המין שלה נמצא בדיוק מעל הפרצוף שלי. התחלתי ללק לה , וראיתי שהיא רטובה,אם כי הזהרתי אותה שאני לא נכנע. לסירוגים הפסקתי את הליקוקים וניסיתי להשתחרר. אחת הפעמים הצלחתי להשתחרר, הפלתי את רותי על הגב, תפסתי אותה ברגליה גררתי אתה לעברי, נשכבתי מעליה ומנעתי כל ניסיונות להשתחרר וניצחתי.

"עכשיו הגיע זמן העונש" אמרתי לרותי "תביאי את התחת המנוצח שלך לפה" והתחלתי להתליף לה על התחת ביד חשופה. אח,כ ביקשתי להוציא את השוט ורותי הזהירה אתי שתנסה לקחת ממני את השוט. והיא אכן ניסתה, כמעט לקחה מני את השוט אבל שוב, בקושי רב , הכנעתי אותה. מדי פעם הפסקתי את ההצלפות וביקרתי באבר המין שלה עם אצבעותי, רואה עד כמה היא רטובה. אח"כ העמדתי אותה על הברכיים והרויתי לה למצוץ לי בתנוחה זו ורותי המתוקה צייתה. למרות שאני יותר נשלט משולט, כנראה שהצלחתי לשדר מספיק עוצמה, לא כדי לשכנע את רותי שאני באמת שולט, אבל בכל זאת מספיק כדי שתזרום עם הפנטזיה שנוצרה.

אח"F רותי המשיכה במציצות כשאני על הגב, ואז חדרתי אליה בדוגי ובמיסיונרית, הצלפתי לה על הדגדגן מדי פעם והיא גמרה. אח"כ עברנו לתנוחת רכיבה, והיא גמרה גם בתנוחה זו. עשתה לי עבודת יד לאחר מכן , גמרתי שוב את אחת הגמירות החזקות בחיי , חזקה כמו אז שהייתי אצל רותי לפני כמה פעמים.

וב נהניתי מאוד מביקור אצל רותי ואני מתכוון לבקר אותה גם בהמשך, וממליץ לכולם לבקר אצלה, כי הסקס איתה זה באמת משהו מטריףףף!!

418
[QUOTE=pinned2006]
"עכשיו הגיע זמן העונש" אמרתי לרותי "תביאי את התחת המנוצח שלך לפה" והתחלתי להצליף לה על התחת ביד חשופה. אח,כ ביקשתי להוציא את השוט ורותי הזהירה אתי שתנסה לקחת ממני את השוט. והיא אכן ניסתה, כמעט לקחה מני את השוט אבל שוב, בקושי רב , הכנעתי אותה. מדי פעם הפסקתי את ההצלפות וביקרתי באבר המין שלה עם אצבעותי, רואה עד כמה היא רטובה. אח"כ העמדתי אותה על הברכיים והרויתי לה למצוץ לי בתנוחה זו ורותי המתוקה צייתה. למרות שאני יותר נשלט משולט, כנראה שהצלחתי לשדר מספיק עוצמה, לא כדי לשכנע את רותי שאני באמת שולט, אבל בכל זאת מספיק כדי שתזרום עם הפנטזיה שנוצרה.
... משהו מטריףףף!!

[/QUOTE]

ואני מאוד נהניתי לתת לך "לשלוט" בי ובכלל מאוד נהנית מהמפגשים איתך, בעיקר מזה שבכל פעם אני מגלה על עצמי דברים חדשים שלא ידעתי שקיימים בתוכי קריצה

באמת מטריף!!!

נשיקות Hug

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”